Clasa I.....2012-2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
danaionela spune:
Eu le-am dat in aceeasi clasa, cu toate ca as fi vrut sa le dau in clase paralele.
Birourile le-am pus fata in fata in aceeasi camera. Ele si-au ales locurile astfel incat sa nu aud discutii. Eu le-am mai pus sa lucreze acasa, si am stabilit ca regula fiecare sa-si vada de caietul si lucrarea proprie. De fapt aceasta regula a fost mostenita de la gradi....
La scoala unde vreau eu sa le transfer au bancute independete pentru fiecare copil in parte, dar daca nu era asa as fi rugat invatatoarea sa nu le lase impreuna, poate doar la inceput.. si asa au tendinta sa se ajute una pe alta.
Michella si mie mi se pare tot o tampenie. Scoala unde vreau sa le transfer la primeste fara nici o problema. Am vorbit si astazi acolo si mi-au spus ca imi da si in scris acordul.
In ceea ce priveste transferul exact al fel a spus si inspectorul lor. Nu este practic un transfer pentru ca copilul nu are inca foia matricola deschisa la scoala X, deci nu avem ce sa transferam. De aceea se merge pe notificare, dar nu am intelegere din partra scolii de unde vreau sa le transfer. Off ce nebunie.......
Laura25 spune:
Si eu am rugat la secretariat sa scrie pe cerere ca ii vreau in aceeasi clasa (inca nu stim repartitia in clase, dar nu cred ca vor fi probleme in aceasta privinta). M-am gandit in primul rand ca s-ar adapta mai usor, s-ar completa in privinta mesajelor trimise de invatatoare acasa (daca unul ar uita de tema, poate isi aminteste celalat exact ce si cum au de facut) si ne-ar fi si noua mai usor daca ei au acelasi program.
Ai mei in grupa pregatitoare la gradi au avut "teme" in we (sa scrie cateva randuri de diverse semne, cifre) si daca nu ii puneam la mese diferite, era jale. Ori se puneau pe joaca si ras si nu lucrau nimic, ori se comentau unul pe celalalt si ajungeau sa se certe urat. Si ai mei au temperamente diferite, moduri diferite de a face lucrurile (de ex. baitul e dreptaci si mai artist asa, cred ca va fi f. tare la caligrafie si la desen, dar va face task-urile mai in reluare, ca se misca incet. Fata e stangace si repezita, vrea sa termine repede si scrie si deseneaza uratel tare, dar in compensatie citeste deja destul de bine). Planuim sa ne mutam in curand si vor avea fiecare camera lui (acum stau in aceeasi camera), cu birou fiecare. Sper sa ne descurcam, sa nu am de alergat prea tare dintr-o camera in alta. eventual ii pun pe amandoi la masa si eu printre ei.
Eu am ceva emotii, ei inca nu prea stiu la ce sa se astepte. Inca se trezesc dupa 8 dimineata si le e capul numai la joaca.
In afara de ghiozdane si culori, stilouri, nu le-am cumparat nimic. Astept sa ma apuce panica saptamana viitoare (si sa imi iau si salarul )
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
fran spune:
Gabitza- protectia de birou de la Ikea e un fel de placemat mai mare si transparent. Se poate taia din el fara probleme, dar e mai mic decat orice birou, zic eu.
A trecut si sotul meu azi pe la scoala- nici o miscare, nimic afisat.
lbelciug spune:
Pt fetele din Bucuresti si mamici de baieti:
va rog spuneti-mi daca ati vazut pe undeva uniforme bleumarin si pantofi negrid in piele (la preturi acceptabile, caci cu 300 ron am vazut in AFI).
Vreau sa ma duc maine la cumparaturile pt scoala, asa incat as aprecia mult un raspuns azi.
Multumesc mult!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
tanti spune:
Eu am vazut in magazinul Bucur Obor si erau destul de bune calitative ~165 ron
Eu am luat costum negru din Bucur cu 165
lbelciug spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Eu am vazut in magazinul Bucur Obor si erau destul de bune calitative ~165 ron Eu am luat costum negru din Bucur cu 165 Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
Multumesc pt raspuns , erau cumva si bleumarin, ca la noi asa e uniforma.
tanti spune:
Erau sigur ca mi-a placut mie unul dar nu era negru asa cum aveam eu nevoie, te uiti in general la raioanele de copii
lbelciug spune:
citat din mesajul lui tanti Erau sigur ca mi-a placut mie unul dar nu era negru asa cum aveam eu nevoie, te uiti in general la raioanele de copii Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
Super! O sa merg sa le vad. Te deranjez daca te mai rog sa-mi spui si din ce material sunt facute uniformele?
teolinda spune:
Liviana eu am vazut pe net intr-un catalog Selgros cu 99 ron costum bleumarin/negru 3 piese.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Albinutzza spune:
citat din mesajul lui lbelciug Pt fetele din Bucuresti si mamici de baieti: va rog spuneti-mi daca ati vazut pe undeva uniforme bleumarin si pantofi negrid in piele (la preturi acceptabile, caci cu 300 ron am vazut in AFI). Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Eu am vazut la otter au de la melanie pantoful clasic pt baietei cu siret (aici nu prea-mi convine) la 149lei