studentii suedezi trag un semnal de alarma
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui en_kvinna Daca raspunsul meu a fost de gradinita de ce te-ai ostenit sa imi dai doua mesaje la acelasi raspuns. LOL. |
Mi-a placut. Stai linistita ca spre deosebire de tine si Mihaela eu vad exact ce merge bine si ce merge prost in Olanda si nu o sa-i iau apararea gratuit, doar asa nu stiu din ce fel de imfatuare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saskia Acum te-ai trezit? ![]() |
Aha...deci spaga avem, sintem perfect constienti de acest fapt. Insa nu ne suparam ca o avem, ne suparam cind altii o observa. Si apoi ii trimitem la plimbare...auzi nerusinare, sa ne spuna ei adevarul in fata...cita neobrazare! Cum isi permit?
Si nu stiu cum e in Olanda...dar eu care am un copil care in 3 ani se duce la facultate, ma uit si la costuri (e drept, nu-l trimit in afara USA) dar pretul este un factor important (pe linga multe-multe alte aspecte).
Acuma, mai e si faza ca dai cit face. Deci daca in Romania e ieftin, atunci si calitatea pe masura, nu? Ca daca asistentul face doar 370 de roni, atunci cit sa te astepti si la el...parca asta e discursul normal, nu (taci ca vine Xio si imi explica cum e cu salariile mici).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buflea/buflea.jpg)
buflea spune:
Banuiala mea este ca studentii suedezi considera ca ei se chinuie mult mai mult decat cei graduati "in copac" - sunt acceptati mai greu la facultate, cerintele sunt mult mai mari, conditiile de a trece examenele mai riguroase, au mai mult de munca, examenele sunt poate mai dure - si probabil ca ajung, ca si unul care a terminat "in copac", in acelasi rezidentiat de 6 luni, pe mana unui indrumator ... si li se pare incorect.
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ocebine
Aha...deci spaga avem, sintem perfect constienti de acest fapt. Insa nu ne suparam ca o avem, ne suparam cind altii o observa. Si apoi ii trimitem la plimbare...auzi nerusinare, sa ne spuna ei adevarul in fata...cita neobrazare! Cum isi permit? Si nu stiu cum e in Olanda...dar eu care am un copil care in 3 ani se duce la facultate, ma uit si la costuri (e drept, nu-l trimit in afara USA) dar pretul este un factor important (pe linga multe-multe alte aspecte). Acuma, mai e si faza ca dai cit face. Deci daca in Romania e ieftin, atunci si calitatea pe masura, nu? Ca daca asistentul face doar 370 de roni, atunci cit sa te astepti si la el...parca asta e discursul normal, nu (taci ca vine Xio si imi explica cum e cu salariile mici). "The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes |
Ocebine dar nu e nici o suparare atata timp cat si-ar vedea si ei barna din propriul ochi si nu paiul din ochiul altora.
Chestiunea e asta: niste studenti suedezi enervati ca mai trebuie sa scoata in plus niste bani, plecati aiurea prin Romania, ca Suedia are locuri limitate la medicina
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Evident ca te gandesti la costuri. Dar nu cred ca ti-ar conveni ca virgula copilul tau sa nu-si poata face facultatea in State pentru ca nu exista locuri, dar sa-l si trimiti nu stiu unde, in Mexic ca e mai aproape dar ieftin si dupa sa te oftici ca ii cer aia p-acolo spaga, sunt multi banditi care-l fura ziua in amiaza mare.
Ce parinti or avea bietii studenti aia suedezi plecati prin Romania de nu stiau ca e coruptie. La cata publicitate negativa se face Romaniei in Vest mi-e tare greu sa cred ca aveau niste parinti educati, informati sa zic asa.
ocebine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui saskia
Ocebine dar nu e nici o suparare atata timp cat si-ar vedea si ei barna din propriul ochi si nu paiul din ochiul altora. Chestiunea e asta: niste studenti suedezi enervati ca mai trebuie sa scoata in plus niste bani, plecati aiurea prin Romania, ca Suedia are locuri limitate la medicina ![]() ![]() Evident ca te gandesti la costuri. Dar nu cred ca ti-ar conveni ca virgula copilul tau sa nu-si poata face facultatea in State pentru ca nu exista locuri, dar sa-l si trimiti nu stiu unde, in Mexic ca e mai aproape dar ieftin si dupa sa te oftici ca ii cer aia p-acolo spaga, sunt multi banditi care-l fura ziua in amiaza mare. Ce parinti or avea bietii studenti aia suedezi plecati prin Romania de nu stiau ca e coruptie. La cata publicitate negativa se face Romaniei in Vest mi-e tare greu sa cred ca aveau niste parinti educati, informati sa zic asa. |
Pai sistemul lor nu e corupt, e limitat. Al nostru e corupt (fara limite).
Si daca noi ne facem reclama ca sintem curati ca lacrima cind in realitatea sintem corupti, atunci trebuie sa ne asumam consecintele.
Imi place cum acum e vina parintilor suedezi ca nu s-au informat suficient asupra coruptiei din Romania. Asta e chiar de antologie.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jenn/jenn.jpg)
jenn spune:
Eu nu inteleg doua lucruri-de ce tocmai in Ro-ca limba nu e usor de invatat si 2-ok,pretul accesibil dar parca mai ieri se vorbea pe aici de ce departe sunt centrele universitare romanesti de top nu stiu cat.De ce ar vrea cineva sa invete la o facultate prost cotata?!
b.nica spune:
Eu nu va inteleg!De ce va certati?
Sa am eu copilas de romanas traitor intr-o minunata tara europeana si sa nu-l trimit la studii in Romania?Cu spaga sau fara spaga tot iese bine!
Mai greu imi este mie ca daca or creste puii mei si vor prinde dor de duca ce ma fac?Cu tara asta vai de ea nu o sa pot sa ii opresc.
Iris2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ocebine
Aha...deci spaga avem, sintem perfect constienti de acest fapt. Insa nu ne suparam ca o avem, ne suparam cind altii o observa. Si apoi ii trimitem la plimbare...auzi nerusinare, sa ne spuna ei adevarul in fata...cita neobrazare! Cum isi permit? Si nu stiu cum e in Olanda...dar eu care am un copil care in 3 ani se duce la facultate, ma uit si la costuri (e drept, nu-l trimit in afara USA) dar pretul este un factor important (pe linga multe-multe alte aspecte). Acuma, mai e si faza ca dai cit face. Deci daca in Romania e ieftin, atunci si calitatea pe masura, nu? Ca daca asistentul face doar 370 de roni, atunci cit sa te astepti si la el...parca asta e discursul normal, nu (taci ca vine Xio si imi explica cum e cu salariile mici). "The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes |
Nici o problema, nici Saskia nu stie. Si aici e sistemul cu tragere la sorti la facultatea de medicina
![](icon_smile.gif)
saskia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iris2002
Nici o problema, nici Saskia nu stie. Si aici e sistemul cu tragere la sorti la facultatea de medicina ![]() I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. Audrey Hepburn |
Pai si ce Iris am zis eu ca stiu, am zis ca nu sunt destui medici, atunci e varza si sistemul olandez, ori ai aparut pe la subiect ca sa salvezi fata Suediei
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
E interesant de vazut daca se va sesiza presa din Romania despre acest lucru. Va fi cineva tras la raspundere pentru acuzatiile studentilor suedezi? Nu prea cred, din pacate.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook