Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, impachetari de la brau in jos, cartofi in talpa. Off, e racit? Are si slte simptome?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

uite si buburuzele https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/MinunileMele

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Sunt superbe fetele!!! Si mi se pare ca seamana bine! Lasa ca trece si ziua de maine, ca tu esti puternica!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163949" target="_blank">Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Prietena mea draga de o viata are niste dileme cu bebele ei de 7 luni si m-a rugat imi mod special sa va solicit si voua ajutorul, ca va stie din povestile mele. Cand aveti voi timp Bebele e putin mai grasunel, ii place sa pape, a inceput diversificarea la 6 luni si este si alaptat. Ea isi tot face griji daca nu o fi prea grasut sau daca nu ii da ea prea mult, desi nu cred.
Mai concret, (in special cele care alaptati la 7-8 luni) va aduceti aminte:
1. cat manca la o masa - cati ml de supica spre ex sau cati ml la gustare
2. sugeau copii putin lapte dupa masa - asa ca desert?
3. erau mese cand nu vroia mancarea diversificata si cerea lapte (ea zice ca asa face la gustarea de 17)
4. sfaturi.....spre ex ..sa ii mai dea sau nu lapte dupa o masa de fructe sau pranz....

eu cand am ajuns la o masa completa nu i-am mai dat lapte in completare ...dar nici ea nu mi-a cerut expres, insa nu era alaptata.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Belu, nu am trecut prin asta. dar e mare si intelege cam tot ce ii spui. Eu daca as fi in situatia ta, efectiv l-as lua si i-as spune..De acum inainte n-o sa mai bei lapte de la mami, ci din sitcluta. va fi greu pentru amandoi, dar mami nu mai poate, e f obosita, te rog sa ma intelegi si sa ma ajuti.
eu sunt impotriva mintitului copilului/ disparut mama de acasa /dus copilul la bunici.
n-am idee cat iti va fi de greu.probabil va urla rau noaptea..habar n-am..scoate intai suptul pe timpul zilei..e pura teorie ce zic eu, ca la mine intarcatul a fost f usor.
de altfel stiu mamici care au alaptat-bine, pt ca si ele au vrut -pana au facut copiii 3 ani..sau chiar peste..no..fiecare cum crede.

Paula cu 2 nazdravani, M si S

eu abia acu incep sa citesc capitolul, deci raspund pe masura ce citesc...

Paula, ce zici tu e teorie si pare f frumos si usor de realizat...e chiar situatia ideala... dar in practica... .nu e asa...cel putin nu la noi...degeaba ii tot spun ca nu mai este tzitzi, ca e mare, ca bla, bla...ma trage de bluza, ma implora in felul lui apoi incepe sa planga pe bune...deci...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai fetele, e mama mea la mine, Cosmin e la sedinta si nu am avut curajul sa raman singura cu Raul, cum suntem amandoi raciti. Dar ideea e alta.
Am vazut cum se joaca cu Raul. Eu nu l-am mai auzit pe Raul sa rada cu atata pofta de nu stiu cand. Se pune la mintea lui, se tarasc pe jos, e super!!! La noi, jocul se invarte in jurul ideii de a invata. Orice. Noi ne jucam cu jucarii, obiecte...ei se joaca unul cu altul. Sincer , pana azi nu mi-am dat seama ce bine se simte Raul. Azi am invatat ceva...
Voi cum va jucati cu delfinasii?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Prietena mea draga de o viata are niste dileme cu bebele ei de 7 luni si m-a rugat imi mod special sa va solicit si voua ajutorul, ca va stie din povestile mele. Cand aveti voi timp Bebele e putin mai grasunel, ii place sa pape, a inceput diversificarea la 6 luni si este si alaptat. Ea isi tot face griji daca nu o fi prea grasut sau daca nu ii da ea prea mult, desi nu cred.
Mai concret, (in special cele care alaptati la 7-8 luni) va aduceti aminte:
1. cat manca la o masa - cati ml de supica spre ex sau cati ml la gustare
2. sugeau copii putin lapte dupa masa - asa ca desert?
3. erau mese cand nu vroia mancarea diversificata si cerea lapte (ea zice ca asa face la gustarea de 17)
4. sfaturi.....spre ex ..sa ii mai dea sau nu lapte dupa o masa de fructe sau pranz....

eu cand am ajuns la o masa completa nu i-am mai dat lapte in completare ...dar nici ea nu mi-a cerut expres, insa nu era alaptata.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Eu lui Tudor ii dadeam un castron intreg de mancare...adica cel putin 300grame. Lapte dupa masa nu i-am dat...pentru ca am considerat ca masa e masa si este consistenta. Ii dadeam lapte seara la culcare ...dimineata la treyire si daca il culcam eu in timpul zilei
Tudor era chiar grasut pe la 7-8 luni dar nu mi-am facut griji caci stiam ca atunci cand va incepe sa mearga va da surplusul jos si asa a fost...Asa ca spunei mamicii sa ii dea cat vrea sa manance...ca atunci cand va alerga nu va mai avea timp de mancare...Cel putin Tudor nu mai este asa de mancacios de cand a descoperit mersul si jucatul independent ....
Si eu imi faceam probleme la un moment dat ca mamanca mult si am vrut sa ii reduc protiile dar...mi-am revenit la timp si am hranit copilul cu cat a vrut el.....Ce vremuri....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, banuiesc ca e teorie ..am si zis..ca nu stiu cum e cu copil atat de mare sa il intarci.

paula, eu nu inteleg de ce majoritatea parintilor cand au copii la gradinita tot vor sa invete sa stie nspe mii de lucruri..sa tot faca fise..etc..mie mi s epare esential doar sa se joace pana ajung la scoala si sa invete niste reguli de convietuire la gradi si atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Mysya, eu am facut implant primavara trecuta. Pe mine m-a dus undeva la 700-800 euro parca. Stiu sigur ca am dat 500 cand mi-a implantat surubul si 150 pe coroana de zirconia. Restul pt manopera si alte consumabile.
Eu recomand implantul. Nici nu-l simti, zici ca e dintele tau.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

eu tocmai mi-am pus un premolar din zirconiu (e drept ca am radacina la el, mi-a bagat doar un bont din fibra de sticla ca sa o intareasca, apoi a pus dintele asta...m-a costat 950 lei dintele doar...plus curatatul, bontul din fibra de sticla, etc.

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

anca, la noi nu se negociaza nimic legat de zilele care lipseste. nu s e plateste masa, dar taxa, da.:(

Paula cu 2 nazdravani, M si S

la noi se pare ca face discount daca a lipsit copilul mai mult(cum nu l-am dus pe Eric 3 sapt...) dar trebuie sa duc hartie de la medic...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna seara!
Cate poze am vazuuut!
Victoras mai terminat cu mananci paste, eu pe Ducu nu stiu cand am sa-l vad facand asa ceva.
Antonia e bestiala.
Sora de Rebe seamana bine-bine cu Rebe.Le pe amandoua.
Biencuta e asa draguta .

Mergi la inceput