studentii suedezi trag un semnal de alarma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Cum nu e de competenta lor sa zica asta? Adica cine ar trebui sa denunte furtul examenelor????????? Ce relevanta are ca ei au ales sa studieze in Romania? Ca sigur n-au stiut de situatia din facultati. In suedia ca si in Olanda sunt sigura exista ceva ce se numeste spirit civic. Vezi io si tu, 2 romance, am zis ca isi taie singuri craca, dar ei nu vad asta. E vad o nedreptate comisa la nivel inalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Cum nu e de competenta lor sa zica asta? Adica cine ar trebui sa denunte furtul examenelor????????? Ce relevanta are ca ei au ales sa studieze in Romania? Ca sigur n-au stiut de situatia din facultati. In suedia ca si in Olanda sunt sigura exista ceva ce se numeste spirit civic. Vezi io si tu, 2 romance, am zis ca isi taie singuri craca, dar ei nu vad asta. E vad o nedreptate comisa la nivel inalt.

Ei nah, zau Lor nu le convine probabil ca trebuie sa plateasca o gramada de bani pana sa se vada cu diploma in buzunar si sa ajunga din nou acasa in Suedia. Si normal ca ii oftica . Cu spiritul civic, e mult de spus, dar e subiect pe langa.

Pai are cea mai mare relevanta, ca nu au venit de flori de mar, au auzit si ei din stanga, din dreapta ca: fac si ei acolo niste cursuri, isi iau o diploma, nici nu-i usuca la buzunar si dupa se intorc la ei.

De ce nu Italia, Germania, Belgia sau mai stiu eu ce alte tari?

Mergi la inceput

Si atunci cum explici ca au denuntat tocmai unui ziar mare din Suedia? Cum explici ca isi fac singuri reclama proasta??

Apropo, ii deranjeaza si faptul ca romanii nu stiu sa stea la rand si nu au un minim de respect. In curand o sa apar subiecte si pe tema asta.

Mergi la inceput

Citat:

Nedreptatea la nivel inalt, crima de "lez majeste" nu alta o face Suedia, da nu-i vad revoltati la faza asta, ca nu le ofera propriilor cetateni conditii sa studieze la ei in tara si-i trimite cu bocceluta in spinare la rude d-astea sarace si care le si put la nas.

Mergi la inceput

Citat:

Si atunci cum explici ca au denuntat tocmai unui ziar mare din Suedia? Cum explici ca isi fac singuri reclama proasta??

Apropo, ii deranjeaza si faptul ca romanii nu stiu sa stea la rand si nu au un minim de respect. In curand o sa apar subiecte si pe tema asta.

Bravo lor, altceva ii mai preocupa? eu credeam ca s-au dus sa invete medicina, acum ca ei s-au transformat brusc in revolutionari dupa ce au vazut societatea din Romania, e foarte bine. Au schimbat domeniul de activitate .

Asta cu statul la rand si minimul de respect presupun ca au raportat undeva Uniunii Europene, hai sa vedem daca publica si BBC stirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:

Asta este culmea!Este evident ca supararea mare vine tocmai de la pregatirea studentilor in Romania, net superioara, ca altfel de ce s-ar ofusca atat.

Mergi la inceput

Macar Suedia se poate lauda ca pica studenti de 10. Olanda se lauda ca ramane cu locurile neocupate. Fiecare cu ce poate.

Mergi la inceput

Citat:

Macar Suedia se poate lauda ca pica studenti de 10. Olanda se lauda ca ramane cu locurile neocupate. Fiecare cu ce poate.

Asta fuse de gradinita dar ma rog, ce treaba are una cu alta (ba nu playmobilul tau e naspa, lego meu e super de super, na, na, na). Esti tu aia de puse pe picioare sistemul suedez, care vad ca are crapaturi cat China? Daca da, atunci asta e. Simte-te mandra !

Mergi la inceput

Citat:

La modul serios este taman invers. Suedia (care va laudati ca vrea sistem medical impecabil, de calitate, cu standarde) nu ar trebui sa se laude ca pica studenti de nota zece ca apoi sa aduca in sistem medici de care se plang ca nu stiu cum si-au luat diplomele, vezi cazul: cu spaga.

Deci? Care e lauda? Aia de sine care nu miroase a bine.

Mergi la inceput

Daca raspunsul meu a fost de gradinita de ce te-ai ostenit sa imi dai doua mesaje la acelasi raspuns. LOL.

Mergi la inceput