studentii suedezi trag un semnal de alarma

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

SAu saskia ar putea face ceva cu denigrarea romanilor din Olanda. E un subiect mai jos care spune clar ce se intampla acolo. Dar na..este si ea o ''eroina''.

Dar eu chiar fac, in comunitatea romanilor de aici, dar nu e nevoie nici sa ma laud, nici sa-ti dau tie raportul. Alte nelamuriri, poti sa-mi dai PM...ca altfel nu ma intereseaza sincer soarta ta de romanca acolo, eu vorbesc pe baza subiectului vostru referitor la niste studenti suedezi veniti sa studieze in Romania medicina. Nu stiam ca faci parte dintre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Vad cat de bine respiri...mai ai un pic si vor iesi scantei de pe tastele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:

Stirile din ziare bazate pe fapte demonstrate da sunt corecte.

Restul sunt fantezii, calomnii, barfa. Daca eu ma duc maine si zic ca Aschiuta a facut facultatea in Romania numai pe baza spagilor date si nu e competenta pe postul ei ce zici, cum se cheama asta.

Daca e adevarat, ma apuc sa o demonstrez cu probe, audio, video, numele profesorilor, numele examenului.

Altfel ramane la stadiul ala de barfa.

Tinind cont ca nu ma cunosti nu ar fii numai birfa, ci si rautate. Dar dai drumul, am avocat! Stundentii aia cunosc facultatea, pt ca au studiat acolo.

Daca facultatile se simt asa de dezolate de renume, sa dea si ele in judecata stundetii aia, sa vedem ,au curajul?

Pai exact asta am zis si eu ceva mai devreme, probabil nu ai citit. De fapt stiu sigur ca daca eram decanul facultatii asta as fi facut .

Eu daca as fii decanul m-as zbate sa invat din critici si m-as zbate sa elimin coruptia si sa fac facultatea puternica.

Dar zau ca pe noi romanii numai cum ne vad cei din afara ne doare! Marul poate fi putred de tot, dar macar coaja sa ii fie lacuita!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Stirile din ziare bazate pe fapte demonstrate da sunt corecte.

Restul sunt fantezii, calomnii, barfa. Daca eu ma duc maine si zic ca Aschiuta a facut facultatea in Romania numai pe baza spagilor date si nu e competenta pe postul ei ce zici, cum se cheama asta.

Daca e adevarat, ma apuc sa o demonstrez cu probe, audio, video, numele profesorilor, numele examenului.

Altfel ramane la stadiul ala de barfa.

Tinind cont ca nu ma cunosti nu ar fii numai birfa, ci si rautate. Dar dai drumul, am avocat! Stundentii aia cunosc facultatea, pt ca au studiat acolo.

Daca facultatile se simt asa de dezolate de renume, sa dea si ele in judecata stundetii aia, sa vedem ,au curajul?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Pai exact asta am zis si eu ceva mai devreme, probabil nu ai citit. De fapt stiu sigur ca daca eram decanul facultatii asta as fi facut .

Eu daca as fii decanul m-as zbate sa invat din critici si m-as zbate sa elimin coruptia si sa fac facultatea puternica.

Dar zau ca pe noi romanii numai cum ne vad cei din afara ne doare! Marul poate fi putred de tot, dar macar coaja sa ii fie lacuita!

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Aschiuta il denigrezi gratuit, ai tu personal dovada ca acolo a fost coruptie inafara faptului ca tu ai spus ca in facultatea ta asa era.

Ei bine si eu am facut facultate in Romania si eu nu am intalnit nici un caz de genul asta, e drept ca am terminat hat, demult, dar nu mi-as permite sa bat campii cu gratie doar de dragul discutiei.

Deci ai fost tu acolo cand li s-a cerut astora spaga?

Mergi la inceput

Citat:

Vad cat de bine respiri...mai ai un pic si vor iesi scantei de pe tastele tale

Poate la mine ies scantei, insa prefer asta decat sa vad deliruri si chestii halucinante sau cum vedeai tu mai devreme .

Mergi la inceput

As prefera sa discutam strict despre studentii suedezi si nu despre mine, desi daca va roade curiozitatea deschideti subiect separat.

Altfel intorcandu-ne la subiect, desi cu totii luati de bune povestile anonimilor astora, eu prefer sa le iau cu un strop de sare.

In primul rand ca nu cred ca toata lumea care termina o facultate de medicina in Romania nu e competenta sau a trecut examenele numai cu spagi, ca altfel nu ar lucra medici romani prin strainatate.

Asa de disperati sa fie oare cei din UE numai sa ii aiba printe ei ca angajati, de ce nu iau cum zice Cait din Africa atunci ?

Mergi la inceput

Deci cate cazuri de spaga la medici au fost inregistrate la politie?? Aud?? Cate?? Cate spagi din justitie au fost inregistrate si anchetate de politie? Cate spagi pt avize de constructie au fost anchetate de politia romana? Cate? Cate spagi date politiei romane au fost anchetate de politia romana? Aud? DEci ma refer la cazuri anchetate si solutionate cu pedepsirea spagarilor.

Da..bazandu-ne pe..lipsa dovezilor...putem spune ca totul este o mega barfa, ca politia romana e corecta, justita zbarnaie de corectitudine, la medic de-i areti plicul te scoate afara, iar profesorii de la universitati nu se injosesc sa ia mita. ASa e saskia. Am trait eu intr-o alta Romaniei. Cred ca de acolo mi s-a tras delirul-

Mergi la inceput

Citat:

Deci cate cazuri de spaga la medici au fost inregistrate la politie?? Aud?? Cate?? Cate spagi din justitie au fost inregistrate si anchetate de politie? Cate spagi pt avize de constructie au fost anchetate de politia romana? Cate? Cate spagi date politiei romane au fost anchetate de politia romana? Aud? DEci ma refer la cazuri anchetate si solutionate cu pedepsirea spagarilor.

Da..bazandu-ne pe..lipsa dovezilor...putem spune ca totul este o mega barfa, ca politia romana e corecta, justita zbarnaie de corectitudine, la medic de-i areti plicul te scoate afara, iar profesorii de la universitati nu se injosesc sa ia mita. ASa e saskia. Am trait eu intr-o alta Romaniei. Cred ca de acolo mi s-a tras delirul-

Pai en_kvinna de ce n-ai raportat tu? Te plangi ca toti romanii carora le place doar sa denigreze Romania dar de facut nu faci nimic concret.

In schimb apare o stire a unor anonimi studenti suedezi si te inflamezi ca eu ma iau de ei, fiindca nu-i asa, cum se poate lua o romanca de niste vestici, si mai ales cum sa recunosti tu ca si la voi sistemul e putred dar l-ati lacuit bine pe dinafara.

Mergi la inceput

Oricum eu ma retrag din subiectul asta de can-can si mai spun atat: cf. nr.extrem dar extrem de mic de cazuri de luare/dare de mita solutionate pe baza de probe de Politia Romana, Romania este o tara cu o coruptie relativ scazuta, daca nu chiar aproape inexistenta. Asa o sa reiese si din statistici probabil. Deci, putem dormi linistiti, politia are grija de noi.

Mergi la inceput

Eu am raportat caz de furt de examen!!! Furt grosolan si continuu, pe semestre, nu copiute. Defapt am fost o gasca ce am facut valva. Si da, s-au luat masuri. Habar n-ai ce vigilenti eram la examene.Si cum ne-a zis si indrumatorul de an, alegerea ne apartine. Ei nu pot supraveghea toti studentii, dar noi putem sa stim de unul si altul. Era cat pe ce sa se puna camere de supraveghere. Da' aia in cauza cu musca pe caciula au batut in retragere si s-au calmat apele. Si da, profesorii erau impartiti. Ca pana la urma de aia s-au si calmat spiritele. Or fi ajuns ei la un consens.

Ahh...sa-ti zic Saskia...uite..o gasca de studenti toti restantieri, la examenul din vara cu acelasi profesor i-au sugerat profului ca nu mai bine ii cumpara niste whisky si alte cele si sa ii lasa sa copieze drept rasplata? Adica nici sa nu ii treaca din burta dar nici sa transpire ei la examen. Si a fost de acord. S-a aflat ca nah...unii nu stiu sa taca.

Mergi la inceput