Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 9

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Noi suntem in drum spre constanta, copiii dorm amandoi si e linisteeeee Mami de ![]() ![]() |
drum buna! Sa stii ca aici e primavara 12 grade....

Iuliana mami fericita de nazdravan

crissy77 spune:
Elise: dar cine sare acolo pe pat, langa baietel?
Eu: mama lui
Elise: eu nu cred ca-i mama... nu... eu cred ca e o surioara
Faina mobila, sa o stapaniti sanatosi! Am vazut ca-i place lui V.

paula_m spune:
Salutare.
Si Raul e pe antibiotic. Am fost azi la control, gatul e tot rosu, dar tusea nu se mai sfarseste, asa ca dr a zis ca nu are sens sa mai asteptam. Nu are nimic la plamani, pe bronhii, toata pb e la gat. Eu sunt multumita ca nu am dat-o in bronsiolite, si din astea...
Ma pun si eu un pic in pat, ca sunt cheauna de somn.
Pe Raul il dau la cresa, cred ca din aprilie. Cresa de stat, ca in Ms nu sunt particulare. Ne-am descurca noi cumva.
Nu am apucat sa ma uit decat in mare la poze, dar Victor este un frumos. Cand ma trezesc, asta fac.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

paula_m spune:
M-am uitat la pozele cu Victor, ca nu am avut rabdare... Camera e f frumoasa, dar nu ti-a fost teama sa lasi cercurile alea taiate in mobila? L-am vazut ce viteza are la escaladat...
Si geaca rosie imi place mult, ii sta tare bine in rosu. Si am vazut ce harnicut e Victor...tot timpul face cate ceva, nu poate sta el linistit. Chiar mi-e dor tare de voi
Si are dreptate Elise!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

giorgia23 spune:
Alice drum bun
Cris
Am reusit s/o filmez cand zice mac mac www.youtube.com/watch?v=iQh6x8IfqPU" target="_blank">aici

racusor2010 spune:
eu nu pot sa vad pozele? sunt pe picassa? sa mai incerc si acasa....
Ochidut la ce gradinite ai fost?
eu ma gandesc si ma razgandesc cu gradinita / cresa. ziceam ca il dau acum, dar iar m-am razgandit...am zis ca mai stau un an. bine, depinde mult si daca accepta bona din iunie programul mai lung cu inca o ora
sotul a zis ca mai bine sa mai stea un pic acasa, ca apoi toata viata o sa mearga ba la gradi, ba la scoala, ba la serviciu
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Alice drum bun ![]() Cris ![]() Am reusit s/o filmez cand zice mac mac www.youtube.com/watch?v=iQh6x8IfqPU" target="_blank">aici GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
ce dulce este

Iuliana mami fericita de nazdravan

michelle1981 spune:
Alice - drum buna la CT, poate trimiti primavara si in tara
In Iasi a plouat aseara si era un polei de numa
Ochidut - poate se poate discuta/negocia cate ceva la gradi.
De exemplu noi am negociat meniul Biancai: sa nu i se dea niciun mezel, sa ii dea painea simpla cu unt (acum daca or exista gradi unde se da paine cu humus sa ma anuntati si pe mine), sa nu ii dea fruct dupa masa, ci la cateva ore, sa nu ii dea cereale nestle cu cioco/scortisoara, pt Bianca s-au oferit sa ii ia o punguta de cereale cu care este ea invatata. Au zis ca si cacaoa o pot scoate daca doresc, asta in mare.
Ca nu ii poate face alt meniu separat ei, dar sunt constienti ca nu e voie cu prajeli, decat ocazional sa zicem.
Saptamana asta meniul a fost o exceptie, ca firma noua de catering le-a zis "take it or leave it", dar de saptamana viitoare se vor aproviziona si imbunatati meniul, sper eu.
Oricum in tabelul cu meniul era taiat cu pixul branza topita si napolitana Nu stiu ce le-au dat in loc dar sper eu ca a fost mai bine.
De exemplu ce nu ma mai incanta e ca le da checulete si placintele facute de casa, dar na, sunt dulciuri totusi..
Multumim de idei pt jucarii.
Giorgia - f dragut biroul
crispro - ce frumos povestesti de Vlad
Bumble - ce haios e Victor. Si eu m-am amuzat cum topaiati de zor pe pat, si chiar pari surioara mai mare ;;)
Belu - bine ai revenit. Cu intarcatul eu am procedat asa: i-am dat lapte praf cu lingurita cam 30 ml, progresiv pana a inceput sa ii prinda gustul. Dupa aia cand am ajuns pe la 100 ml am inceput sa ii dau cu paiul. Apoi o puneam la san si completam cu lapte praf din canita cu pai. Apoi a acceptat biberon. Apoi a acceptat biberon din prima, fara san intai. Si gata.
Tot procesul a durat 2 luni.
Succes
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

michelle1981 spune:
Am pus si eu poze cu nazdravana mea, asta ca tot e ziua pozelor si filmuletelor.
De cand e la gradi parca e mai mamoasa, ma striga mereu si vrea des in brate. Sper sa ii mai treaca pana o sa am vreo 8 luni in colo
Alice, voi ati scapat de suzeta, sau nu ati avut deloc?
Adriana, dar voi?
Azi a inceput sa se mataie cand am luat-o de la gradi ca voia nu stiu ce din ghiozdan si cand l-am inchis sa plecam a inceput sa urle tare si copiii erau deja la somn. Si m-am enervat asa de tare pe ea ca nu i-am mai dat suzeta acum la nani, drept pedeapsa. Si a adormit fara sa zica niciun car.
Giorgia - super tare Antonia :))))
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

ooana spune:
Weekend placut!
noi diseara ne facem de cap cu gasca in club
Paula exista si varianta de gradinita privata unde poate merge Raul de la 2 ani...daca insisti chiar si inainte cu 2-3 luni , am intrebat eu...
de obicei sunt 8 copii in grupa, maxim 12
e un frumos Victor cu geaca rosie
Alina nu am ajuns la banca dar pe luni promit, oricum te anunt
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip