Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 8

giorgia23 spune:
Bumblebee am admirat pozele cu V...e un scump si ce camera frumoasa are
Am vazut si pozele de la MI...mamici frumoase si delfinasi superbi ...bv pt organizare
Am facut o supa crema de legume si o prajitura cu gem...am hranit pitica si ne pregatim sa mergem la somn...azi cred ca trag si eu un pui de somn dk reusesc
Ochidut parca tu ai pus un site cu masute pt copii dk nu ma insel...eu am comandat de la ei un birou mai exact asta ...Antonia se joaca la el...ii place sa puna literele pe tablita...asa a invatat si vreo 10 litere

Cris2010 spune:
Giorgia, eu am intrebat de masutele de pe site-ul respectiv. Pe mine ma interesa calitatea. Sunt ok? Ma gandeam sa nu sara vopseaua pe la colturi sau alte de-astea...
Arata super si biroul.
Fug spre casa. S-aveti un w/e fain, cu multa sanatate.

giorgia23 spune:
Cris eu sunt multumita dar sa stii ca pe la colturi s/a zgariat putin vopseaua...eu nu ma astept sa tina prea mult la banii care costa...daca SN nu trantaste scaunul si muta masa cred ca e ok ...Antonia are o pasiune sa tranteasca scaunul..ba il si muta prin camera
Am uitat sa va zic o faza comica cu Antonia...cand o intreb cum face rata mac mac ea raspunde "ma cac"...mor de ras cand o aud

ochidut spune:
Foarte fain biroul!!!!!!!
Criss2010, inca nu ne-am dus la nici una de stat. Daca optam pentru stat, clar pana la 3 ani trebuie cresa. La noi undeva in spate la Baba Novac e o gradinita faina, cu curte mare, recent renovata din fonduri europene, cu multe activitati extra - daca e cineva interesat. Dar iau copii de la 3 ani. Pentru ca noi ne interesam deocamdata la gradinite private, ei primesc multi de la 2 ani, unii chiar si de la 1,5. Ambele gradinite pe care le-am vazut azi, aveau asa grupe: 1. cresa (pana pe la 2 ani) 2. mica (2-3 sau 2-4) si apoi urma grupa mijolcie sau gurpa mare si grupa pregatitoare....ma rog intitulate diferit....dar erau cam 4 grupe inclusiv cu cresa.
Un lucru care mi-a placut, la ambele gradinite aveau o zi pe saptamana cu inot, ii lua cu minibusul si ii ducea la o piscina unde aveau cursuri. cele care stati relativ in zona cred ca o stiti, au multe cursuri cu copii
de Larisa Ioana 24.06.2010

ochidut spune:
Aaaa, apropo de litere - ca zicea Georgia - din concediu i-am luat Larisei 2 jucarii, dar le-amluat asa mai mult in ideea sa nu ma duc cu mana goala...si ceva mai interesant nu gaseam. M-am gandit ca nu se va juca cu ele acum, ca si scrie ca sunt de la 3 ani. Cel putin ala cu litere, chiar ma distram ca ce o sa faca copilul cu el. Intr0adevar cam o saptamana le-a ignorat dar acum e inebunita si culmea in special de jocul cu litere. Ambele sunt din lemn, de la Mellisa&Doug, le-am vazut si pe Amazon, asa ca va voi face recomandarea.
Cel cu litere are sub fiecare litera o imagine a unui cuvant care incepe cu litera respectiva. evident in engleza dar eu am gasit tot felul de abtibilduri si le-am lipit peste, spe ex la A era apple iar eu am pus un avion......si tot asa.....ma rog, la cateva litere inca ne lipses imagini. Vreau sa va zic ca are rabdare sa il faca pe tot
. Asta nu inseamna ca si stie literele alea, ci doar cateva, la restul probabil e o actiune mecanica de asociere a bucatii de lemn cu imaginea.....dar oricum...mi se pare interesant. Mi se par utile ca le poti folosi mult timp si cand mai cresc si sunt f rezistente.
www.amazon.co.uk/See-Inside-Alphabet-Wooden Puzzle/dp/B000GA90XC/ref=sr_1_196?s=kids&ie=UTF8&qid=1330083673&sr=1-196 br / " target="_blank">joc cu litere
www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-159-Sorting-Wooden/dp/B000GKATU0/ref=sr_1_9?s=kids&ie=UTF8&qid=1330083569&sr=1-9" target="_blank">joc ceas cu cifre si forme
de Larisa Ioana 24.06.2010

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Giorgia ![]() Am incarcat si eu niste pozici AICI. Si filmulete: www.youtube.com/watch?v=6aREIupaFaA&feature=youtu.be" target="_blank">Poftiti la paste! www.youtube.com/watch?v=lL0-C-cF5qU&feature=youtu.be" target="_blank">Pap iaurt www.youtube.com/watch?v=p63ndN7v_a4&feature=youtu.be" target="_blank">PJ Party! Alina ![]() ![]() Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Alina ai un copil de poveste!!!!!! E atat de dulce si are ochii aia sugubeti....de nazdravan......mor dupa el!!!!!! Se vede dupa figura ca este un nazdravan.....iar faptele intaresc parerea

Iuliana mami fericita de nazdravan

crispro spune:
Va salutam si noi, mucosii! Ioi, is mai rau ca in prima zi, toate ma dor. Apoi daca de atata vreme nu a trecut raceala asta, am hotarat sa trec la antibiotic, fie ce-o fi.
Masuta- imi place www.bebecroc.ro/la-nani/3296-krooom-set-kiddymasa2-scaunele.html" target="_blank">asta - cica rezista un scaunel la 100 kg!!! dar e din carton!!! de faina e faina...
Bumblebee, ce mi-au placut pozele, e super camera! Imi plac culorile! Si Victor e asa de scump, e un baietel tare frumos! Ii sta bine, bine cu rosu! E tare dulce cum mananca! Ma uitam la video-uri si vad ce baietel scump ai, ce mare e! SI ma tot mir cum a trecut timpul!
Giorgia, nu te lasa prada starii de tristete. Mai hai in povesti, mai la o cafea, si mai trece timpul. Super tare faza cu "mac mac". Sa stii ca am vazut un video de curand, cineva il postase pe fb cred, tot cu un bebe, la fel zicea. Am murit de ras!!!
Sa-l ajutam pe Alex