Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, tu conduceai? Esti bine? A fost doar o lovire usoara, sper!

Tu fete, azi m/am topit dupa v. Dupa ce s-a trezit la amiazam-am pus langa el in pat, m-a cuprins gatul cu ambele maini si m/a mangaiat pe cap, zicea " tit" - adica frumoasa. Pt o secunda am simtit ca eu sunt copilul. Si a mai repetat faza si mai tarziu, mangaidu-ma pe fata. Mai nou daca se loveste un pic, imi arata unde s-a lovit, il intreb- te doare? El -da, asa necajit. Apoi zic - sa pupe mama? Si el cu un ranjet pe fata "daaaa" si vine repede la mine :)

Seara numaram. Eu zic 1,2 si ma opresc. El zice te(3). Eu zic 4 si ma opresc, el zice ci(5), eu continui-6,7, el "ot"(8). Astea le zice. Degeaba ma opresc dupa alte cifre, ca nu zice nimic.

Muzica ii place enorm- numa asta ar face toata ziua. Deja canta pe muzica. Este piesa aia" nu mi-e frica de bau-bau"- e preferata!!! Si la un moment dat dupa ce se repeta fraza asta zice in cantec "hei-hei-hei". Si il aud si pe el cand se termina fraza ca zice "ba-ba" si apoi "ei, ei, ei"- exact pe muzica si pe versuri. La "cucule pasare sura", cand e versul ori ti-e foame ori ti-e sete, si el zice "sete" si se distreaza. Multe cantecele stie, cum aude o melodie ce ii place tine mainile in sus si le flutura. Ioi, drag imi e! Ce multe invata piticii de la 1 la 2 ani!

Jucariilor le da "papa", le tine mana la gurita si zice papa. Este cand il pune pe animal sa cada, si imi arata ca a cazut, il intreb daca s-a lovit, la fel zice da, imi arata unde si eu ii spun sa-l pupe. Asa ii place :)

Inca una si gata: azi era cu furtunul de la aspirator la mana, cate un capat in fiecare mana. Si vroia sa imi arate cum se pune furtunul in aspirator. A luat partea mai subtire a furtunului, a pus-o in gaura de la aspirator, s-a uitat la mine si a dat din cap zicand "nnn" ( adica nu). Apoi a pus celalalt capat la aspirator ( cel potrivit), s-a uitat la mine si a zis "asa". Bine, mai tarziu a pornit aspiratorul, s-a speriat, a venit in viteza spre mine strigandu-ma intruna, desi eram la 2m de el. Si cand a ajuns la mine a inceput sa planga :)

Mi-e drag de numa, e un scump! Si ma bucur ca nu mai are febra!

Iuliana, tare de tot faza cu Tudor cu tzitzi :))))

Puiutz, da ce faci? Cum sunteti? E totul in regula?



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Mda, deci inhalatia asta la mine intra in categoria "nu incercati asta acasa!!!". Pai ce s-o tin frate cu blandete, ca a inceput odata sa se zvarcoleasca de am crezut ca aterizeaza direct in oala clocotita. Las' ca si ceapa taiata face minuni.

Eu am inceput sa pun poze pe FB cu ce mai fac de mancare vegetarian. Asta ca tot ma intreaba toata lumea "pai bine si daca nu mai mananci carne, atunci ce mananci?" De parca ei ar manca, carne cu granitura de carne si putina carne la desert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hai ca pana am scris eu mesajul asta lung de le tel, vad ca si Paula a intrebat de Puiutz.

Crissteo, Giorgia, voi cum sunteti? Ne e dor de voi!!!

Rodi, tu? Te invidiez pt vremea de la voi...



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Elena.
Macar o data pe sapt, pe luna sa mai intri. Si pune poze.
Mai fetele, sa stiti ca infuzia a fost un esec total. Nu am reusit sa-l tin pe Raul mai mult de 3 minute. Eu m-am speriat ca face crize de isterie. Urla tare, tare si se incorda. Eu nu mai repet chestia asta nici moarta. Decat daca imi dati voi vreo idee mai buna, de cum sa-l tin sub patura. Poate e claustrofob.

