Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 6

crispro spune:
Neata! Haideti la cafea!
Krys, ce faceti? Nu ai intrat sapt asta. Va tot petreceti de la ziua ta?
Mi-e somn, am dormit putin azi noapte, dar acum am iar program de tuse.
Sa-l ajutam pe Alex

Mycya spune:
Neata!! dau si eu un ceai pentr cine nu serveste cafeluta si pentru mamicile bolnavioare
Crispro ajungem la un moment dat cand nu ne mai gandim la noi si in loc sa mergem la medic intai ne tratam mai singurei. credem ca facem bine dar nu e asa. mai bagam si toxine in organism si nu rezolvam nimic. nu mai bine tragem de noi, mergem la medic si luam 2 medicamente in loc de 5
cred ca numai de mana cu mama m-as duce de fiecare data cand ar trebui la medic
sanatate multa tuturor !!!

saddie spune:
Neata! Vin si eu la cafea. Copilul asta al meu inca doarme. S-a trezit la 6 sa manance si s-a mai foit pe la 7 jumate dar de-atunci e liniste.
mycya tot ma tin sa-ti spun ca eu chiar am cautat in tot Bucurestiul o sala care sa aiba si loc de joaca sau servicii de babysitting si n-am gasit. Mi se pare o idee geniala, nu stiu cum naiba aici nu s-a gandit nimeni.

Alice_Elena spune:
Odeta, pai la asta ma gandeam si eu aseara. Dar investitia ar trebui sa fie maricica, ca sa fie ceva de calitate. Plus ca orice implica copii cred ca arr nevoie de multe aprobari si muuuulta responsabilitate. Ideea e geniala intr-adevar

giorgia23 spune:
Neata fete dragi
Cris ms ca m/ai strigat asa imi fac curaj sa mai scriu...eu va citesc mereu dar parca nu mai am chef sa scriu...sunt asa intr/o stare melancolica
Ne inscriem si noi in clubul bolnaviorilor...de luni suntem cu muci si tuse...am avut 2 nopti mai agitate ca nu putea respira dar acum suntem mai bine...mai avem o usoara tuse care sper eu sa treaca...in rest ne petrecem timpul in casa...ne cam plictisim dar ce sa facem...ieri a fost ziua sotul si am fost cam trista ca nu e cu noi...il asteptam acasa peste 2/3 sapt...Antonia e tot mai comica,invata mereu cuv noi si le zice pe limba ei...eu ma amuz...cand aude ca dau drumul la cada ea deja isi aduna ratustele si se duce si le arunca in cada apoi isi ia prosopul
Le doresc sanantate bolnaviorilor
Belu ma bucur ca ai revenit...te asteptam cat mai des

racusor2010 spune:
neata
tot citesc ca sunteti cu tuse...cand a avut andrei bronsita si nu trecea tusea de la nici un sirop (ba mai mult facea kk moale de la ele) ne-a dat niste homeopate care i le dadeam din 30 in 30 de minute. verific acasa si va zic
si apoi a trecut cu urmatoarele:
coacaz negru dimineata si la pranz cate 13 picaturi (ca are 13 kg)
polygemma de 3 ori pe zi cate 15 picaturi
extras de macese seara cate 13 picaturi
dar ca sa nu le dati pe astea dupa ureche, puteti incerca cu suc de ridiche neagra, dati cate o lingurita. asta si pentru copii si pentru adulti . e si gustos, ca e facut cu miere si natural. si facut in casa...se taie capacul la o ridiche neagra, se scobeste putin miezul, puneti miere in scobitura si apoi capacul la loc. apoi puneti intr-un dulap, intr-un loc intunecos macar 12 ore sa se formeze sucul. si tot luati cate o lingurita. sau suc de catina...
sanatate multa multa!!!
a, mi-am adus aminte, si andrei e cu "tu, tu" cand vorbeste despre el zice tu, doar cand il intrebi cand il cheama zice "dei" si uneori isi mai zice "pui"
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

ramonavlas spune:
Salutare! Ma servesc si eu cu un ceai.
Of cati delfinasi bolnavi. Sa le treaca repede ca vine primavara (pe undeva prin tara) si trebuie sa fuga pe afara, fara febra, tuse, muci samd.
Si noi am avut o patanie azi noapte.
Aseara i-am facut baie Raisei, la 20.30 i-am pus pampers curat, hainite de nani, i-am dat sa pape si la 21.15 dormea. La 3.15, azi noapte, s-a trezit maraind si s-a ridicat in picioare. M-am ridicat sa o iau din patutz si cand am luat-o in brate, era uda saracuta pana la piept. Primul gand, nu am pus bine pampersul. Am mers la ea in camera si am schimbat tot: pampers, ciorapei, body, bluza. Pampersul era pus bine insa era pliiin, habar nu am cum s-a umplut in halul acela in doar 5 ore. Acum sper ca nu a stat mult timp asa uda, sa nu cumva sa mi se imbolnaveasca.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 18+

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m [ Decat daca imi dati voi vreo idee mai buna, de cum sa-l tin sub patura. Poate e claustrofob. ![]() |
noi ne jucam asa, tragem plapuma peste cap si cu mana o tin ridicata asa ca un fel de cort...si la Matei atat de mult ii place, intra singur sub plapuma

citat din mesajul lui paula_m Sunt socata. Tocmai ce m-am uitat afara si am vazut ca ninge ![]() |
serios!?!?

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Acum sper ca nu a stat mult timp asa uda, sa nu cumva sa mi se imbolnaveasca. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 ![]() ![]() |
nu cred ca ar fi dormit uda

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip