La multi ani! Fluturasi 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Irinuka eu am aspirator electric si il consider foarte OK!

In primul rand ca pitica mea se sperie de aspirator, in nici un caz nu as fi putut folosi batista bebelusului (nu am folosit-o niciodata)!

In al doilea rand poti sa il folosesti singura mult mai bine si cu bebe stand in fund te ajuta si gravitatia (doar asa se recomanda, e contraindicat sa-l folosesti cu bebe stand pe spate - cel putin la al meu in instructiuni asa scrie) si daca presezi nara controlaterala in timp ce o aspiri pe cealalta scoti de-a muci!

In al treilea rand nu risti sa aspiri cu sange! (aspiratoarele casnice sunt mai puternice sau mai putin puternice: am auzit mamici care folosesc batista cu aspiratorul dat la putere maxima; mie pediatra mi-a spus sa o folosesc cu el la putere minima ca sa nu lezez mucoasa si asa inflamata).





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yvyana, hai ca m-ai speriat asta seara vroiam sa folosesc batista bebelusului pt prima oara la recomandarea dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Pai foloseste-o, Ailed! Si mie mi-a recomandat-o pediatra, a specificat doar ca neaparat sa o folosesc cu aspiratorul la putere minima, nu maxima cum fac multi parinit!
Eu am preferat sa-mi cumpar aspirator electric pentru ca mi se pare traumatizanta batista (ala e silentios, a mea plange doar cand fac presiune pe nara cealalta ca sa scot mai multi muci pentru ca evident vreo 3-4 secunde nu are pe unde respira ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si eu am un aspirator cu baterii pt nas ceva de genul asta
http://www.bebebliss.ro/zo-li-aspirator-nazal-electric.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Febra este definita ca temperatura ce trece de limita normala, iar valoarea acesteia depinde de metoda de masurare. Temperatura este considerata febra daca este mai mare de 37,2 grdC (99 grdF) axial, 37,5grdC (99,5 grdF) oral si 38grdC (100,4 grdF) masurata rectal. Cel mai usor loc in care se poate masura este axial (sub brat), dar desi nu este cea mai exacta, important este sa se cunoasca cu certitudine daca copilul are, sau nu, febra. Din motive practice si de siguranta, temperatura masurata oral nu se recomanda copiilor sub 5 ani. Desi temperatura masurata rectal este cea mai sigura, modul in care se face poate speria copilul.

Vezi http://www.reclama/MasurareatemperaturiiMetodesitipuridetermometrefolosite-articol-152.html


Deci valoarea de 38 grdC se refera la temperatura masurata rectal! Daca o masori axilar consideri febra peste 37.5 grdC!





Multumim mami pentru informatii. Ce aspirator nazal aveti voi? Ma tenteaza sa ii iau si eu lui Rares, dar vreau sa am siguranta ca este si bun.

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

delia, foloseste cu incredere batista bebeluslui. nu amscos niciodat sange nici la cristi nici la Cata..nu stiu cine a putut face asa ceva Aspiratorul il folosesc o idee mai sus de minim, pt ca la minim nu trege nimic..poate doar gadila Nu am astupat niciodata cealalta nara si da, e recomandat sa stea in fundulet cand scoti mucisorii. incerca mai intai la tine sa vezi cum se simte. Bine ca ai decoperit de la ce e raceala

yvy, da asa spune dr-ita noastra. oricum nu prea mai imi pun mare baza in ea..o tin pt vaccinuri, trimiteri si avize de gradi. La pb mai serioase merg la specialisti.

irinuka, nu-i frumos sa te invinovateasca ai tai..pai ce tu ai facut cu buna stiinta asta?

Cata nu a facut febra, dar i-am pus un sup cu paractamol preventiv sa nu creasca peste noapte. Dr-ita mi-a spus sa-i dau la 8 ore cate unul. La inceput o ascultam..acum nu prea. Si mi-a mai spus ca e posibil sa mai faca febra inca odata intre 5-10 zile de la vaccin...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada ai facut priorixul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, Lucas este delicios , mult mai delicios in filmulete (realitate) decat in poze si imi place mult cum ii sta cheliuta. iar tu ai asa o voce blanda, mi te inchipuiam mai "infipta". Si ce protestie de scari aveti

Mi-a placut tare, tare mult tot ce am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna si de la noi!
avem puiuti bolnaviori?

Delia, Mandreac, sanatate multa! sa treaca repede!
Mada, ati scapat deci si de vaccinul asta! Cat Ca ti-a spus sa ii dai? O fiola pe zi, timp de 10 zile pe luna?

Si la noi a mirosit azi a primavara. Inca de dimineata de tot. Am iesit sa scot la poarta tomberonul, pe la 7.30 si era soare, mirosea a primavara. Mai tarziu am auzit si pasarele

Yasmi, mi-e tare somn, nu mai intru sa-l vad pe piticul tau. Oricum sunt sigura ca e bestial. Eu ii dau fructe in continuare dimineata, dar mai adaug ceva dupa . Azi a mancat mar copt cu branzica si apoi o jumatate de felie de paine cu unt si galbenus de ou deasupra. A ras tot. Cred ca daca mai era, mai manca... Fructele i le pasez putin cu furculita, nu le mai bag la blender de mult.

Si noi abia asteptam sa-l chelim pe Luca dupa motz. Atunci sa vezi ce-o sa mai semene cu tati. 2 cheliosi . Si Luca a inceput sa stea singurel pe picioare si face cate un pas, doi. Sunt curioasa cat mai dureaza pana incepe sa mearga singurel. Sper ca nu mult, ca sa-mi fie si mie mai usor.

Strumphy, 16 grade ai zis? Sau am citit eu prea repede...Abia astept si eu! La asa vreme, cred ca ati avut o zi superrr!

Alexina, multumesc pt urari! Cauta si pe net daca ai timp pt perdelute. Eu vreau jaluzele, si voiam ceva mai deosebit, rulouri textile si imprimate cu un model frumos. Am gasit pe net, am vazut si unde au magazine, ca as vrea totusi sa le vad pe viu.

Cred ca mai aveam de scris, dar imi pica ochii de somn. Maine plecam la Iasi, ne intoarcem sambata seara. Poate intru sa va povestesc sambata, sau duminica!

Va pup! Noapte buna!



Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 17+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

i-a crescut iar febra 39.6 in ureche.
i-am dat 3ml de nurofen tb mai mult? si i-am facut dusulet calau si sosete umede cu otet sprayat pe ele
tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput