Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sunt socata. Tocmai ce m-am uitat afara si am vazut ca ninge...chiar nu se termina iarna asta?

eu din ce vazusem la meteo e ca venea caldura in tara dar se pare ca se cam inseala meteorologii
aici sa topit mai toata zapada, temperaturile au ajuns si la 8 grade sapt asta eu sper la mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

radeti voi radeti..da se mai si balanganea asa..in fata spate..ioi..deci chiar ma ingrozeam cd il vedeam.
si desi am tot zis nu sunt pt acest gen de atitudini,n-am mai stiut cum sa facem si i l-a arunat taica-su pe undeva pe dulapuri.bine, desfiintatu asta a durat vreo juma de an..ca a mai revenit..l-am mai spalat..am fost in concediu fara el..si nici nu s-a lasat cu urlete plansete si alte din alea.
dar efectiv era o dependenta...acum nu mai suge chiar atat degetul,nici noaptea-am dormit in ultima luna mai rar cu el, ce e drept, dar nu m-a tocait la cap nonstop ca alte dati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

offf, ce de delfinasi bolnaviori, sanatate multa

belu bine ai revenit

Paula, Saddie ce m-ati amuzat cu incercarile voastre

si Andrei acum e intr-o etapa de "salbaticire". daca vine cineva la noi totul e ok, dar cand mergem undeva, unde sunt multi adulti, si mai ales daca vin spre el, incepe sa planga si fuge, cand era mai mic nu face asa...oricum pe cat ii pupa el pe ceilalti copii cand era mai mic, acum mi se pare ca s-a mai salbaticit, nu ii mai place harmalaia

sambata vrem sa mergem la teatrul de papusi, sa vedem cat rezista andrei

fete dragi, trebuie sa luam martisoare sotul chiar se gandea ca peste un an, cand o merge la gradi andrei, sa vezi cate martisoare trebuie sa cumparam

va si sanatate multa!!

ma duc sa ma uit si eu dupa hoteluri, ca tot zic ca ma apuc de cautat unde sa merg in concediu, dar nu am apucat prea multe

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fete..am o intrebare...stie careva cat costa la noi un implant de masea? a trebuit sa imi scot o maseluta mai mica ( din cauza unui stomatolog minune din Romania) si vreau sa imi fac implant...aici costa 2000 de euro mi se pare enorm...nu discut calitate .... dar si asa e cam exagerat "parca" pretul

cam in jur de 500 euro pentru un dinte si separat se plateste si corana dentara cam 80-100 euro

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Bianca, wow ce preturi! Mi-ar placea si mie asa sala de fitness, cu loc de joaca pt copii. E o idee de afacere in romania :))

Iuliana, tu cum mai esti? Ai mai fost la doc ?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

sunt bine, multumesc de intrebare Nu am mai fost la doctror.....Am programare abea pe 23 martie dar nu cred ca rezist pana atunci sa nu imi vad bebelina ca este ok

14+

Mergi la inceput

Alice...voi cum sunteti? E liniste si pace?...Ai apucat sa te ,,impiedici,, de sotul tau?.....

wow...inca putin si Radu implineste 2 luni deja.....Parca ieri eram cu motatele la vedere si asteptam vesti

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sa nu mai vad zapada ca ma duc in lume!!! Ma dispera raceala asta, e de duminica iar eu is tot asa. Imi curg ochii, nasul, ma doare gatul, tusesc de o ora- din cauza tusei nu pot dormi! Nu mai bine mergeam ka medic de la inceput? Ca doar qm simtit gatul plin plin de puroi, darm-am tratat dupa ureche, ca lelea de la tara.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sanatate mamicilor si delfinasiklor bolnaviori.

Belu bine ai revenit!!!!!scrie-ne mai des

Crispro,m-au sunata\ azi sa imi spuna ca maine la 4 pot ridica si CH30-ul. Deci maine ii pun la posta,o adresa te rog pe PM

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!!
Si eu sunt treaza din cauza racelii. A tusit Raul de m-a terminat, eu nu pot respira deloc...suntem vai de capul nostru.
Pana la 2 a tusit tot la 5 minute, apoi m-am dus si am luat o ceapa, dar nu mai stiam daca tb pusa in apa sau nu. Oricum am pus-o pe o farfurie plata cu un pic de apa si copilul meu doarme dus. Deci functioneaza!!!
Dar nu mai pot dormi eu, ca ma pisca ochii...noroc ca nu am miros!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, pe cand mi/a trecut si mie tusea, sa dorm, s-a trezit piticul cu un chef de zile mari, ma calareste, canta, povesteste... Ioi, de 2 ore e treaz. Si acum ma apuca iar tusea, deci o juma de ora mai am.

Paula, ce va mai chinuiti si voi. Ce ii dai de tuse? E seaca?

Si vlad incepe tusea, asa ca de maine ii dau si sirop de tuse- humex expectorant.

Ceapa am pus si acum seara, o ceapa taiata in 4, la nasul meu. Dar tot tusesc si is infundata de numa.

Denisa, ce bine ca ai reusit sa imi gasesti ch30!!! Vai ce ma bucur! Iti multumesc mult, mult de tot! Iti trimit acum pm.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput