Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ce frumoasa e si micuta Natali!! Mi se pare ca seamana tare bine cu mami!

Ochidut, eu il alaptam pe V in perioada aia. Ii dadeam 200 g la pranz si 150 de g la gustari (fructe/gustarea de seara). Nu ii mai completam cu LM. V a avut dintotdeauna un apetit grozav si a fost la limita superioara a greutatii. La noi faptul ca V nu sta locului nici cand doarme nu ne-a facut mai supli..

Denisa, ai PM.

Paula, si eu ma joc asa.. copilareste cu el. Nu prea pot spune ca avem activitati deosebite. Cantam, dansam, el face papa, eu degust, sunt calut, avion, urs, tot ce ii trebuie micului guraliv.

Multumim de vizionari si de aprecieri!
Camera lui V, care a ramas si sufragerie, a ramas nesperat de placuta (tinand cont de posibilitati). Cercul de jos nu a fost gandit de mine, ci de tati, dar tot trece prin el, mai rar se cocoata.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Paula, eu am cam rarit activitatile educative. Mai nou ne rostogolim in pat si e tereminat, rade cu gura pana la urechi, il i-au de mana si mergem prin casa ridicand genunchi, precum soldatii.
Si sa va spun cum ne plimbam amandoi cu masina, intram in sifoner, trage usa si incepe ti-ti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vaaaiii..tu alina, m-am distrat maxim de fi-tu! ha ha ha..sosetele in chiuveta...murdar pana la urechi ca mananca singur..ia sa vad ce mai vine..
wow..ce frumoasa e camera!!!ha ha ha..peste tot se catara, maimutica!
e in casuta noua sau aici, la apartament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Si sa te grabesti cu implantul, sa nu se traga gingia.

mi-a zis ca trebuie sa astept 3 luni de zile. tu cat ai asteptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

de disperare ca ii tot crestea temp si el era tot mai ametit si lesinat la mine in brate,i-am dat novocalmin si cartofi la talpi.I-a scazut,acum are 37,5,stare f buna. Stiu ca poate am actionat pripit dar cum nu am mai avut astfel de episoade de febra niciodata am disperat. Max au avut 38 cu 3,si aia la dinti.
multumesc de sfaturi fete
si multumesc Bumble pt PM .maine ma aprovizonez pt cocktail

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..haideti, ca nici Bianca nu se lasa mai prejos. am vazut ca si ea poate sa rastoarne casa cu susu in jos..super draguta, fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, e faina masuta ta. Chiar azi m-am uitat la ea, pe un site din Ro, dar eu deja il vedeam pe V impiedicandu-se cand intra si iese din bancuta :) Am mai gasit asta - http://marcoshop-online.ro/masuta-copii-cu-2-scaune-broscuta-p-1645.html

Paula, la noi socrul e distactia maxima pt v, ca socrul se tavaleste pe jos, sare, se stramba, urla, topaie.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ochidut Andra la 7-8 luni sugea mai mereu dupa fiecare masa. manca cam 200 gr max de mancare. daca mananca destul de multisor eu zic sa gaseasca o solutie si sa nu ii mai dea tzitzi ca desert.
si Andra seara prefera numai tzitzi, rareori imi manca ceva la cina.

Paula noi mai tot timpul ne jucam cu ea. cum ai spus si tu ne coboram la mintea ei , mergem de-a busilea cu ea, ne fugarim prin casa, jucam prinsa, ne rostogolim prin pat, pe jos... adora cand ne vede pe amandoi ca facem asa. in schimb avem putine joculete educative....se plictiseste repede si de aia nici nu am insistat.

astazi am fost iar la sala cu Andruta. erau asa multi copilasi de nu stia la care sa se duca

m-am minunat cat de mare poate fi sala aia , e imensa ...deci de ar fi sa investesti in tara sa faci ceva asemanator e nevoie de multi multi bani, dar si sa fii sigur ca vei avea clienti. aici iti permiti la salariile care sunt sa faci un contract pe atata timp dar in tara....

Mergi la inceput

Bumblee ce a crescut Victor
camera e f f frumoasa, imi place mult culoarea !!!
de dezastrul lasat in urma lui Victor nu mai zic nimic
si cumnatul ma intrebat daca cea care danseaza in pat e sora lui

Michelle ochii Biancai ma termina o sa franga multe inimi cand va fi mare f frumoase pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara!

Paula, si noi 3 am ras azi cum de mult nu am mai facut-o. Dupa ce am desenat si colorat fluturasi, am facut toti trei ca avionul, am gatit in bucataria ei, am facut " roaba", ne-am jucat de-a v-ati ascunselea si toate astea in hohote. La 21 fix a cerut biba si la 21.05 deja dormea in patutz.

Vad ca vorbiti de crese/gradinite.
La noi, programul este urmatorul.
Ora 8: toti copiii sunt in sala, la masa, iau micul dejun. (exemplu azi:o felie paine cu unt, 1 cana lapte. Cea mai rea varianta: paine cu pateu)
Ora 10: gustare (aici tot timpul e mar).
Ora 12: pranz ( azi: ciorba de vacutza cu leustean, orez cu legume si ficatei de pui la cuptor, salata de rosii. Cea mai rea varianta: ciorba de varza, mancare de varza, niciodata varza si la felul 1 si la 2).
Ora 13: nani
Ora 15.30-16 trezirea si gustare cand vin parintii dupa copil (azi: portocala. Cea mai rea varianta : iaurt cu fructe.

Niciodata dulciuri ( in afara de acel iaurt cu fructe), niciodata patiserie, niciodata prajeli.
Eu sunt foarte multumita, mai ales ca au bucatarie acolo. Cu catering-ul nu as fi fost deacord. Din proprie experienta, stiu cum se gateste in cantine/restaurante.

Scuzati eventualele greseli: sunt in pat si scriu de pe telefon.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

18+

Mergi la inceput