Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Alina, eu si cand fac supa de taitei/galuste pasezx cu furculita putin morcov si pastarnac in supica...in rest, fie le congelez, sau le fac chiftelute, sau le folosesc pasate in sos pt paste...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici...buna tare cafeaua

Cris ce comic e V cu bau bau ...distractie placuta la mall

Oana offf mititelul...sper ca e mai bine azi

Rody 16 gr ...vreau si eu...si pe mine ma apuca foamea noaptea dar vb Paulei imi este lene sa ma dau jos din pat

Racusor eu ii pasez cu furculita legumele completez cu zeama...de obicei mananca bine dar mai face si mofturi

Cris2010 e destul de solid biroul...Antonia s/a urcat pe el

Noi inca mai avem putina tuse dar e spre bine zic eu...acum e soare la noi si cred ca iesim putin afara...ieri am fost de 2 ori

O duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mihai e bine cu diareea, si eu cu tusea.
cristina, ia mami ipeca cate 3 bilute, la 3 ore in primele 2 zile. si noaptea eu luam cd ma trezeam.
mi-a trecut f repede totul.

azi am facut asa..lapte de migdale- nu ne place. biscuitei din pulpa de la migdale si alte fainuri..ciorba de perisoare, cartofi copti.

eu legumele din supa le arunc, cu exceptia morcovului-il pun rondele in supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Eu, legumele le pun mai la sfarsit in supa, taiate cubulete, mai putin ceapa pe care o pun intreaga si o arunc, si i le dau asa, nu mai pasez nimic.
Am fost la padure, in parc, la biserica, i-am dat Raisei supa si acum o culca tati. Eu ma duc sa fac niste cartogi cu rozmarin la cuptor si cascaval pane (nu cred ca am facut de vreo 5 ani) .
Dupa ce se trezeste Raisa, daca mai e soare, iesim la inca o tura in parc, daca nu, in mall la licul de josca.

Nu avem niciun simptom de raceala, desi 90% din copiii de la cresa sunt raciti. Scapam noi si de data asta!
Duminica placuta!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

nu mai avem febra deloc
sa vedem diseara
am sunat medicul, cica e epidemie de viroza in oras, simptome: dureri musculare si febra foarte mare...adica exact cuma am fost noi amandoi ieri
maine nu merg la munca, o sa imi sun seful sa il anunt...si uite cum ma enervez iar ca dimineata o sa merg cu Matei la medicul lui de familie si apoi o sa merg eu la al meu firar sa fie poate reusesc sa ma mut si eu la medicul lui Matei dar ...e complicata treaba ca medicul meu e o fosta colega de-a mamei, de asta nu e bine sa incurci prieteniile cu alte treburi

Ochidut imi place hotelul...mi-ar placea cu zbor din Cluj, mai studiez si poate mergem impreuna....am vazut ca reducerea e pana la sfarsitul lui martie
Alina daca aveti un dubliu legat de temperatura va fi foarte bine la inceputul lui iunie

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

capitolul mancare
ieri: peste la cuptor cu cartofi natur si legume la abur+sos bechamel
azi: snitele la cuptor cu orez sarbesc...si mai spre seara tiramisu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Racusor, in supa de taietei las toate legumele, mai putin ceapa, iese supa mai groasa, ceea ce pt. noi e f. bine ca mofturoasa mica si-asa mananca f. putin. Daca fac supa de galuste sau ciorba radauteana, scot legumele (uneori las putin morcov pt. culoare), le pasez, amestec cu un ou, o lingura de smantana, condimente, le pun in tava de chec, bat un ou deasupra, bag putin la cuptor si iese un drob de legume delicios.
Rody, si eu mananc noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, din supa de pui cu taietei eu pastrez doar morcovul pe care il dau bucatele odata cu supa. Dar am observat ca Larisa nu ii place f mult supa, mai degraba ciorba sau supele creme.

Cu concediul noi niciodata nu putem in iulie iar in iunie ne ramane doar data aia libera ...bine si aia fortat.....dar decat sa dam in septembrie inca aproape 250 de euro pe zborul Larisei, ne fortam in iunie. Daca vom sta bine cu banii, poate mai plecam la sf de august undeva mai aproape, cu masina

Cu gatitul, eu am facut greva in w/end ca m-am saturat, eu care nu gateam absolut deloc deloc, acum de vreo 3 luni am gatit constant.....pfiuuuu.. mare lucru pt mine...

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Acum mergem acasa- a adormit in carucior!!!! Bine, doar 40 de min exacte, ca atat doarme daca nu e in patul lui.

Am luat ipeca 9ch din cluj. Cica cu cat e ch-ul mai mic, cu atat sunt mai puternice -mi-a zis tipa de la farmacie. Pai mie pt vlad mi-a dat dr pt somn ch30, i-am zis ca nu gasesc decat ch9 ( deci mai puternic) . Si culmea ca mi-a zis sa ii dau de mai multe ori pe zi!!! Eu i-am dat linistita, pt ca credeam ca e mai slab. Poat de aia e asa agitat vlad??? Acum am citit pe linkul de pe prima pag ca ch9-12 se dau pt bolile acute, iar ch 15-30 pt cele cronice. Asa ar avea logica de ce mi-a dat dr ch30.

No bine, duminica placuta! Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Cu gatitul, eu am facut greva in w/end ca m-am saturat, eu care nu gateam absolut deloc deloc, acum de vreo 3 luni am gatit constant.....pfiuuuu.. mare lucru pt mine...

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

OANA, chiar ma intrebam cat o sa te tina... lasa ca de luni reincepi in forta...

cat va costa cocnediul pe toti 3? pt Larisa nu platesti nimic?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput