Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 15

racusor2010 spune:
si sa nu uit....de imunitate i-am dat balda, de vreo luna si ceva...inca nu ma pronunt daca e ok sau nu, nu a mai racit, dar a fost si foarte frig si cred ca virusii au inghetat si ei..ne-am intalnit si cu alti copilasi,de cateva ori, mergem saptamanal la cumparaturi, afara zilnic macar o ora...
vedem acum in primavara cum o fi...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

crispro spune:
Neata! Racusor, ce matinala esti! Cred ca v mananca mai putin decat Andrei, adica avem o masa in minus. La noi mesele sunt asa:
-la 6-7-8 bea lp, cam 200ml
-la 10 ii dau niste fructe. Daca lp-ul l-a baut la 6 dimi sau mai devreme, ii mai dau si o painica cu unt di miere/dulceata/cascaval.
-la 13- pranzul- un singur fel. Daca e de mestecat mult la ea, nu mananca mai mult de 180g. Daca e ciorbica, sau chestii ce aluneca mai usor- mananca pana in 250g.
-la 17- ori iaurt cu fructe, ori mamaliga/ cereale/ paste cu branza/ almette cu iaurt. Aici aleg ce ii dau in functie de cat de mult a mancat la amiaza, sau cate fructe peste zi.
-20:30- lp, intre 200-240ml.
Cartofi goi nici lui vlad nu ii plac, cred ca din cauza ca sunt mai inecaciosi. In schimb piure mananca un pic, cateva lingurite, sau frantuzesti, dar cu iaurt deasupra.
M-am trezit devreme ca iar tusesc rau, dar incepe sa se rupa tusea. Si imi curge nasul. Valeeeu, ca is plina de puroi.( ne scuzati)
Denisa, cum e Mateo, cum a trecut noaptea??! Novocalminul la 8 ore, da. Lui v febra i-a trecut numai cu algocalmin, juma de injectie i-au facut la spital. Sper ca sunteti mai bine.
Sa-l ajutam pe Alex

eladea2005 spune:
neata!
si noi ne-am trezit la 6, dar din cauza vecinilor...in final am chemat politia...s-a lasat cu amenda, cu scandal din partea lor...cred ca erau drogati, venisera de la club...in fine...sper sa se fi linsitit...
denisa, cum sunteti?
crispro, draga de tine...sper sa iti revii cat mai reepde...
LEGAT DE CONSTIPATIE - fetelor, pana nu uit...am citit de LYCOPODIUM CH5 CA E BUN PT CONSTIPATIE!!
si legat de tratamentul naturist al virozelor, cititi www.homeopatie.ro/viroze---ce-trebuie-sa-stiti-despre-ele-205.htm" target="_blank">aici
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am vazut cum se joaca cu Raul. Eu nu l-am mai auzit pe Raul sa rada cu atata pofta de nu stiu cand. Se pune la mintea lui, se tarasc pe jos, e super!!! La noi, jocul se invarte in jurul ideii de a invata. Orice. Paula, mamica ![]() Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Exact asa se joaca bona cu Matei care e in culmea fericirii....
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ochidut spune:
Racusor noi mancam cam la fel:
8 - mic dejun cu 210 ml lapte + 1) 3-4 zile cereale de adulti ovaz, grau, secara in care ii pun si caise/goji/stafide/nuci- depinde; jumatate din lapte il bea separat, jumatate il blenduiesc cu cerealele si fructe confiate/seminte; 2) 2 zile ou fiert cu o felie ardei sau castravete; 3) 2 zile pe saptamana branzica/cascaval cu ardei sau paine integrala grau cu unt
11- fruct (1 fruct mediu)
13 - pranz - un singur fel de mancare (de regula felul 2, eu ii servesc de multe ori ciorba sau supa crema de legume la cina;); nu stiu gramaj dar e un bol din ala de copii mediu umplut 3 sferturi;
17 - nu mai servim tot timpul gustare, pentru ca am observat ca s-a intamplat cateodata sa imi refuze cina daca i dadeam gustarea asta, probabil ca nu ii era foame. ii dau in functie de ce a mancat la cina, fie iaurt (150 gr) sau o mandarina
18.30- 19 - cina - incerc pe cat de mult posibil sa fie mai usoara si cu legume dar inevitabil nu am nici atata inspiratie si nici timp si ii dau si clasicele: mamaliga cu branza sau cate o budinca de branza cu furcte si gris sau budinca cu orez. Din cealalta categorie, mai sanatoasa cum ii zic eu, ii fac: supa crema de brocoli, de legume, de dovlecei, sufle de conopida cu branza, sufle de brocoli cu branza, chec aperitiv cu diverse legume, dovlecei cu branza, dovlecei cu quinoa; a mancat si ciorba clasica seara - mama radea ca noi si francezii ce avem idei din astea
20.45 - lapte 210 ml
Paula si noi avem jocuri educative dar si prosteli din astea: sarim in pat, ne tavalim pe covor, ne gadilam la talpi, ne mancam burtile; printre preferate: noi in stam in centru pe covor si ea se invarte in jurul nostru iar la un moment dat eu ma fac ca o prind...rade de moare; si dansul ramane printre activitatile preferate, si acum am inceput mesajul acum o ora, ea dansa cu P dar a venit si m-a tras si pe mine de la calculator, ca sa dansam impreuna,
de Larisa Ioana 24.06.2010

eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Exact asa se joaca bona cu Matei care e in culmea fericirii.... 1an + ![]() " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Paula, lasa-l mama, ca are vreme sa tot invete...

