Clasa I.....2012-2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Albinutzza La viitoarea noastra scoala (49-sect.2) s-a afisat deja programul pt masuratori, pt uniforme. Probabil ca in septembrie vor fi deja gata. Asa mi se pare normal. De clase nu stim inca, banuiesc ca undeva la 1 sept, iar sedinta nu ne-a anuntat nimeni. Deocamdata mergem la masuratori. Aveti idee cam care sunt preturile la uniforme? Laura25 te pup!! Luca (iulie 2005) Maria (februarie 2007) |
si eu va pup tare! Bafta bondarasului! ( va tot admir in poze pe FB
La scoala unde mergem noi, din ce am vazut la generatiile celelalte, copiii poarta uniforme 'clasice', alea de pe vremea noastra.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Albinutzza spune:
Laura si noi va admiram! Traiasca FB (sa zicem asa:))
Aici au fetele: camasa alba, sarafan/fusta carouri gri cu alb si negru; iar baietii: pantalon negru, camasa alba si sacou cu revere in carouri. dar nu stim inca pretul. in scolile de langa noi, am auzit de 200ron/uniforma
J G spune:
Am fost si eu azi sa vorbesc cu invatatoarea si sa ma inscriu pe lista ei (neoficial, vom face cerere oficial in Septembrie). Ma bucur mult ca va fi colega cu doi colegi de la gradi! Cred ca le va fi mult mai usor asa.
Invatatoarea e blanda, draguta (de aceea am optat pentru dansa) si sper ca ne vom intelege bine.
Sedinta vom avea in Septembrie.
Mercedes spune:
Si mezina familiei noastre va fi studenta la litere din septembrie, abia asteapta.
Vroiam sa va intreb daca v ati cumparat ghiozdan si daca da ce model v ati ales.
gabitza2005 spune:
La noi a trecut concediul (a trecut si 15 august) asa ca nu pot sa nu ma gandesc decat ca prima zi de scoala se apropie si emotiile cresc in intensitate cu fiecare zi ce trece.
Noi o sa aflam abia dupa 1 septembrie cine este invatatoare, de uniforme deocamdata nici vorba asa ca nu i-am cumparat nimic de imbracat (am incercat sa-i iau niste pantaloni negri dar aveau lina in ei si a inceput sa zica ca-l manaca si nu as vrea sa stea sa se scarpine toata ziua la scoala), am reusit sa comandam pe net un ghiozdan Herlitz si penar asa ca asteptam sa le primim.
Nu am reusit sa luam birou si scaun, parca nici un model nu e destul de bun pentru "minunea" noastra de baietel.
El e foarte incantat ca merge la scoala -are niste rechizite intr-un dulap si le tot aseaza in fiecare zi "mami imi fac ordine in dulapul de scoala" -sper sa-l tina entuziasmul asta si dupa ce incepe scoala
Pana la 10 septembrie sper sa ne revenim si sa fim si noi pregatiti de scoala.
Voi cum stati cu pregatirile?
madyrizi spune:
pot sa va dau si eu un pont?
noi suntem mai mari (clasa a IV-a) deci avem oarecare experienta.
eu i-am luat in fiecare an camasi albe aduse din anglia (sunt diverse persoane pe net care aduc la comanda). sunt f.f. usor de calcat, nu se sifoneaza asa repede si nu mi se par scumpe. anul acesta am dat 70 de lei pe 4 camasi cu maneca lunga.
in afara de camasa+pantalon si ghiozdan+penar nu i-am cumparat nimic. lista cu rechizitele, mai ales pentru bobocei, o sa le primiti de la doamna invatatoare.
corap spune:
deci la noi e cea mai relaxata scoala - nu e uniforma , e o singura cls. I, deci invatatoarea n-are liste, secretara mi-a zis la telefon sa nu-i iau rechizite ca e tot timpul dupa ce incepe scoala, sedinta e tot dupa ce incepe scoala...
by the way, cand incepe scoala? pe 10 septembrie?
Androix spune:
Da, pe 10 incepe.
Nici noi nu cumparam decat putine lucruri. Insa ne vom aglomera foarte mult cu cheltuieli in luna septembrie incat nu pot sa ma culc pe-o ureche ca le cumpar pe toate dupa.
O sa am la fi-mea de achitat o luna jumate de gradinita, rechizite, cateva hainute si incaltari de toamna, vesta de toamna.
Pentru baiat o sa am rechizite, culegeri, caiete speciale, trening, adidasi, pantofi, haine, vesta de toamna, plus ce s-o mai cere la scoala sub forma de bani, fonduri si alte cele desi intentionez sa limitez cat pot asta, plus birou pentru scolar ca nu mai poate sta la masuta de gradinar. O sa devansez inceperea activitatilor extra scolare cu inca 3 saptamani pana in octombrie pentru ca altfel pur si simplu nu am cu ce le plati.
Madyrizi, un link ceva cu camasile alea?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
anya spune:
La noi sunt acum 6 clase 1 pt ca au comasat din 7. Nu aveau loc pt pregatitoare. Asa ca vor fi cate 30 in clasa. Listele le afisesza la sfarsitul lunii. Am luat camasi albe si atat. Uniforma o stiu, ca mai am unul intr-a 4-a. Ghiozdan vom lua dupa ce apar pe piata . Restul dupa sedinta de la inceputul scolii.
Androix spune:
Deci pana la urma le-au comasat? Nu putea sa faca asa de la inceput? Ei nimic, batman, batman!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!