Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

De multe ori mi se intampla sa citesc repede, repede ce-ati mai scris si cand sa scriu si eu, nu mai stiu ce sa scriu.

Ma duc sa mai rasfoiesc din urma.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, asa sper si eu, ca nu a dormit mult uda. Dar tot a durat ceva pana am descoperit pentru ca efectiv era uda pana sub piept.

Am fugit la munca.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

18+

Mergi la inceput

Belu bine ai revenit.

Si la noi intarcarea a fost treptata. E greu ca nu accepta bibe cu lapte. Nu stiu cum mai rezisti la asa program de . Esti mamica eroina.

Referitor la reteta si metoda de stat la aburi, cred ca merge mai degraba cand sunt maricei si mai intelegatori.
Toata chestie asta (oala cu apa clocotita si altele) merge si pusa langa patut, in timp ce dorm. Umezeste aerul si face si aromoterapie.
Eu mai pun pe un scutec din bumbac doua picaturi de eucalip si o picatura de tee tree si il pun pe zabrelele de la patut. La noi isi face efectul imediat. Si binenteles umidificator in camera reglat la 60. (Pentru un climat placut in incapere umiditatea trebuie sa varieze intre 45 si 65%)

Mergi la inceput

Crispro, cate stie Vladut. Ma bucur si pt tine ca ai devenit o mamica mai relaxata.

Mergi la inceput

Mysya, spor la sala. Super ca poti merge cu Andra.

Si intradevar, pt Bucuresti e o idee, numai sa ai ceva banuti, ceva mai multi, mult mai multi. Avem o cunostinta care are un restaurant (cam 100m patrati), in centru, si plateste chiria lunar 6000 euro, deci...

Mergi la inceput

Mysya, eu am facut implant primavara trecuta. Pe mine m-a dus undeva la 700-800 euro parca. Stiu sigur ca am dat 500 cand mi-a implantat surubul si 150 pe coroana de zirconia. Restul pt manopera si alte consumabile.
Eu recomand implantul. Nici nu-l simti, zici ca e dintele tau.

Si mare atentie la implanturile ieftine. Multe sunt facute pe vapor. Cica implanturile sunt unice. Fiecare are o serie, daca ai probleme cu el, se ia legatura cu producatorul si se poate remedia situatia... asta din ce mi-a povestit stomatologul.
Si sa te grabesti cu implantul, sa nu se traga gingia.

PS eu am facut implantul in Bucuresti, unde preturile sunt oricum mai mari ca in provincie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Giorgia !

Am incarcat si eu niste pozici AICI.

Si filmulete:
www.youtube.com/watch?v=6aREIupaFaA&feature=youtu.be" target="_blank">Poftiti la paste!
www.youtube.com/watch?v=lL0-C-cF5qU&feature=youtu.be" target="_blank">Pap iaurt
www.youtube.com/watch?v=p63ndN7v_a4&feature=youtu.be" target="_blank">PJ Party!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Baby, stai cumintica si sa ne aduci numai vesti bune.
Tare Tudor cu tzatzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Noi stam relativ bine cu raceala, nu e cine stie ce. Ii curg mucii - dar bine ca ii curg si nu sta asa infundata, a dormit bine si mai tuseste cand si cand, dar inca e in limite rezonabile.
Ii curat nasul, imunogrip, coacaz negru si daca se declanseaza tusea mai tare prospan. Data trecuta i-am dat si eu ridiche neagra.

Pt nas infundat/dormit noaptea, cam la fel cu Criss2010 si eu ii pun 2 picaturi de esenta de pin si chiar si-a facut mereu efectul si poate dormi. eu cateodata o mai pun pe o farfuria si dedesubt tin o lumanare sa se evapore mai repede in aer sau o pun pe calorifer.

desi inca sunt nehotarata cu gradinita, am inceput cautarile. mi s-a parut normal ca numai dupa ce vad cat mai multe sa hotarasc daca o dau si de cand. va fi si mai greu decat ma asteptam
am vazut azi 2,din care una a fost taiata categoric de pe lista, cealalta ramane dar nu ma incearca cine stie ce incantare. de la una am si meniul, daca vrea cineva o sa vi-l scanez si vi-l trimit, sa va faceti o idee. din pacate la aia care am taiat-o de pe lista, meniul parca era mai bun. nici la asta nu e o catastrofa, dar nici cum as vrea eu. oricum...greu.....sau mai bine zis....e greu pentru astea mai nebune ca mine, cu o lista intreaga de "pretentii"

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Ochidut, tu cauti direct gradinita sau cresa?

Noi deocamdata am renuntat la idee (in martie vroiam s-o dam la cresa). Pana in toamna vedem cum ne descurcam cu mama. Vara cred ca o sa stea la tara, la aer. Eu am concediu toata luna iulie, in august o sa fac naveta saptamanal. Poate, poate prin mai sau iunie cand e cald, testam o luna la cresa sa vedem daca ii place, sa stiu la ce sa ma astept in toamna.

Mergi la inceput