Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurash1

Mai este cineva care merge de 6 ani si jumatate in clasa I?

Da, baietelul meu, incepe clasa I la 6 ani si 3 luni . Probabil la varsta asta si din discutiile avute cu multe mamici, va fi printre cei mai mici din clasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Din experienta, va sfatuiesc ca atunci cand cumparati caiete/carti de scoala, sa le luati si copertile, dupa ce v-ati asigurat ca sa potrivesc. O alta idee ar fi ca fiecare materie de studiu sa aiba propria culoare la coperti, e mai usor pt copil cand le pune in ghiozdan.

natalia_nica, avand in vedere varsta, baiatul tau cum de a fost acceptat la cl I si nu la cl 0? E supra-dotat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ibelciug, si eu am mers la scoala la 6 ani si 3 luni, iar sotul meu la 6 ani si 1 luna. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bine v-am gasit!

Aura si fata mea merge de 6 ani si 7 luni la scoala. Nu cred sa fie probleme, de adaptare.
Despre rechizite, am optat pentru ghiozdan troller, si am cumparat citecceva, acum la inceput, caiete tip 1, tip 2, matematica, foaie velina , caiet de desen, de biologie, bloc desen, numaratoare, betisoare, riglete, coperti carti, dar nu se vor potrivi pt ca manualele nu-s nici a4 nici a3, deci le voi inveli cu hirtie colorata cu printese sau pitici.

in rest , asteptam noutatile referitoare la uniforma si sedinta cu parintii. Vreau si eu pe PM adresa me mail pentru camasute, va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetelor

stiti cumva ce fel de pantofiori trebuie la scoala,gen nunta? sau cum? al meu baiat nu prea este obisnuit cu genul asta prea elegant si prefera tenis,adidas,as vrea sa vad si eu un model,2, de pantof care merge la scoala ca sa stiu ce sa cumpar
noi am cumparat ghiozdan,penar cu de toate de la Herlitz,dar l-am primit din Serbia de la o matusica care a vrut sa il cumpere ea(asa ca nu stiu unde se gasesc),este destul de spatios cu multe buzunare si mari si mici si este destul de serios adica are o masina sau ceva de genul in fata,este ok
chiar la caiete nu ne-am gandit sa luam,asteptam lista de la d-na ,la noi nici uniformele nu le-au facut,am inteles ca la inceputul scolii... adica noi nu ne ducem in uniforma in prima zi?

va pup si va roog daca ma puteti ajuta cu pantofii ca sunt in dilema ,nu prea as vrea nici ff eleganti...nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

buna fetelor

stiti cumva ce fel de pantofiori trebuie la scoala,gen nunta?

Al meu, in 7 ani de scoala, a avut numai tip adidas, albi sau negri (in functie de "noroiu" de afara)
Am ales mereu genul mai clasic de adidas, fara prea multe "brizbrizuri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

Buna fetelor,

Any ... ti-am dat PM cu detaliile cerute. Ma bucur ca mai sunt copii care merg de 6 ani si jumatate. La noi a contribuit si faptul ca deja are 4 ani de gradi si s-a saturat dar si recomandarile educatoarelor si psihologului. Deci va avea 6 ani si 6 luni fix pe 13 septembrie. Eu am mers de 6 ani si 2 luni ...deci nu cred ca nu se va adapta. Imi seamana...

Mirclau...legat de pantofiori. Eu ma gandeam la un pantof negru cu clapeta cu scai. De preferat din piele. Genul asta: http://direct.asda.com/george/boys-shoes-boots/leather-shoes/GEM260637,default,pd.html avand in vedere ca nu ii vand eu ci sunt pusi doar cu titlu de prezentare sper sa nu fie considerata reclama. Mie astia mi se par cei mai potriviti. Normal ca si opantofii sport vor fi necesari si vom opta si noi pentru o pereche alba si una neagra ceva de calitate.

Uffff...pe masura ce se apropie septembrie mi se strange mai tare inima desi vad ca pustiul nu are nici un stress. Sper doar sa il tina.

O zi maxima tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Ibelciug, si eu am mers la scoala la 6 ani si 3 luni, iar sotul meu la 6 ani si 1 luna. :)

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Si la noi a fost la fel, dar intrebarea mea catre Natalia avea sens in contextul noii legi si a evaluarilor pe care micutii nosti trebuiau sa le faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Citat:

Mami de 2004 si 2010

Si la noi a fost la fel, dar intrebarea mea catre Natalia avea sens in contextul noii legi si a evaluarilor pe care micutii nosti trebuiau sa le faca.

Probabil a facut evaluarea pentru clasa I.
La piticul meu, in gradinita, parintii au optat la cei de 6 ani daca sa faca evaluarea psihologica pentru clasa o ( pregatitoare) sau clasa I.
Multi au vrut clasa I ca sa evite anul de "cobai".
Anul acesta sunt cei mai multi copii de 6 ani in clasa I, mai multi decat in ultimii 5 ani la un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Citat:

Mami de 2004 si 2010

Probabil a facut evaluarea pentru clasa I.
La piticul meu, in gradinita, parintii au optat la cei de 6 ani daca sa faca evaluarea psihologica pentru clasa o ( pregatitoare) sau clasa I.
Multi au vrut clasa I ca sa evite anul de "cobai".
Anul acesta sunt cei mai multi copii de 6 ani in clasa I, mai multi decat in ultimii 5 ani la un loc.

Exact, am facut evaluarea, este pregatit de clasa I si n-am vrut sa fim "cobai". Plus ca s-ar plictisi rau in pregatitoare... deja se plictisea la gradi in grupa mare (la lectii ma refer, nu la joaca :P)

Mergi la inceput