Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 19

crispro spune:
Rodi, ce figura esti cu poftele :))) n-as putea manca noaptea, poate o boaba de strugure sau ceva ce inghit o data, rapid. Du-te la nani, pana nu se trezesc ceilalti.
Sa-l ajutam pe Alex

crispro spune:
Neata! O cafea buna merge?
Vlad e bine bagat in priza iar. Il mai lasam o ora su daca tot asa e , mergem la cluj, in mall, sa se desfasoare. Acolo uita de "baba". Asa ca fetele din cluj, dca ne vedeti in polus, fugiiiiiiti, ca suntem mucosi :)))
Sa-l ajutam pe Alex

ooana spune:
Neata'
Am avut o noapte horror...mi-am pus telefonul sa sune din 3 in 3 ore sa il verific pe Matei
la ora 2 dimineata supriza: ardea tare de tot - temperatura 39'4
i-am pus un supozitor cu novocalmin
i-am facut impachetari
am scazut temperatura pana la 38'4
acum doarme inca ...parca nu ma lasa inima sa il trezesc chiar daca ne dam programul peste cap de tot
si astept sa se faca ora 10 sa sun la medic
mie imi curge nasul ca la robinet dar macar nu am mai facut febra slava Domnului
Cristina distractie placuta la Cluj si drum bun!
Edit: imi vine sa mor ca eu am venit cu viroza asta sau ce-o fi ...dupa ce scapasem de virusul de la Sibiu
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

paula_m spune:
Neata
Noi am avut, in sfarsit, o noapte muuult mai buna decat anterioarele. Acum sa vedem daca a revenit si pofta de mancare sau nu.
Rody, si pe mine ma ia foamea noaptea, dar mie mi-e prea lene sa ma duc sa-mi iau mancare, asa ca eu raman cu poftele.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

ooana spune:
Paula cam repede cu pofta de mancare...desi eu va doresc sa fie asa...noua intotdeauna ne-a luat cateva zile bune dupa ce ne reveneam
dar nah Matei nu e mancacios deloc
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

rodyka spune:
´neatza, buna cafeaua, vin eu, cris! is treaza de la 8, deci am prins 3 ore de somn . cand m-am trezit cu Isa calare peste mine am zis ca nu-i adevarat, apoi l-a luat pe tati la dragalit si in final a iesit din camera in cautarea lui Iaia
. cum stie/poate deschide toate usile (mai putin cea de la intrare, care nu are clanta), s-a oprit intai la buni la usa, care buni nu dormea. a luat-o in pat si cred ca au adormit mai departe, ca e liniste de o jumate de ora. eu oricum m-am ridicat sa pregatesc papa pentru picnic, DAR... afara e un vant de-mi suiera pe la geamuri, chiar daca sunt 16º deja. venim si noi in Polus si nu suntem mucoase
cris, eu am intrebat la farmacie de ceva picaturi ptr tuse la copii sub 2 ani. siropele Isa nu bea decat tinuta cu forta si in urlete maxime (oricum jumate reuseste sa scuipe!), plus ca nu prea se da nimic ptr copii asa mici fara reteta. dar no, cum ne stim oarecum cu farmacista, mi-a dat un siropel mi-nu-nat! Isa nu tusea decat dupa laptele de dimineata, dar asa cate un aha-aha la fiecare 3 secunde timp de vreo jumate de ora. si de ce zic eu ca e minunat: intai pentru ca nu mai tuseste dupa doar 2 doze, si apoi pentru ca e alb si nu are niciun gust si nuciun miros . ii spune Bisolmed 2 mg/2 ml, solutie orala (compozite: hidroclorura de bromhexina)si are si indicatii pentru adulti. scrie ca e pentru diluarea mucusului si favorizeaza eliminarea lui, in alte cuvinte e ptr tuse si muci
. is curioasa daca a gasit sora-mea in farmacie, si apoi iti spun. (edit: se poate folosi si pentru aerosoli, acuma vad ca scrie in prospect)
mi-am amintit de uleiul esential de pin. acum nu mai tin minte daca aici sau pe fb am postat (cred ca aici, totusi) cand am colindat orasul in cautarea famaciilor naturiste deschise seara tarziu cautand crema de galbenele pentru petele Isei (apropo, a fost buna tare, nu se mai vad!). intr-un drum am cautat si ulei de ficat de cod (dar aveau doar capsule, ziceau ca e prea amar ala sirop) si un ulei de pus pe perna/asternut/haine pentru desfundarea cailor respiratorii. am cautat si in Ro, ca stiu ca aveam capsule de ceva cu camfor cand era Maria mica. no, in Ro habar nu aveau alea de asa ceva si nici de ceva asemanator! aici insa am intrebat de camfor dar mi-au spus ca e prea puternic, iar daca e vorba de copii sub 2 ani nici pe cel de eucalipt nu-l recomanda. iar pe o sticluta de 10 ml de ulei esential de pin am dat aproape 10 euro. apoi mi-a picat fisa ca gaseam si al alte magazine unde au luminari aromate si altele de genul, si sigur la un pret de nimic dar, hm, asta e din pini... ecologici!! din Barcelona . bun, ideea era ca uleiul de pin e foarte bun, se simte si in camera un aer proaspat care-ti desfunda parca si capul
.
paula, eu nu ma trezesc nici de foame, nici de sete, nici de susu. dar cand is treaza, pai...
ma duc sa fac ceva dulce, parca-s gravida! in we nu-mi sta gura deloc
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

eladea2005 spune:
neata fete!
noi suntem 90% bine...doamne ajuta...
oana, uff, sanatate amandurora...ce nasol...
paula, ma bucur ca voi sunteti mai bine...
crispro, ridiche neagra cu miere pt tuse....sau ceai din coji de ceapa...cica face minuni(eu nu l-am incercat pe asta)...
mai auzisem de ceva crema cu muguri de brad pt raceala...cica e ff buna... e din familia produselor cu pin, ca tot zicea Rodi...
va pup...ne auzim mai tarziu...iesim la mall...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

ochidut spune:
Ooana. Nu il trezi saracul, lasa-l sa isi mai revina putin. Oricum daca l-ai trezi va fi si mai ciufutel. Si s-ar putea sa doarma bine si la pranz, pentru ca ei se recupereaza mai greu.
Criss2010 am o cunostinta care si-a dus copilul la cresa la RB de la 4 luni. Am vb cu ea cand avea copilul vreo 7 luni si apoi vreun 1 an si era f multumita.
Voi unde vreti sa mergeti in concediu si cand?
Noi ne-am hotarat pt Creta, Nana Beach, 11 iunie. Nu vine nimeni cu noi?
Ne-au placut gradinile, facilitatile pt copii, plaja desi mica e cu nisip si intrare lina si per total are punctaj fb pe tripadvisor. Iar in Antalya am mai fost, vroiam ceva nou.
de Larisa Ioana 24.06.2010

racusor2010 spune:
NEata, vin si eu ca la pranz....ne-am trezit cu noaptea-n cap, ne-am jucat, am ras, am papat si....hop au inceput crizele
acum e cu tati afara, cand vin in casa cred ca nici nu mananca, somn direct
am pus sa fac supa de galuste (dar eu las si legumele inauntru, ca daca mofturici nu mananca felul 2 ) si o supa crema rapida, daca vrea sa se culce sa am ce sa ii dau...
apropos, voi cand faceti supa de galuste si sau de taitei si scoateti legumele, cum le serviti la delfinasi?
Ochidut sa vorbesc si eu cu sotul. el zicea ca ar vrea in iulie concediu...dar acum depinde de destinatie...voi vreti neaparat la inceputul lunii ?
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum