Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 18

Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Oana, ati preluat stafeta cu Matei. Multa sanatate!
Denisa, cum mai e Mateo?
Georgia, Ilinca, de fapt asta vroiam sa intreb cu masutele, daca sunt destul de solide. DAca zici ca Antonia are o mare pasiune sa tranteasca scaunul, inseamna ca fac fata la un copil de 2 ani.

Cris2010 spune:
Mysya, de la implantul propriu-zis al surubului astepti 3 luni pana la finalizarea lucrarii. Eu ziceam sa nu stai un an-doi pana sa faci implantul.

Cris2010 spune:
Ochidut, eu am cautat numai crese. Noi am vrut s-o dam la Roxy baby. www.roxybaby.ro/categorie/meniu" target="_blank">Meniul e destul de ok, doar ca e zilnic cu carne. Eu as fi cerut luni, miercuri si vineri sa-i dea fara carne, asa cum fac acasa.
Dar cum ne-am razgandit cu cresa, nici n=am mai ajuns s-o vad.

crispro spune:
Cris, la ce meniu ma uit: la baby sau junior? Eu banuiesc ca junior. Poate ma mai inspir si eu.
M-am cam hotarat- mergem la turci, la Concorde, din 28 mai ( ca in creta am gasit doar din iunie si mama pleaca atunci). Am gasit un family suite, 2 bai, un dormitor pt noi, living si o camera mai mica cu 2 paturi cu usa glisanta( pt mami). Asa macar are si ea un pic de intimitate, ca restul ofertelor ( la banii astia) erau doar cu living si dormitor. Sa vedem ce decid si fetele pd fb :))) La delphin diva au 2 bai, dar nu au usi intre camere, iar la delphin palace au doar o baie... Si is mai scumpe cu 3-500 euro.
Sa-l ajutam pe Alex

Cris2010 spune:
Programul nostru de masa:
- 8.30-9.30 micul dejun (in functie de ora de trezire) paine integrala cu unt, branzica tartinabila, fructe cu cereale, cascaval, fructe si cam 180 ml lapte.
- 13-13.30 pranzul, un singur fel de mancare, de obicei multe legume cu carne, sau oua sau peste; supe foarte groase spre piure.
- 16.30-17.30(dupa somnul de pranz) un fruct.
- 18.30-19 cina: legume cu peste, iaurt in diverse combinatii, paste cu branzica de casa, budinca din paste, mamaliga cu branzica, gris cu lapte si inainte de culcare 210-240 ml lapte (in functie de cat a mancat la cina).
Portiile sunt in jur de 250gr. De multe ori nu mananca tot.
Michelle, esti super in bucatarie.

Cris2010 spune:
Crispro, meniul de la junior.
Ce bine ca v-ati hotarat cu vacanta.
Si noi trebuie sa ne hotaram maine, poimane ca sa apucam early booking.

racusor2010 spune:
Cris...acum ca ai specific de supa groasa, Andrei mananca supa / ciorba ca si noi. adica nu mai vrea pasat, vrea si zeama...cand manca pasat cred ca manca mai mult...
va mai zic ceva si ma duc sa ma culc, ca mor de somn
va ziceam ca andrei nu mai vrea legume...ei, am avut o discutie despre maselute, despre cum el are, mama are, bunica nu ca face "uuuu" si ii mai cade cate o maseluta (daca va mai amintiti ca el lu bunica ii zice "uuuuu" ) asa ca acum ii zic ca dai morcov, dovlecel, etc si sa duca la maselute. si e asa simpatic cum plimba el papa in gurita sa duca la maselute..dar macar mananca legumele, si neascunse, nepasate, doar asa taiate marunt la fiert
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

rodyka spune:
somn pufos, delfinariu!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

rodyka spune:
si buna dimineata , nu stiu ce-i cu mine de n-am somn, si Isa doarme neintoarsa! asa ca eu pendulez intre cele 3 dormitoare sa-i invelesc pe rand pe Maria, pe mama si pe Isa, ca Florin e calduros din fire si tot dezvelit doarme...
numai bine ca intre timp am avut o pofta tare nesanatoasa de paine cu untura cu sare, piper si boia , poate ar fi cazul sa ma culc, totusi
am apucat sa citesc din urma dar, vorba giorgiei:
Citat: |
Cris ms ca m/ai strigat asa imi fac curaj sa mai scriu...eu va citesc mereu dar parca nu mai am chef sa scriu... |

crispro spune:
Tusesc de mooor! Am trezit si copilul cu tusea... I-am dat lapticul, daca tot s-a trezit, peste o ora el a adormit si io acum incep alta repriza de tuse... Am luat si miere, ioi, ca ma tot duc.
Sa-l ajutam pe Alex