studentii suedezi trag un semnal de alarma

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:
citat din mesajul lui Andries

fratioare, ma tin cu mainile de burta si ma-ntreaba copiii de ce rad

Tara arde si baba se piaptana, in loc sa facem ceva pentru invatamantul asta al nostru, ne apucam sa-l imbunatatim pe cel american, suedez, austriac, etc.

Andries

mami!! uite avioanele, avioanele, sunt multe mami, multe!!
uite si unul mic mami, e puiul lor, e puiul lor!!!

Cam asa ceva.Cand se da spaga toata lumea sare ca de ce nu denuntam, cand se denunta pai tot aia de denunta sunt ipocriti,slab pregatiti, etc.

Adevarul este ca aveti si voi dreptate . Propun sa se faca in Romania dupa modelul suedez, tragere la sorti, 6 din 49 sau cum era. Care intra bine, care nu se duce sa studieze in Burkina Faso. Toate bune si frumoase.

Da ce se fac suedezii dupa, de unde mai importa ei medicii?

Mare paguba daca nu mai importa din Romania.Sunt atatea tari de unde pot importa, atat din Europa de Est cat si din Africa , ca si pe acolo se face medicina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:

Si ca o concluzie: daca le put atat de tare medicii din tarile astea, de ce ii mai primesc (sa aiba grija de pretiosii pacienti suedezi), sunt masochisti ceva ?

Pt ca autoritatile care decid nu stiu de coruptia asta. Asa ca e bine sa stie!

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Pai sa stie, dar studentii astia nu s-au dus la Politie ci la un ziar in Suedia, deci?

Si unde e concluzia care s-a tras dupa anchetarea cazului? Aaa, nu exista? Pai atunci vorbim vorbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ah ! Sa scriu eu repede ceva ca sa raman cu ultimul cuvant .

Semnalul asta de alarma a fost tras de niste straini in tari straine - si dupa mine nu este corect. Noi romanii ar trebui sa il combatem. Nu respingem spaga in facultati, dar nici nu trebuie sa acceptam ca este o practica uzuala, mai ales prin tarile pe unde traim. Serios acum, eu ma intreb cum poti tu fi atat de convinsa ca studentii aia au dreptate cand sotul tau este medic unul din medicii romani care au graduat la una din aceste facultati corupte.

In Romania, un protest ar fi de dorit din partea medicilor care au absolvit - care nu mai pot fi afectati de profesorii corupti. Protestul ar trebui sprijinit de presa si urmarit indeaproape tot de presa, an de an ar trebui intervievati studenti care gradueaza si intrebati daca practica vanzarii examenelor la profesorul X este inca de actualitate.

Dar in afara tarii, cred ca ar trebui promovati mai mult romanii, mai ales cand celelalte natii ne denigreaza.

P.S. Si de ce sa inchida subiectul ?

Aha, si deci hai sa ascundem gunoiul sub pres , sa nu afle alte tari. Asta ne doare? In loc sa ne doara doctorii incompetenti?

Doamne fereste sa ne critice cineva din afara. Trebuie atunci musai sa facem corp comun, sa ne strigam nevinovatia, sa ne dam victime ale denigrarii.

In loc sa ne uitam daca au dreptate acei straini, negam direct, din fasa , numai pt ca sunt straini si numele si renumele nostru de roman e mult mai important decit adevarul.

Ce importanta are cit de buni sau prosti sunt acei studenti straini? Au facut o critica si asta trebuie cautata de adevar si nu ce drept are cineva sa faca o critica.

Eu nu cunosc nici o facultate romana unde nu se da spaga pt a trece examenele. Da, cine vrea invata si trece, si sunt multi aceia, dar de asemenea, cine are bani si vrea sa scape, gaseste cai mult mai usoare decit statul in biblioteca. De asemnea nu toti profesorii primesc, dar sunt suficienti aceia care se lasa convinsi, fie pe bani, fie pt o cunostinta, fie pt un alt coleg...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Pana nu se inchide subiectul. Spaga in facultati exista. Si de copiat se copiaza pe rupte. TOTI studenti romani stiu asta si nimeni nu a facut nimic. Singura diferenta e ca studenti astia au refuzat sa taca. Atat.

Ba au tacut. Nu au sesizat nici un organ competent in Romania, s-au dus si au barfit pe la ziare, ca doar aia i-au ascultat.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Si ca o concluzie: daca le put atat de tare medicii din tarile astea, de ce ii mai primesc (sa aiba grija de pretiosii pacienti suedezi), sunt masochisti ceva ?

Pai sa stie, dar studentii astia nu s-au dus la Politie ci la un ziar in Suedia, deci?

Si unde e concluzia care s-a tras dupa anchetarea cazului? Aaa, nu exista? Pai atunci vorbim vorbe.

Poate pt ca ei cunosc cit de bine actioneaza politia romana? Politia suedeza nu poate actiona in alta tara (cunosc asta pe pielea mea).

Iar tinind cont de cite vorbe ai vorbit tu aici ca sa "vorbim vorbe", de ce sa nu aiba dreptul acei studenti sa vorbeasca cu ziarele?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

------------------

Pai autoritatile nu sunt 2-3 ziare amarate din Suedia, sa se duca la UE, sa faca ceva, sa isi faca asociatie de luptat impotriva coruptiei in Romania, daca asta vor.

Dar sa nu barfeasca pe la colturi fara nici un fel de dovada scrisa sau proces ceva.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Pana nu se inchide subiectul. Spaga in facultati exista. Si de copiat se copiaza pe rupte. TOTI studenti romani stiu asta si nimeni nu a facut nimic. Singura diferenta e ca studenti astia au refuzat sa taca. Atat.

Ba au tacut. Nu au sesizat nici un organ competent in Romania, s-au dus si au barfit pe la ziare, ca doar aia i-au ascultat.

A sesiza politia romana e un fapt inutil, in cele mai multe cazuri de coruptie.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

fratioare, ma tin cu mainile de burta si ma-ntreaba copiii de ce rad

Tara arde si baba se piaptana, in loc sa facem ceva pentru invatamantul asta al nostru, ne apucam sa-l imbunatatim pe cel american, suedez, austriac, etc.

Andries

mami!! uite avioanele, avioanele, sunt multe mami, multe!!
uite si unul mic mami, e puiul lor, e puiul lor!!!

Cam asa ceva.Cand se da spaga toata lumea sare ca de ce nu denuntam, cand se denunta pai tot aia de denunta sunt ipocriti,slab pregatiti, etc.

Adevarul este ca aveti si voi dreptate . Propun sa se faca in Romania dupa modelul suedez, tragere la sorti, 6 din 49 sau cum era. Care intra bine, care nu se duce sa studieze in Burkina Faso. Toate bune si frumoase.

Da ce se fac suedezii dupa, de unde mai importa ei medicii?

Mare paguba daca nu mai importa din Romania.Sunt atatea tari de unde pot importa, atat din Europa de Est cat si din Africa , ca si pe acolo se face medicina.

Pai foarte bine Cait. Atunci asa sa faca, ca si-asa medicii scoliti in Romania nu-i vad bine, si oricum concluzia lor e ca si-au facut scoala doar pe spagi.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Pai autoritatile nu sunt 2-3 ziare amarate din Suedia, sa se duca la UE, sa faca ceva, sa isi faca asociatie de luptat impotriva coruptiei in Romania, daca asta vor.

Dar sa nu barfeasca pe la colturi fara nici un fel de dovada scrisa sau proces ceva.

Ai mai Saskia, care birfa? Chiar nu cunosti realitatea din facultatile romanesti?

Tu de unde ai dovezi ca ei birfesc, ca nu au dovezi la mina sau ca nu vor actiona mai departe.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

------------------

Poate pt ca ei cunosc cit de bine actioneaza politia romana? Politia suedeza nu poate actiona in alta tara (cunosc asta pe pielea mea).

Iar tinind cont de cite vorbe ai vorbit tu aici ca sa "vorbim vorbe", de ce sa nu aiba dreptul acei studenti sa vorbeasca cu ziarele?

------------------

Ba au tot dreptul, dar se cheama barfa si nu actiune in instanta.

Daca sunt asa eroi cum ii dati voi se duceau si faceau ceva corect si concret!

Mergi la inceput