studentii suedezi trag un semnal de alarma

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Pana nu se inchide subiectul. Spaga in facultati exista. Si de copiat se copiaza pe rupte. TOTI studenti romani stiu asta si nimeni nu a facut nimic. Singura diferenta e ca studenti astia au refuzat sa taca. Atat.

Ba au tacut. Nu au sesizat nici un organ competent in Romania, s-au dus si au barfit pe la ziare, ca doar aia i-au ascultat.

A sesiza politia romana e un fapt inutil, in cele mai multe cazuri de coruptie.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Serios, acum nu numai facultatile romanesti in totalitatea lor dar si Politia in totalitatea ei sunt corupte.

Fara o sesizare scrisa e asa apa de ploaie.

Asa si eu pot spune una si alta, dar nu are nici o valoare din punct de vedere juridic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Si ca o concluzie: daca le put atat de tare medicii din tarile astea, de ce ii mai primesc (sa aiba grija de pretiosii pacienti suedezi), sunt masochisti ceva ?

Pt ca autoritatile care decid nu stiu de coruptia asta. Asa ca e bine sa stie!

Pai sa stie, dar studentii astia nu s-au dus la Politie ci la un ziar in Suedia, deci?

Si unde e concluzia care s-a tras dupa anchetarea cazului? Aaa, nu exista? Pai atunci vorbim vorbe.

Poate pt ca ei cunosc cit de bine actioneaza politia romana? Politia suedeza nu poate actiona in alta tara (cunosc asta pe pielea mea).

Iar tinind cont de cite vorbe ai vorbit tu aici ca sa "vorbim vorbe", de ce sa nu aiba dreptul acei studenti sa vorbeasca cu ziarele?

Ba au tot dreptul, dar se cheama barfa si nu actiune in instanta.

Daca sunt asa eroi cum ii dati voi se duceau si faceau ceva corect si concret!

Aha, deci de acum stiu. Cind cinvea isi va cauta de acum pe aici dreptate sau isi va scrie la ziare oful, e numai brifa si nu se ia in consideratie pt ca nu e corect si concret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
Aha, si deci hai sa ascundem gunoiul sub pres , sa nu afle alte tari. Asta ne doare? In loc sa ne doara doctorii incompetenti?

Doamne fereste sa ne critice cineva din afara. Trebuie atunci musai sa facem corp comun, sa ne strigam nevinovatia, sa ne dam victime ale denigrarii.

Pe mine ma doare ... pentru ca eu sunt un roman care profeseaza in alta tara si nu vreau sa aiba lumea dubii despre profesionalismul meu in baza unei proaste reputatii pe care niste straini o fac facultatii pe care am terminat-o. De asemenea ar trebui sa ne pese de absolventii care doresc sa profeseze in viitor in Europa.

In plus, ceva nu se leaga - studentii aia care triseaza ar trebui sa iasa la iveala imediat pe piata concurentei.

Eu cred ca e ok ca s-au dus la rector, deci au semnalat neregula unei autoritati superioare a institutiei respective. Dar mai departe, ca s-au dus in presa suedeza, mi se pare nedrept pentru cei care nu copiaza in acea facultate. Si vreau sa cred ca acolo la Cluj, procentul celor cinstiti este mai mare ca a celor corupti.

Mergi la inceput

Stirile din ziare bazate pe fapte demonstrate da sunt corecte.

Restul sunt fantezii, calomnii, barfa. Daca eu ma duc maine si zic ca Aschiuta a facut facultatea in Romania numai pe baza spagilor date si nu e competenta pe postul ei ce zici, cum se cheama asta.

Daca e adevarat, ma apuc sa o demonstrez cu probe, audio, video, numele profesorilor, numele examenului.

Altfel ramane la stadiul ala de barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:

Citat:

Pana nu se inchide subiectul. Spaga in facultati exista. Si de copiat se copiaza pe rupte. TOTI studenti romani stiu asta si nimeni nu a facut nimic. Singura diferenta e ca studenti astia au refuzat sa taca. Atat.

Ba au tacut. Nu au sesizat nici un organ competent in Romania, s-au dus si au barfit pe la ziare, ca doar aia i-au ascultat.

Saskia...respira...daca vei citi cu atentie vei pricepe ca s-a dat si un raspun si la nelamurirea asta..respira.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
Aha, si deci hai sa ascundem gunoiul sub pres , sa nu afle alte tari. Asta ne doare? In loc sa ne doara doctorii incompetenti?

Doamne fereste sa ne critice cineva din afara. Trebuie atunci musai sa facem corp comun, sa ne strigam nevinovatia, sa ne dam victime ale denigrarii.

Pe mine ma doare ... pentru ca eu sunt un roman care profeseaza in alta tara si nu vreau sa aiba lumea dubii despre profesionalismul meu in baza unei proaste reputatii pe care niste straini o fac facultatii pe care am terminat-o. De asemenea ar trebui sa ne pese de absolventii care doresc sa profeseze in viitor in Europa.

In plus, ceva nu se leaga - studentii aia care triseaza ar trebui sa iasa la iveala imediat pe piata concurentei.

Daca iti pasa asa de tare fa ceva sa se termine cu coruptia din facultatile romanesti si nu prin ascunderea de critici. Sau iti pasa numai de renume si fatada, dar nu si de pregatorea acelor absolventi?

Mergi la inceput

Citat:

Restul sunt fantezii, calomnii, barfa. Daca eu ma duc maine si zic ca Aschiuta a facut facultatea in Romania numai pe baza spagilor date si nu e competenta pe postul ei ce zici, cum se cheama asta.

Daca e adevarat, ma apuc sa o demonstrez cu probe, audio, video, numele profesorilor, numele examenului.

Tinind cont ca nu ma cunosti nu ar fii numai birfa, ci si rautate. Dar dai drumul, am avocat! Stundentii aia cunosc facultatea, pt ca au studiat acolo.

Daca facultatile se simt asa de dezolate de renume, sa dea si ele in judecata stundetii aia, sa vedem ,au curajul?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Saskia...respira...daca vei citi cu atentie vei pricepe ca s-a dat si un raspun si la nelamurirea asta..respira.

Eu nu am vazut raspunsul. Eu respir bine merci daca vorbesti cu tine insati, iti recomand ceva exercitii de meditatie yoga, e mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

SAu saskia ar putea face ceva cu denigrarea romanilor din Olanda. E un subiect mai jos care spune clar ce se intampla acolo. Dar na..este si ea o ''eroina''.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Tinind cont ca nu ma cunosti nu ar fii numai birfa, ci si rautate. Dar dai drumul, am avocat! Stundentii aia cunosc facultatea, pt ca au studiat acolo.

Daca facultatile se simt asa de dezolate de renume, sa dea si ele in judecata stundetii aia, sa vedem ,au curajul?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Pai exact asta am zis si eu ceva mai devreme, probabil nu ai citit. De fapt stiu sigur ca daca eram decanul facultatii asta as fi facut .

Mergi la inceput