Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

eu stiu o mamica de aici, de pe forum, care mi-a adus. ha, ha... nu vreau sa ma bata adminii . eu cumpar multe de la ea, e foarte serioasa (si pantaloni de scoala am luat, ciorapi, maieuri...) iti trimit link pe PM?

te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

Buna tuturor mamicilor de bobocei!

Hop si noi cu bronz proaspat si valurile marii in priviri.

Am fost si eu in weekend la scoala sa vad ce mai e nou. Doar un anunt ca masuratorile pt uniforme au avut loc la sfarsitul lui mai. Nu stiu cum si cand a aparut, ca am mai fost de cateva ori si nu l-am vazut pana acum.

Banuiesc ca oricum se vor lua alte masuri la inceputul scolii. Nimic nou in rest...nu s-a afisat repartizarea pe clase...asteptam sa vedem.

I-am luat doar ghiozdan Herlitz din Real si 4 camasute albe din aceeasi sursa mentionata de fete mai sus. Mai are penar, stilou cu rezerve si cateva caiete. Pentru restul asteptam sa vedem ce va recomanda invatatoarea.

Mai este cineva care merge de 6 ani si jumatate in clasa I?

Va pupam si spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Madyrizi, po#539;i sa imi trimiti si mie linkul pe pm sau adresa de mail?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Ma bucur ca v-am gasit, mamici de bobocei, si poate discutand cu voi imi trece si mie furnicatura asta din stomac pe care o simt ori de cate ori imi amintesc ca baiatul nostru cel mai mare incepe scoala... Am niste emotii de simt ca-mi tremura degetele...
El n-are niciun stres, e ambitios din fire si abia asteapta noua provocare, dar eu... sunt pe nicaieri...
In fine, am fost si noi la cumparaturi, am luat doar ghiozdan tip rucsac, stilouri (2 buc si rezerve), etichete, coperte caiete si carti, bloc desen, pixuri cu gel si simple si cam atat, caiete urmeaza sa luam in functie de recomandarile invatatoarei, iar penar si alte maruntisuri mai are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna, va rog dati-mi si mie link-ul sau user-ul despre care se spunea, incep clasa I la puterea a doua (gemeni )Mi-ar prinde bine ceva de calitate, ca de restul ne-am saturat.

Restul info le iau de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mami, eu zic ca v-am dat la toate linkul.
am sarit pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pe mine, ca eu n-am comandat inca si nu stiucine e Elena.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vreau si ei link-ul!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Ne-am intors si noi din vacanta. Pitika insa sa va intoarce acasa doar cu cateva zile inainte de scoala asa ca am rezolvat cu uniforma- am comandat, probat, retusat si ridicat 3 sarafane ( sunt modele diferite- unul l-am cerut ceva mai mare), un set fusta si vesta, un sacou si o pereche de pantaloni oribili din poliester. Sarafanele si fusta sunt chiar ok, in schimb sacoul si pantalonii sunt dezastru- modelul e frumos dar materialul oribil. Ne-au zis ca nu fac din alt material ca asta e pt scoala noastra. A mea e obisnuita sa umble in pantaloni, la iarna cred ca oricum nu se pune problema sa mearga in sarafan probabil ca voi cauta un material ca lumea si vom mai face o pereche, alta solutie nu vad. Ma intreb daca la iarna vor avea voie cu pulover/ jacheta peste uniforma ...Am luat de la ei si doua camasi albe cu o gramada de volane- tot sa calc la ele. Nu am luat mai multe ca nu mi-au placut, asa ca as vrea si eu link-ul pentru comandat camasute.
Am luat ceva caietele tip1, de mate ( astea trebuie sa fie cu 24 sau cu 48 de file?), carioci, creioane colorate, acuarele, 2 stilouri si coperti.
Cu copertile am o mare dilema- cele pe care le-am luat noi sunt cam mari fata de caiete. Exista marimi care sa se potriveasca exact la marimea caietelor tip 1? In plus copertile noastre sunt roz-argintiu sclipicios cu \Kitty, Tink, Hanna si alte alea...au voie asa la scoala?
Ghiozdan- asa vrea sa comand herlitz dar nu ma hotarasc ce model. Herlitz nu am vazut prin magazine sa o probez pe pitika, oricum tot ce am probat aratau imens pe langa ea...Copilul nu are pretentie sa il vada inainte sa-l luam, dupa ce a vazut ce coperti sclipicioase i-am luat sa zis ca are incredere in mine sa-i comand ce ghiozdan imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

Pentru Fran,

ghiozdan Herlitz gasesti in Real Pallady (dimensiuni mini si midi, noi am probat si am luat mini pentru ca celalalt mi s-a parut foarte mare). Daca vrei linkul pentru camasute da/mi te rog un PM ca sa iti dau contactul. Inca nu am luat coperti de nici un fel asa ca nu te pot ajuta aici.

O zi maxima si spor la cumparaturi!

Mergi la inceput