Elena din C-ta unde umblati? Ce face Raducu?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2


Al meu nu ar fi stat nici atat, ma mir cum a stat atat.Cred caa nu e faza de claustrofobie ci de spatii inchise se sperie.
Al meu daca intra in contact cu mai multe persoane odata si acele persoane sunt intr-o camera, prima lui reatcie este sa fuga de acolo si incepe sa planga, ma ia de mana si-mi zice...ai pa...ai pa... si eu m-am gandit la un moment dat ca are probleme cu incaperile...claustrofob.... mi-am zis???,dar nu cred ca este asta..

Aaaaaa si mi-a placut vorba ta cu slabanatura....chiar am ajuns ca un ogar..... nu trage barbatul de mine cum trage fiu-meu ... mi-e frica sa ma urc pe cantar....nu ca se rupe ci ca nu se mai invarte acul sa arate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Si ce de greseli in ambele mesaje!!! Ne scuzati...
Si copilul meu tot nu doarme.



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor eu ma pregatesc sa-l culc pe pitic, ca azi a dormit mai putin decat de obicei,va doresc o noapte usoara cu piticii si sper sa ne mai auzim.

-ici la pitici si la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Belu, da, esti slaba de numa!!! De aia prima data cand te-am vazut nici nu stiam de unde sa te iau. Imi pareai f cunoscuta, dar schimbata in acelasi timp.



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Belu, da, esti slaba de numa!!! De aia prima data cand te-am vazut nici nu stiam de unde sa te iau. Imi pareai f cunoscuta, dar schimbata in acelasi timp.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex



Nimic nu mai sta pe mine, poate dupa ce o sa-l intarc pe pitic sa ma mai pun pe picioare...asa mi-a zis si doctora ca din cauza alaptatului si ca ma suge prea mult piticul am slabit asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, si eu am vrut sa zic ca esti tare slaba..ma gandesc ca ti-e f greu cu toti si toate pe cap...nesomnul asta iti zdruncina creierii rau de tot.
trebuie sa gasesti o solutie sa doarma un pic mai bine piticul.nu mai stiu voi cate camere aveti acum? banuiesc ca momentan doarme cu tine. cred ca ar fi o idee buna sa incerci cumva sa il culci in pat singur, cu ceva maimutoi(vezi ca sunt si din aia fluorescenti, ce se vad noaptea)..
uff..nu stiu..ca ma gandesc ca orice incerci sa faci ce lui nu-i convine urla de numa..
sotul ar fi f potrivit macar o noapte pe saptamana-smabata spre ex. sa stea cu el noaptea, ca zau ca ajungi la nebuni asa.
te pupam si iti dorimt putere, rabdare sa dai de o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Ilinca bine ca a fost ceva minor si tu esti ok!
cu Germania....cam asa e, cand ma intorc mereu din tara am impresia ca am aterizat in alta lume
nu ma bucur pentru mine cat ma bucur pentru Andra ca la sala este program anume si pentru copiluti. cat de incantata a fost cand a vazut ca o las acolo nu ma asteptam deloc!!! mi-o imaginam tinandu.se de picioarele mele sa stau cu ea dar nu!!! a intrat singurica in spatiul de joaca si nici nu sa uitat dupa mine
abia astept sa o duc maine iar

Belu eu nu as fi rezistat asa nici macar un an Andra cerea la 4 ore tzitzi si mi se parea des .... sper sa reusesti cat mai curand sa il intarci, sa mai simti si tu cum e sa fii odihnita cu adevarat

Paula, Odette deja imi facusem un scenariu in cap cand am citit ce vreti sa faceti
Andra la cat e de linistita cand e in brate sigur ar face l fel, cand mai pun plapuma peste noi in joaca ea iese repede de sub ea, nu stie ea ce e frica dar nu ii place ....

Crispro ce ma bucur cand iti citesc mesajele , chiar stie multe Vladut
Andra nu e prea interesata de joculete de astea si nici de cantecele pentru copii, daca ii pun sa asculte la MTV de dimineata pana seara e cea mai fericita
dimineata nici nu face ochi bine ca vrea lala si fuge in living la tv, ia telecomanda si cauta in programe pana da de MTV numai ea stie pe ce apasa de chiar gaseste.

fete..am o intrebare...stie careva cat costa la noi un implant de masea? a trebuit sa imi scot o maseluta mai mica ( din cauza unui stomatolog minune din Romania) si vreau sa imi fac implant...aici costa 2000 de euro mi se pare enorm...nu discut calitate .... dar si asa e cam exagerat "parca" pretul

Mergi la inceput