Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaBuc spune:
salutari mamici
Copilasii mei dorm, am avut noroc ca pitica a fost tare cuminte azi, nu a fost nevoie sa o iau prea mult in brate; am pus-o in scoica cat i-am dat sa manance Rebecai, a fost bine pana acum. Daca as fi dormit si peste noapte ar fi fost perfect. Uf! Greu cu bebelusii...
Despre udat noaptea pana la gat: la noi se intampla frecvent asta, nici un pampers nu reuseste sa faca fata la debitul de pish al Rebecai. De obicei s da singura alarma cand e uda.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012
baby78 spune:
bravo Adriana
Chiar ma gandeam la tine cum te descurci....Rebe a adormit usor?
Iuliana mami fericita de nazdravan
Tudor
14+
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut 1. cat manca la o masa - cati ml de supica spre ex sau cati ml la gustare 2. sugeau copii putin lapte dupa masa - asa ca desert? 3. erau mese cand nu vroia mancarea diversificata si cerea lapte (ea zice ca asa face la gustarea de 17) 4. sfaturi.....spre ex ..sa ii mai dea sau nu lapte dupa o masa de fructe sau pranz.... |
2. Da, Bianca a primit completare multa vreme LM
3. Da
4. LM dupa fructe la distanta de minim 1 ora. Pana pe la 8-9 luni o sa elimine laptele dupa masa. Daca se satura copilul fara LM poate sa nu ii mai dea.
Bianca nu manca mult la o masa si nu se satura.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+
michelle1981 spune:
Racusor, noi mancam la fel ca si voi la program, doar ca gustarea de ora 17 e mai slabuta, iar pranzul mai bogat, cu 2 feluri de mancare (de la 1 an)
Pe langa meniurile clasice eu ii mai dau la gustari seminte, nuci, fructe uscate, simple sau in combinatie rasnita si modelata sub forma de bilute/turtite/chiftele un pic coapte in cuptor si la mesele principale chiftelute din soia, naut, linte cu legume, fie gatite, fie crude (rosii, ardei, salata, in combinatie mereu cu cartof fiert/copt si asezonata cu branzica). Cel mai mare succes il are la noi pizza/ placinta cu legume, cu aluat din faina integrala si multe legume deasupra, cu un pic de branzica sau cas. De obicei pun si bucatele de chiftele vegetale pe pizza.
Biancai ii place ff mult Sana, ca si mie. Oare e vreo problema sa ii dau?
Ii place iar f mult lapte cu banana, miere si scortisoara, sa bem amandoua cu paiul din acelasi pahar. Imi cere mereu "tapti, pai"
De obicei in prima parte a saptamanii gatesc mese predominant vegetale si in weekend mese predominant animale, gen omleta, ciorba de gaina, branza cu smantana etc
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+
crispro spune:
Ce multe stii sa gatesti, Michelle!!!
Denisa, Vlad avea ochii rosi, inlacrimati cand incepea vreo raceala. Off, imi pare rau ca nu se simte bine puiutul! Eu zic daca nu are febra pe diseara sa mergi un pic, faci prezenta, mananci un pic, si te retragi.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Hop si noi cu febra 37'9 .... Habar nu am de la ce :((
muci nu, tuse nu ... Nu a prea papat, a dormit doar 1 ora ......a f#259;cut kk moale, roade non stop si saliveaza pe masura
In gura nu reusesc sa vad ce se intampla, ne lipsesc ultimele 4 masele
Cum se pun cartofiorii la talpi? Asa pur si simplu felii ovale in sosete?
De vreo jumate de ora parca m#259; simt si eu rau....imi e capul infundat si ma doare, oi fi luat eu ceva de la un coleg care a venit la servici cu aprindere de plamani, cred ca vrea sa primeasca premiul de angajatul anului :(
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Oana, da, eu ii tai rondele si pun in sosetuta.
Pe mine ma omoara mai mult decat orice nemancatul. Imi vine sa-i pun farfuria in cap, cand il vad ca refuza sa deschida gura la orice. Tusea e acolo, ii dam inainte cu ea iar mucii, mucii sunt siroaie. Jur ca nu am mai vazut atatia muci niciodata. Stranuta la 1/2 h si atatia ii curg, ca se murdareste pe haine!!!
Cand tb sa se vada ameliorarea dupa antibiotic?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ooana spune:
DENISA la fel am patit si noi cand a fost ziua nasului nostru... nu am mai mers desi venea mama sa stea cu Matei dar nu m-a lasat sufletul sa il las asa si sa plec
Stiam ca nu imi pot lua gandul de la el....
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
Paula eu stiu ca trebuie sa fie ameliorari dupa 3 zile
1an +
Noi 2
crispro spune:
Oana, si noi tot rondele i-am pus cartofii la talpa.
Denisa, pe prima pagina este un link cu sfaturi despre febra, despre cum se fac impachetarile. Sunt de fapt capturi puse in picasa. Impachetarile se fac de la brau in jos. La extremitati cica oricum sunt mai reci, deci nu tb comprese la extremitati si frunte. 2 dr mi-au zis sa fac asa impachetarile, de la brau in jos- asa le si facusem.
Vlad e infundat de numa, ies si mucii dar mai are garla ascunsi pe acolo. Mananca, dar greu, ca nu poate respira. Sta cu mancarea in gura, deschide gura sa traga aer, apoi mai inghite.
Sa-l ajutam pe Alex