Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

teolinda, mi-am amintit, si eu am fost cea mai mica din clasa, bine, 6 ani si 2 luni in clasa I dar mie mi-a fost ok. singura mea problema era ca, in iulie, de ziua mea de nastere, nu puteam duce bomboane la scoala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Nu am mai aflat nimic de transferuri. Directoare scolii unde vreau sa transfer fetitele mi-a spus ca trebuie sa fac o notificarea catre scoala unde sunt acuma. ( asa le-a spus lor inspectorul de care apartin). Am fost la scoala de unde vreau sa le transfer si mi-au zis sa ma duc la ISMB ca numai ei au voie sa faca transferurile. Acolo inca nu am ajuns, dar in schimb am sunat di nou. Nu au facut decata sa ma paseze de la unul la altul fara nici un raspuns concret. Intr-un final mi-au zis sa mai sun si astazi ca poate intre timp o sa afle si ei ...
Am zis ca in cele din nou urma o sa ma duc cu o cerere la scoala unde sunt inscrise si cu una la inpsectorat. Trebuie sa reusesc cumva... asa ca astazi o sa dau iar telefoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Michella - noi fetele suntem o forta... rezistam la orice. Eu eram calita pentru viata. Mergeam singura la varsta aceea la Clubul Dinamo pentru ca faceam gimnastica... n-ati vrea sa stiti de unde... din Voluntari , mai departe de unde era complexul Europa/Sam Expo.
Eu stiu ca fetele pot... da' io am baieti. Ii iubesc ca pe ochii din cap da' nu pot sa fiu ipocrita si sa nu recunosc ca sunt cu un an in urma fetelor.

DANA- deci pe tine nici cei de la scoala n-au fost in stare sa te lamureasca. Macar la mine au fost chipurile mai "expliciti". Acu' vad eu luni cat de multe indicatii au primit sau ba de la ISMB.

Pfui! Ca toate au mers cu susul in jos vara asta... vroiam sa mai plec si eu o tura pe la munte si-acum nu mai reusesc din cauza scolii

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

"noi fetele suntem o forta... rezistam la orice."

asa este Teolinda si eu am fost la scoala de 6 ani si 2 luni si m-am descurcat...

pana la urma unde v-ati inscris? la 88 sau la 195?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Cei de la scoala unde vreau sa le transfer mi-au explicat ce sa fac, dar problema ca cei de la scoala de unde vreau sa le trasnfer nu stiu ce sa faca. La inspectorat astazi am primit alte doua raspunsuri:
1. sa ma duc numai la scoala unde vreau sa le inscriu si nu-mi mai trebuie nimic altceva
si al doilea raspuns
2. sa ma duc la ambele scoli dar dupa data de 10 septembrie, ceea ce mi se pare o aberatie, pentru ca dupa 10 septembrie nu se mai fac transferuri

Eu am zis ca o sa ma duc cu o notificare atat catre inspectorat cat si catre scoala de unde vreau sa le transfer prin care le comunic ca vreau sa transfer fetele. In spatele acestei notificari o sa pun si aprobarea de la noua scoala. La scoli ai primit io notificare prin care ii anunta ca mai pot face inscrieri pe locurile ramase libere.
O sa mai dau cateva telefoane si daca aflu ceva iti spun...

Mergi la inceput

Aurash... la nici una. Eu am vrut la 88 ..da' nu s-a putut nici in etapa a 4-a ca au mai fost doar 4 locuri. Am optat pt scoala la care apartineam eu cu buletinul.
Acum vreau sa ma duc unde apartine sotul meu cu buletinul... tot un drac (cf. datelelor de la admitere 2011) da' macar asta-i mai aproape de casa si ff curata.

DANA - bafta. Ca la noi ... ca la balamuc. Nu stie stanga ce face dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fetele cu gemeni, ce ma bucur sa va gasesc aici!!
Ziceti si mie cum ati facut cu organizarea? Ati dat copiii in aceeasi clasa? Acasa, vor avea locuri diferite de scris lectiile, sau le vor face impreuna? (ai mei sigur vor ajunge sa se certe si sa isi mazgaleasca unul altuia caietele, la cum ii stiu eu )
Intentionati sa cereti invatatoarelor sa ii puna in aceeasi banca?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

danaionela, sa mergi dupa 10 septembrie e o tampenie! deja clasele sunt facute ... si incertitudinea parintelui cat casa.

logic vorbind, copii nu au fisa matricola deschisa sau alte documente la actuala scoala. deci acordul lor nu prea conteaza. important e sa ai garantia ca sunt locuri la scoala de transfer si de stabilit odata daca transferul se face direct prin inscriere la scoala sau treci pe la inspectorat.

acum, din experienta proprie, eu am sunat in primavara la inspectorat sa intreb cum fac cu inscrierea Teodorei (ceva probleme in sensul ca nu vroiam la scoala arondata si, in plus, desi cu domiciliul in Bucuresti vroiam la o scoala din Ilfov). bineinteles ca de la inspectorat mi-au spus sa merg, sa depun cererea acolo, in etapa Z. la scoala insa, mi-au spus sa duc cererea direct la ei. zis si facut. intr-un final cred ca directorul scolii decide. eu as depune o cerere de retragere de la prima scoala si una de inscriere la a doua scoala. daca a doua scoala ma trimite si la inspectorat, ma duc, daca nu ... e treaba lor. dar asta e ce as face eu ...

teolinda La multi ani pentru Nicolas Alexandru!

Mergi la inceput

Michella... multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Fetele cu gemeni, ce ma bucur sa va gasesc aici!!
Ziceti si mie cum ati facut cu organizarea? Ati dat copiii in aceeasi clasa? Acasa, vor avea locuri diferite de scris lectiile, sau le vor face impreuna? (ai mei sigur vor ajunge sa se certe si sa isi mazgaleasca unul altuia caietele, la cum ii stiu eu )
Intentionati sa cereti invatatoarelor sa ii puna in aceeasi banca?

Am marfa la bazar umanitar DC

MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI!
Buna Laura,
ai mei gemenei sunt firi opuse, unul f. meticulos si rabdator iar celalalt iute si agitat in majoritatea timpului. Ei se echilibreaza reciproc, asa ca ii voi lasa sa faca temele simultan si impreuna, cum sunt din 2005 ca ai tai cred ca voi fi aproape permanent cu ei la teme. Daca observ ca e nevoie am sa-i pun la birouri diferite, sa vad cum se descurca fara ajutor.

I-am inscris in aceeasi clasa (CULMEA de la secretariat s-au zapacit si mi i-au pus unul la B si unul la C) si presupun ca invatatoarea va decide cum sa-i aseze, in aceeasi banca sau nu.

Slava Domnului, au surioare mai mari si deja stiu ce inseamna teme si scoala. Asta i-a ajutat mult. Eu am emotii ca ii vad inca mici, dar ei ar studia si sistemul solar in clasa I :D

Ce voi face diferit:
-ii las sa isi aleaga individual rechizite, ghiozdan etc (asta vine natural la voi)
-daca primesc proiecte de lucru ii incurajez sa lucreze separat, nu sa scrie unul de la altul
-fiecare va fi liber sa isi aleaga grupul de prieteni din clasa si nu neaparat sa-i invite pe prietenii fratelui
-in eventualitatea ca ii dau la sport, vor alege fiecare altceva pentru ca sa isi creeze propriile interese

Va tinem pumnii!

Mergi la inceput