Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 10

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Am pus si eu poze cu nazdravana mea, asta ca tot e ziua pozelor si filmuletelor. ![]() De cand e la gradi parca e mai mamoasa, ma striga mereu si vrea des in brate. Sper sa ii mai treaca pana o sa am vreo 8 luni in colo ************************* Mami ![]() ![]() |
Ce domnisoara mare si frumoasa ai tu acolo

Te rog sa te menajezi caci efortul nu face bine bebelului din burtica...Eu sunt Stan patitu si suflu si in iaurt....Lasa ca vei avea tot timpul dupa ce nasti sa o ti in brate si sa o dragalesti dar pana atunci....minim de efort

Iuliana mami fericita de nazdravan

bumblebee spune:
Ce tare e Antonia!
Ce-a crescut si Bianca! Si ce frumoasa e!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

michelle1981 spune:
Si gradinita unde am inscris-o, nu e cresa, ci gradinitia, iar Bianca e la grupa 2-3 ani, dar primesc si copii sub 2 ani, dar nici chiar f mici, adica ma indoiesc ca primesc de 1 an.
Si am inceput sa apreciez timpul liber de dimineata, shopping, coafor, curatenie in casa cu balconul larg deschis fara sa ma "ajute" nimeni cu mopul sau aspiratorul
Baby
Eu nu simt nimic nimic nimic, nicio durere, contractie, miscare. Nici la efort, nicicand. E ca si cum nu as fi.. asa stau cu emotii pana luni la ctrl.
Of si cand o vad cu manutele in aer mitaindu-se sa o iau in brate, si daca nu o iau imediat pune buzita. Si asta afara sau in lift, ca acasa nuuu. Macar acasa as putea sa ma asez pe covor si ea sa ma calareasca
Oana - petrecere frumoasa!
Bumble
Cum facem cu meniurile? Le centralizezi tu undeva? intr-un doc/ excel sau cum?
Tu tii tot postul? Ca si eu ma gandeam dar cum sunt f pofticioas anu cred ca reusesc
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

ilinca79 spune:
Haideti la a 2-a
Crispro nu a fost grav accidentul, noroc ca eram fara V in masina, ca s-ar fi speriat saracutul. Deja ma doare capul insa cu reparatiile, azi am fost la asigurari dar degeaba, ca era plin de lume si un singur "mosulica" responsabil, care imi tot explica, ca, si daca astept dureaza vreo 2 ore, ca e complicat si nu am cum sa completez atatea hartii cu copilul dupa mine
Am sarit si eu cu gura mare oricum si i-am zis ca bine ca atunci cand a fost sa-mi ia banii, n-a fost deloc complicat
Asa ca ma mai duc si maine, cand e Florin acasa si nu tb sa-l duc pe V cu mine.
Tu nu mergi la un medic sa te vada? Of ce rau e cu racelile astea, si pe mine ultimele dati tot mai bine de o saptamana m-a tinut.
Ce scump e Vladut cum canta si numara Si la noi "I follow" e in top, ma ia de mana sa mergem la calc si sa punem "dia" - melodia "A,a"
Bumblebee ce scump e Victor, tare a mai crescut de cand nu ni l-ai aratat. Si mobila e f. draguta, sa o stapaneasca sanatos. Chiar ma intrebam ce joaca va gasi cu paravanul cu cercuri, dar am vazut imediat in poza
Cris2010 tot am uitat sa-ti zic de masuta cu creioane, ca are o prietena de-a lui Victor si e tare draguta, mie insa mi s-a parut prea fragila pt. nazdravanul meu, care da cu toate de pamant. Asa ca i-am luat www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Junior-Picnic-Table/dp/B0007TXTE8/ref=pd_cp_k_h_b_cs_2" target="_blank">asta si e tare incantat de ea. E solida, bate in ea cu ciocanul, chiar si eu ma asez pe o bancuta cu juma' de fund Crispro tare-mi place si masuta ce ai gasit-o tu, dar mi se pare un pic ingust locul pentru picioare, nu stiu daca se pot aseza comod la ea.
Georgia ce scumpa e Antonia, am ras de numa' cand am vazut filmuletul. Si nu mai fi supi, hai mai des pe la noi in povesti
Am vazut-o si pe Bianca de Michelle e o draguta si tare a crescut si ea. Doamne ce copii mari avem deja, parca zboara prea repede timpul.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

anca_vlad spune:
cresa/gradinita
parere/sfat-incepeti dusul in colectivitate cam inainte cu o luna jumatate inainte sa incepeti serviciu sau sa renuntati la bona dati-va ragaz sa va obisnuiti si voi si copilul cu noua program. trebuie avut in vedere si faptul ca se imbolnavesc frecvent in prima etapa.
alt aspect care trebuie discutat/negociat plata pt zilele cand copilul nu merge in gradi!
pentru inceput la programul scurt pana la masa de pranz! practic sa fie ca la un loc de joaca!
edit: eu as opta pt cresa in prima faza chiar din primavara pana toamna-si abia dupa la gradi, la cresa au mai multa rabdare cu bb-ii in ai ajuta sa invete sa faca la olita, sa manance singurei, etc!

adrianaBuc spune:
salutari mamici
elena, bine ai revenit!
michelle, eu incerc sa nu ii schimb nimic in viata Rebecai, e suficient ca e Natalia printre noi.
Altfel, suntem binisor, ne adaptam usor usor. Maine am prima zi in care voi fi singura cu ambele fete. Sincer imi e groaza si ma intreb cum o sa fac sa o adorm pe Rebeca la pranz - adoarme doar daca stai cu ea in pat.
Va pup
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012

Victo spune:
anca, la noi nu se negociaza nimic legat de zilele care lipseste. nu s e plateste masa, dar taxa, da.:(

saddie spune:
Ce de copii frumosi am vazut!!! Victor e mortal ce moaca de pus pe sotii are . Si bumble sa stii ca mie nu mi se pare ca are urechile clapauge. Ori l-ai pozat numai din unghiuri strategice?
Bianca si Antonia sunt adevarate domnisoare, frumoase foc!
ilinca asta e groaza mea cea mai mare cand pocnesc masina, hartogaraia si umblatul cu hartiile de-ti vine sa te impusti! Sper sa reusesti maine sa rezolvi si nici la service sa n-o tina mult.
De saptamana viitoare ma apuc si eu serios de cautat cresa/gradinita. Dupa discutiile de la MI3 cu Ramona si Paula, aproape ca ma convinsesem s-o dau pe Medeea la cresa de stat, ca avem una bunicica in sector. Din pacate m-a pleostit o prietena care are fetita acolo ca toata luna august cresa e inchisa, asa ca a picat varianta asta, ca eu n-am cu cine o lasa in luna aia.

anca_vlad spune:
Citat: |
De saptamana viitoare ma apuc si eu serios de cautat cresa/gradinita. Dupa discutiile de la MI3 cu Ramona si Paula, aproape ca ma convinsesem s-o dau pe Medeea la cresa de stat, ca avem una bunicica in sector. Din pacate m-a pleostit o prietena care are fetita acolo ca toata luna august cresa e inchisa, asa ca a picat varianta asta, ca eu n-am cu cine o lasa in luna aia. ![]() |
pentru luna august poti cauta o gradi particulara care are program de vara chiar asa se numeste - scoala de vara si platesti doar luna respectiva!
victo - asa e la crese/gradi particulare scad doar masa restul se plateste si la noi era daca lipseste 3 zile consecutive altfel plateai integral

crispro spune:
cresa/gradi- il duc din iunie, dupa concediu, iar eu incep munca la mijlocul lui iulie. oricum, in timpul asta merg la munca, voluntar, sa mai invat una, alta. il duc la gradi privata din mai multe motive: oricum dupa 2 ani de stat doar cu mama acasa, mai ales ca e si mamos, timid si sensibil, cred ca va fi un pic greut. Sau, ma rog, diferit, si e nevoie de acomodare, de atentie, de dragoste. La cresa sunt 5 copii in grupa, la o educatoare. Ii invata la olita, ii tin in brate daca au probleme in a adormi, nu ii lasa sa urle. Gradi e inchis exact cand am si eu liber- 2 zile de craciun, 2 de pasti, de 1 mai, etc- adica doar in sarbatorile legale. Nu am cu cine sa il las in vacanta de iarna sau in vacanta de vara. e un pic scump, e un mic efort pt noi - dar inca avem banii lui de botez si de acolo vom plati gradi (daca nu reusim altfel). La noi se plateste taxa lunara-570lei,plus 10 lei meniul zilnic- daca lipseste copilul, asta nu se plateste; dartaxa lunara, da. Meniul e calculat frumos, cu calorii, cu mese diversificate. Cam o data la 2 sapt se da o felie de sunca slaba de pui. Nu ma deranjeaza- sau pot sa le scriu o lista cu ce nu mananca. De la 3 ani cred ca va merge la o gradi normala. Am auzit (va trebui sa ma interesez exact) ca sunt gradinite care pe timpul verii fac o grupa speciala cu acei copii care nu au cine sta - toti la gramada, indiferent de varsta- si cate o educatoare in fiecare luna. Mai vedem pana atunci.
Sa-l ajutam pe Alex