si eu ma prostesc cu ei, dau in mintea lor, vorba aia...al meu nu, ca e prea serios...dar eu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

lauri_ca spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Salutare! Ma servesc si eu cu un ceai. Of cati delfinasi bolnavi. Sa le treaca repede ca vine primavara (pe undeva prin tara) si trebuie sa fuga pe afara, fara febra, tuse, muci samd. Si noi am avut o patanie azi noapte. Aseara i-am facut baie Raisei, la 20.30 i-am pus pampers curat, hainite de nani, i-am dat sa pape si la 21.15 dormea. La 3.15, azi noapte, s-a trezit maraind si s-a ridicat in picioare. M-am ridicat sa o iau din patutz si cand am luat-o in brate, era uda saracuta pana la piept. Primul gand, nu am pus bine pampersul. Am mers la ea in camera si am schimbat tot: pampers, ciorapei, body, bluza. Pampersul era pus bine insa era pliiin, habar nu am cum s-a umplut in halul acela in doar 5 ore. Acum sper ca nu a stat mult timp asa uda, sa nu cumva sa mi se imbolnaveasca. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 ![]() ![]() |
Asa am patit si eu azi noapte. Doar ca nu s-a trezit, am trezit-o eu ca pe ea n-o deranja ca era fleasca.

racusor2010 spune:
am fost la teatru de papusi a stat si nu a stat, voia sa bea apa cu paiul, sa se plimbe, dar cu ochii era acolo..copilasii mai mari de 3 ani erau foarte entuziasmati, el e totusi cam mic pentru asta....dar poate il mai duc , ca s-a aratat un pic interesat
fug sa il culc. va
multumesc de raspunsuri.
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

lauri_ca spune:
citat din mesajul lui racusor2010 tot eu...cat mananca ai vostri copii? eu care eram stresata ca mananca prea mult si ca e gras, acum mi se pare ca mananca putin ![]() ![]() ![]() ![]() in jur de 8.30-9 - mic dejun lapte cu cereale (de adulti, hrisca, mei, grau..) cam 1-2 ori pe sapt iaurt + o felie paine cu unt + dulceata / cascaval - 3-4 ori pe sapt lapte pe la 7 dimineata + soldatei / fructe pe la 9...asta cand cere lapte la trezire 12.30 - 13.00 pranzul - un singur fel de mancare: ciorba sau orez cel mai des...sau ce altceva ii mai gatesc, dar nu prea vrea sa mamance alte feluri de mancare, gen ghiveci, mancarici ![]() ![]() 17.00 - cam 150 de grame fructe + 1-2 biscuiti (mici, animalute) 19 - cina (mamaliguta, gris, lapte cu paste, supa crema etc) - la masa asta moare de foame ![]() apoi mai cere 1 biscuite sau se mai prosteste cu un mar... 20.30 - 5 masuri de lp - pe asta i l-as da mai tarziu, dar plange dupa el la 8 jumate...cand om merge afara seara sigur o sa se schimbe si mai cere peste noapte, tot 5 masuri de lp. dar in ultima vreme tot mai spre dimineata a cerut lapticul.... si nu cred ca mananca mai mult de 250 gr la masa.... voi le dati felul 2? ce le mai gatiti? nu stiu ce sa ii mai fac, sa nu fie nici pasat, ca nu mai vrea , isi face greata, dar nici greu de mancat, ca nici asa nu ii place ![]() ![]() aaa, si copilul meu nu mananca cartofi sub nici o forma!!! mint, doar fierti, in ciorbica...mi se pare ca ar fi usor sa mai variez meniul seara, sa ii mai dau si un fel 2 la pranz, cu niste cartofi copti, frantuzesti, piure, dar el isi face greata si scuipa ![]() ![]() ![]() o sa ridic problema cu pediatra....sa fiu sigura ca ii dau un meniu variat si corespunzator varstei... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Racusor, papa f. bine Andrei. Prin comparatie, Stefi face foamea. Nu a mancat niciodata la micul dejun si iaurt, si painica cu ceva. Daca papa o felie de paine cu unt si cascaval nu o termina niciodata, o papa intreaga doar daca e cu miere. Mesele nu depasesc la noi niciodata 150 gr., un fruct intreg e rarisim(doar banana) iar gustari intre mese nu cere, daca ii e pofta de ceva ce mancam noi, gusta doar 2-3 lingurite .

carla_2008 spune:
Nu mai are M febra,doar stari subfebrile de 37 cu ceva.Nici un alt simptom,insa nu prea papa. Mi s-a parut ca are si putin rosu in gat. Si de pe la 12 e asa blegut de numa,cu ochii rosii,mici, cu cearcane. Am uitat sa spun ca azi noapte a avut febra cam intruna vreo 38,5 si reprize de plans nenumarate,eu treaza mai mereu sa il veghez sau sa il linistesc din plans. Offf.nu siu ce poate avea!!!!ce virus se manifesta asa????
si pe langa asta diseara e ziua nasei mele,suntem invitati in oras doar noi cu ei,nu stiu cum sa fac ca nu mi-as lasa puiul asa
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar