Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 11

adrianaBuc spune:
uite si buburuzele https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/MinunileMele
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012

anca_vlad spune:
PS Nu va duceti la inscriere singure - luati si bb-le cu voi lasati-l in gradi printre copii si observati reactia lui si a educatoarelor (in cazul gradi/crese particulare) e ff important.
ex. cand am fost sa aleg gradi in bucuresti pt vlad l-am luat cu mine-au fost gradi in care m-a luat de mana si a vrut sa plecam, de la gradi pe care am ales-o abia l-am luat acasa!
ps nu va duceti la discutia pt gradi cu directoarea ca la interviul de angajare, puneti toate intrebarile care va vin in minte chiar faceti-va si o lista de intrebari!
pt gradi particulare si vreti sa continuati pana la varsta scolara intrebati de stabilitatea educatoarei e de dorit sa nu se perinde prea multe sa nu zapaceasca copilul!

saddie spune:
Pentru fetele din Bucuresti (pufescu in special) maine la Rin Grand Hotel e targ raw. Sunt si tot felul de ateliere si workshop-uri.

ochidut spune:
Alice, Racusor am o lista cu vreo 10 gradinite, nu toate sunt chiar aici f aproape. Azi am fost la 2 pe langa Calea Calarasi/Popa Nan:Bob de grau si Webster. Luni va urma gradinita Diana si Just for kids sau Vise. Oricum va dau detalii dupa vizionari daca vreti.
Racusor si eu sunt la fel de nehotarata. Tocmai de asta am zis sa vizitez niste gradinite, ca macar sa vad exact ce optiuni as avea si sa ma pot decide obiectiv daca e mai bine la gradi sau acasa
Michelle, la ambele gradinite au zis ca sunt flexibili cu meniu si pot face ce modificari doresc. Dar nu stiu cat de mult functioneaza, in sensul ca Larisa e pofticioasa si probabil o sa ceara .....Degeaba zic eu la gustarea dupa trezire sa ii dea un iaurtel sau un fruct daca ii vede pe ceilalti mancand fursecuri sau chec Normal ca o sa ceara...
Asta cu gustarea dupa trezire eu sincer o consider deja o batalie pierduta. Nu am vazut nici o gradi la care sa dea la gustarea asta doar fructe, iaurt, legume, compot sau ceva asamanator si fara chec-uri, fursecuri, placinte, clatite cu dulceata. Eu zic ca nu sunt exagerata, as fi de acord 1 sau 2 zile, dar zau daca inteleg de ce in fiecare zi la gustarea asta trebuie sa ii dai o asa zisa "prajitura"....de ce sa bagi asa zahar in copil...cand ai putea sa ii dai un fruct sau un iaurt.... Spre ex la una din gradinite aveau iaurt la gustare dar repede bagau langa si o felie de chec sau fursecuri.
La una din gradinite a gustare fructe scria doar atat "fruct".....nu stiu de care. La cealalta aveau toata saptamana doar mar si banana....mai dar o mandarina, clementina, portocala...acu ca e sezon....ce ar fi avut? ce sa mai zic de o para ...
Ce ma enerveaza este ca Larisa manana aproape orice....si uite asa o sa ma trezesc ca o sa imi refuze anumite alimente...pentru ca la gradi nu o sa le mai primeasca, o sa le uite gustul, o sa se obisnuiasca cu altele.....fara garnituri de legume...ci doar vesnicul si romanescul cartof....nelipsit din alimentatia noastra, eventual si cu putina painica alaturi, si aia alba evident
de Larisa Ioana 24.06.2010

anca_vlad spune:
exist un nr de calorii pe care trebuie sa il asigure prin meniul pt o zi, meniurile sunt aceleasi in fiecare saptamana difera doar de la o zi la alta- si sunt aprobate si controlate de DSP indiferent de statutul gradinitei!

paula_m spune:
Adriana, ce fete frumoase ai!!!! Si mie mi se pare ca seamana...Si tu arati foarte bine, nu s-ar zice ca ai nascut luna asta!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

carla_2008 spune:
mateo are 39febra
solutii va rog
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc uite si buburuzele https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/MinunileMele Mamica de ![]() ![]() |

Sa dea DD sa fie bine maine sa adoarma usor ambele strumfoaice sa nu simti ca este greu

Iuliana mami fericita de nazdravan

paula_m spune:
Denisa, eu, la febra 39, i-as da novocalmin.
La 38,5 i-am dat nurofen si i-am pus la picioruse cartofi. Cu nurofen nu i-a scazut, dar cartofii si-au facut treaba.
Poti sa faci si impachetari, sau baita in apa mai molaie.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

ochidut spune:
Denisa, eu i-as da intai nurofen. Daca nu scade impachetari si apoi novacalmin
de Larisa Ioana 24.06.2010