Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La care magazin Otter, albinutza? Pe site-ul lor vad ca-s cca 180 ron.
Teolinda, merci, insa la Selgros nu am card de acces.

Am vazut online ca si la Cora au uniforme, chiar mai ieftine, probabil pt ca-s din poliester.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Erau sigur ca mi-a placut mie unul dar nu era negru asa cum aveam eu nevoie, te uiti in general la raioanele de copii

Super! O sa merg sa le vad. Te deranjez daca te mai rog sa-mi spui si din ce material sunt facute uniformele?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

nu sunt acasa acum sa ma uit sigur pe eticheta dar parca era 60% lana si restul poliester, daca nu uit ma uit diseara pe eticheta si iti zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

revin 60 lana,20 poliester,20 vascoza
si eu am fost si prin cora si real(70 ron) si sunt materiale proaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Eu am vazut la mall in vitan. si in unirea. am fost acum seara, si au bagat mai multe modele. sunt si la 149 si la 179ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
fetelor eu am sunat la scoala si am intrebat de clasa I iar o d-na mi-a spus ca uniformele le fac dupa ce incepe scoala si drept urmare sa venim cu un pantalon negru si o camasa alba iar de adev. medicala a zis ca nu este nevoie"nu mai e ca la gradinita"

mai exista pe undeva asa ceva? la o alta scoala? mie imi pare ciudat sa faci uniforma dupa ce incepe scoala,adica in prima zi vor veni care cum vrea,aiurea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ieri am aflat si noi ca vor fi copiii in clasa I-a B, dar nu stim inca cine va fi invatatoarea acelei clase . Partea buna e ca vor avea in clasa inca 5 din fostii colegi de grupa de la gradinita.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

La noi uniformele s-au facut din iunie la sf. Pe 15aug le-am ridicat! sunt f frumoase, materiale f bune si la pret f ok.

Listele cu clasele inca nu s-au afisat au zis ca dupa 1 sept, dar din surse neoficiale am aflat ca le pot afisa chiar si in dim deschiderii. Asta e! Suspansul e pana in ultimul moment.

Birouri le-am luat sunt f frumoase, tot ce am vazut in ikea si mex nu mi-au placut. astea sunt din lemn, am luat si folie aveau in mag acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

buna ziua

mai exista pe undeva asa ceva? la o alta scoala? mie imi pare ciudat sa faci uniforma dupa ce incepe scoala,adica in prima zi vor veni care cum vrea,aiurea....

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

Nu-i chiar ciudat mai ales daca scoala nu are o uniforma "standard" pentru toate clasele primare sau/si gimnaziale si politica este fiecare clasa cu uniforma ei.
La 88, de exemplu, nu exista uniforma pe gimnaziu si in clasele primare fiecare clasa/invatatoare/parinti isi aleg un model propriu.

Nu ai vrea sa stii ce idei pestrite aveau unele invatatoare asa incat e de preferat sa se stabileasca de comun acord cu parintii, in sedinta, modelul dorit sa nu va treziti cu picatele mov albastre si alte floricele, cum am vazut eu unele "variante"

In prima zi/saptamana se mergea pe bunul simt si baietii aveau camasi albe cu pantaloni inchisi la culoare, fetitele camasi albe cu fustite negre, albastru inchis.

Dupa sedinta, de "comun acord" ( nu al meu, trebuie sa recunosc) ne-am trezit cu niste uniforme rosii, cadrilate, al meu a purtat doar vesta rosie cu buzunare in cadril si o cravata cadrilata.

Am spus saru'mana cand ne-am mutat la alta scoala ce are uniforma neagra de la clasa I pana la a opta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

buna ziua
fetelor eu am sunat la scoala si am intrebat de clasa I iar o d-na mi-a spus ca uniformele le fac dupa ce incepe scoala si drept urmare sa venim cu un pantalon negru si o camasa alba iar de adev. medicala a zis ca nu este nevoie"nu mai e ca la gradinita"

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

Si la noi tot dupa inceperea scolii se zvonise ca se fac uniformele. O sa merg luni la scoala sa ma interesez ce si cum.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare fetelema alatur si eu grupului cu una ,,bucata ,,bobocel de clasa 1

la noi treaba sta cam asa: pt uniforma ne ducem marti sa ne ia masuri pentru ca suntem in gasca celor care nu au fost anuntati in luna iunie la masuratori...stim deja doamna invatatoare pentru ca suntem ,, cunostinte ,, vechifetita mea cea mare i a fost eleva....de cumparat pana acum am luat doar ghiozdan

va pup pe toate si i pare ff bine ca am gasit acest subiect

Mergi la inceput