Clasa I.....2012-2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi pot sa va dau si eu un pont? noi suntem mai mari (clasa a IV-a) deci avem oarecare experienta. eu i-am luat in fiecare an camasi albe aduse din anglia (sunt diverse persoane pe net care aduc la comanda). sunt f.f. usor de calcat, nu se sifoneaza asa repede si nu mi se par scumpe. anul acesta am dat 70 de lei pe 4 camasi cu maneca lunga. in afara de camasa+pantalon si ghiozdan+penar nu i-am cumparat nimic. lista cu rechizitele, mai ales pentru bobocei, o sa le primiti de la doamna invatatoare. |
Si nu ne dai pontul complet? (site-ul de unde le iei?)
madyrizi spune:
eu stiu o mamica de aici, de pe forum, care mi-a adus. ha, ha... nu vreau sa ma bata adminii . eu cumpar multe de la ea, e foarte serioasa (si pantaloni de scoala am luat, ciorapi, maieuri...) iti trimit link pe PM?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui madyrizi eu stiu o mamica de aici, de pe forum, care mi-a adus. ha, ha... nu vreau sa ma bata adminii . eu cumpar multe de la ea, e foarte serioasa (si pantaloni de scoala am luat, ciorapi, maieuri...) iti trimit link pe PM? |
Elena?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Androix spune:
Eu am cautat pe net si pana la urma preturile si cuplarea bucatilor pe set, cat si descrierea ca se calca usor e prea asemanatoare ca sa nu fie fix aceeasi sursa. N-ar fi exclus sa fie si pe DC persoana respectiva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
J G spune:
Am trecut pe la scoala acum cateva zile si vad ca s-a afisat data sedintei: 4 Sept. Cica atunci se face repartitia pe invatatoare, si probabil vom discuta despre uniforma.
Inca nu am cumparat nimic. Nu pot sa ma hotarasc ce tip de ghiozdan sa iau... mie sincer cele mai ok mi se par cele tip rucsac, pe roti. Dar ma mai gandesc...
Ultima sapt din August vom fi la mare, apoi am liber la stres si emotii (xanaxu... unde e xanaxu...??).
Laura25 spune:
JG, cica ortopezii nu recomanda deloc cele pe roti pt ca cei mici au tendinta de a le trage cu aceeasi mana (dreapta de obicei, stanga daca sunt stingaci) si daca sunt mai grele, li se strica postura, raman cu un umar mai cash.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
Laura, te-ai prins.
Androix, eu stiu cel putin 3 surse de unde pot cumpara camasi pt. scoala, dar la elena le-am gasit cel mai ieftin si o stiu, deci incredere totala.
Androix spune:
Nu stiu cine e Elena. Eu am gasit un site aduse din anglia, 3 bucati la 60 de lei, 65% poliester si 35% bumbac se calca usor. Nu astea sunt? Are si pantaloni de scoala si maieuri si alte cateva chestii. Dar astea sunt cele mai avantajoase.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
J G spune:
citat din mesajul lui Laura25 JG, cica ortopezii nu recomanda deloc cele pe roti pt ca cei mici au tendinta de a le trage cu aceeasi mana (dreapta de obicei, stanga daca sunt stingaci) si daca sunt mai grele, li se strica postura, raman cu un umar mai cash. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Sunt de acord cu ce spun ei, insa ma gandesc ca nu-l va trage dupa ea decat foarte putin: dimineata pana in clasa de la poarta scolii, la pranz pana la microbuz... e vorba de niste metri in fiecare zi.
Oricum, ma mai gandesc. Merci!
anya spune:
La baiatul mai mare am luat pana la urma 2ghiozdane. Unul troler si unul rucsac. Le-a folosit pe amandoua, dupa imprejurari si chef. Trolerul l-a folosit anul asta si copilul mai mic cand a plecat in tabara. Probabil ca vom merge sa luam un rucsac sa aiba si el ghiozdan nou cand incepe clasa 1. Din concediu ne intoarcem pe 8 sept si nu am timp de stres. Atunci vad si lista cu repartitia pe invatatoare.