studentii suedezi trag un semnal de alarma
Raspunsuri - Pagina 27
saskia spune:
Voi realizati ca tot ce vorbim de 26 de pagini sunt doar niste "vorbe" ale unor studenti veniti sa studieze in Romania.
Unde e "dovada" ca exact asa s-a intamplat. Dar cum aude forumistul roman de spaga, cum se inflameaza si crede imediat fara a cerceta nimic. Plus ca nu e de competenta noastra. Daca intr-adevar a fost, foarte bine sa depuna plangere la Politia Romana sau de cine tine sub jurisdictie Facultatea de Medicina de la Cluj.
Daca as fi fost eu decanul facultatii i-as da in judecata pe neica nimeni astia ca imi denigreaza institutia si mi-aduc prejudicii de imagine.
Daca insa e adevarat sa ne arate dovada acesti "bla bla bla" suedezi.
mihaela_s spune:
Rog moderatorii sa inchida subiectul. Consider ca cine a vrut sa inteleaga a inteles. S-a deviat de la subiectul propus de multa vreme.
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Nu saskia, coruptia trebuie eliminata, indiferent de situatia sistemului de invatamant suedez. Cred ca discutia se poate incheia aici. Rog moderatorii sa inchida subiectul. Care nu e despre sistemul de invatamant suedez. Multumesc participantilor la discutie. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Da, dar de catre institutiile competente romanesti.
Si pana una-alta ai facut din tantar armasar bazandu-te pe niste ziare de la voi, unde "unii" se duc si zic si ei probabil ce au auzit probabil prin Universitate.
Daca e adevarat ma repet de ce nu s-au dus cu jalba in protap la Politie. Pana atunci cred ca e de fapt inca un cui batut la denigrarea Romaniei, ca deh, probabil nu le convine cand vad cati medici straini importa Suedia, tara-muma care nu e in stare sa-i scolarizeze pe ai ei proprii si personali.
buflea spune:
Ah ! Sa scriu eu repede ceva ca sa raman cu ultimul cuvant .
Semnalul asta de alarma a fost tras de niste straini in tari straine - si dupa mine nu este corect. Noi romanii ar trebui sa il combatem. Nu respingem spaga in facultati, dar nici nu trebuie sa acceptam ca este o practica uzuala, mai ales prin tarile pe unde traim. Serios acum, eu ma intreb cum poti tu fi atat de convinsa ca studentii aia au dreptate cand sotul tau este medic unul din medicii romani care au graduat la una din aceste facultati corupte.
In Romania, un protest ar fi de dorit din partea medicilor care au absolvit - care nu mai pot fi afectati de profesorii corupti. Protestul ar trebui sprijinit de presa si urmarit indeaproape tot de presa, an de an ar trebui intervievati studenti care gradueaza si intrebati daca practica vanzarii examenelor la profesorul X este inca de actualitate.
Dar in afara tarii, cred ca ar trebui promovati mai mult romanii, mai ales cand celelalte natii ne denigreaza.
P.S. Si de ce sa inchida subiectul ?
saskia spune:
Si oricum seamana grozav a barfa . Hai sa barfim si noi putin ca am avut acest privilegiu/ghinion sa studiem p-acolo si va spunem noi cum e.
Dar daca erau asa corecti cum le faceti voi propaganda ca deh daca stati in Suedia sunteti automat solidare cu ei, se duceau nene prima si prima data la Politie, la Ambasada, etc. Vai ne-au cerut spaga, etc. Parerea mea e ca au si dat spaga dar asta au omis sa o mai spuna.
Si ca o concluzie: daca le put atat de tare medicii din tarile astea, de ce ii mai primesc (sa aiba grija de pretiosii pacienti suedezi), sunt masochisti ceva ?
en_kvinna spune:
Mihaela, Buflea isi ia acum revansa ca la subiectul precedent cu medicii a fost pusa cu ''botul pe labe''. Inca nu ti-ai dat seama? Nu ea ti-a amintit de subiect? Si mai era subiectul cu ajutoarele sociale si acolo a ramas cu un gust amar. Restul e can-can. Cum spuneau fetele iti vine sa te tavalesti de ras.
en_kvinna spune:
Saskia a prin ''ura'' pe Suedia de cand cu Tanti si cu Eminescu sau ce subiecte erau atunci (doar ai fost prinsa la mijloc). Ahh si ala cu jurnalul ei. Si de acolo i se trage.
en_kvinna spune:
Pana nu se inchide subiectul. Spaga in facultati exista. Si de copiat se copiaza pe rupte. TOTI studenti romani stiu asta si nimeni nu a facut nimic. Singura diferenta e ca studenti astia au refuzat sa taca. Atat.
en_kvinna spune:
Cand or fi ei cei mai smecheri si fara pata, atunci sa vorbeasca |
Saskia, suedezii in ceea ce priveste coruptia sunt cam fara pata. Din punctul asta de vedere au tot dreptul sa vorbeasca si sa critice. Cum bine tu ai pus conditiile.
aschiutza spune:
citat din mesajul lui saskia Si ca o concluzie: daca le put atat de tare medicii din tarile astea, de ce ii mai primesc (sa aiba grija de pretiosii pacienti suedezi), sunt masochisti ceva ? |
Pt ca autoritatile care decid nu stiu de coruptia asta. Asa ca e bine sa stie!