La multi ani! Fluturasi 2011 (130)
Raspunsuri - Pagina 19
AllyLaur spune:
Buna seara mamici si burtici!
Am absentat motivat saptamana asta din motive foarte bine intemeiate. A fost sotul acasa toate zilele astea ca a reusit sa raceasca cam tare pana a dat-o in febra ,tuse, etc. Acum si-a revenit aproape total si de luni incepe munca. A fost asa bine cu el acasa...sunt cele mai minunate momente atunci cand suntem toti 3. Am profitat de tot acest timp si am facut curatenie mega generala in casa, ceea ce parca nu aveam niciodata timp sa fac ca la carte. Duracell este la fel de energic, curios, nazdravan si minunat cum il stiti...ne uimeste pe zi ce trece cu cate ceva si ne face sa ne simtim cei mai mandrii parintii. Il iubesc de nu mai pot...
Va multumesc celor care ati intrebat de noi !
Imi este dor sa stau cu voi la discutii !
Va puuuup pe toate!
ailed_dota spune:
am ajuns la 37 cu 5 in ureche moment in care am atipit si eu..... acum s-a reazit sa pape si i-am bagat si paracetamolul supozitor ca sa nu urce iar... e rece la mana peste tot .
nb
!
Happiness_4_us spune:
In primul rand sanatate multa puilor bolnaviori Rares de Mandreeac, Cristi de Madutza, Andra de Ailed.
Delia sper ca nu maiare febra deloc, oricum dimineata si seara creste febra ca pe parcursul noptii isi regleaza corpul singur temperatura.
Madutza, nu am poze de la motz ca nu am taiat inca motzul motzatei. noi am ajuns in Ro joi noapte spre vineri iar Maria sambata a facut 1 an. Abia am reusit sa- i mai dau comanda de tort plus nasii sunt din Buc si au zis sa se mai duca zapada. Luna viitoare ne gandim sau poate chiar de Pasti, mai ales ca taierea motzului nu are nici o semnificatie comparativ cu botezul, este doar o datina.
Sa va fie de bine voua. poze nu stiu cand o sa reusesc sa pun, poate in weekend.
Strumph, ma minunez pe zi ce trece de cat de frumoasa este Sophia. a crescut atat de mult si cand o v ad cu parul ala zburlit, parca o vad pe bombonica singura diferenta e ca bombonica mea roz are carliontzi si e parul si mai valvoi.
Si apropo, ca mereu am vrut sa te intreb, nu- i este cald noaptea langa calorifer? Ca si a mea tot asa are pozitzionat patul si trebuie sa- i pun mereu ceva pe calorifer ca altfel e fleasca.
Happiness_4_us spune:
Ailed, si Maria a facut, cat am fost in Is, febra 39 cu, si nici acum nu stiu de la ce, ca nu a mai avut alt simptom. Bnuiesc eu ca de la dintzi. Eu i- am dat doar alternat paracetamol supozitor cu nurofen si dupa 3 zile a fost ok. Ma gandeam cu groaza sa plecam asa pe drum.
Sanatate multa.
Alinaaaa, felicitari ptr domnisoara. sarcina usoara in continuare!
Yasmi, ma omori cat poate manca Lucas, deja uneori am impresia ca vb de un om mare. maria daca mananca jumatate de banana, eu tot blenduite- i dau.
Trebuie sa ajungem si noi la vaccin, tot bananai pe net sa vad daca DTp- ul contine timenosal, Synflorixul vad ca nu, ca eu am de facut si ultima doza din asta. In presa din Is scriau ca in Suedia, 3 copii din 8 vaccinati contra gripei porcine, au probleme neurologice din cauza timenosalului continut de vaccin. Bine ca nu l- am vaccinat pe A si m- am razvratit cu ei, ca era un intreg evenient vaccinarea, cu liste de asteptare, plecau de la servici colegele de birou numai sa mai prinda vaccin. Mai scriau ca o fetita de 3 ani, de cand s- a vaccinat, adica de2 ani, doarme 18 ore pe zi.
Maria iar nu doarme noaptea si se trezeste de 3-4 ori. sunt mai obosita ca niciodata, imi vine sa plang de oboseala cateodata.
Andrei e feriit ca am reinceput terapia si mergem la Adi.
Azi e vineri deci vacanta!
Sper sa tzin pasul cu oi de azi inainte, ca am terminat de recuperat din urma.
Va pup pe toate de la un capat la altul, mi- ati lipsit mult!
Las ptr toata lumea si in special ptr Ailed care a fost pe metereze cu febra , cafea, capucino, ceai, lapte!
Va ,
O zi frumoasa!
ailed_dota spune:
Happy, sarumana!Iti doresc sa poti sa dormi!Maria ta papa cand se scoala?Despre ce vaccinuri vb? despre infarix si derivatii?
Andra s-a trezit de foame acum(dar n-a mancat prea mult), drept care i-am dat si nurofenul ca trecusera 6 ore...si avea 38 in ureche..... am vazut si 36 cu 9 pe termometru...., la ea....
faza naspa e ca mi se infunda nasul, ma doare capul si tusesc infundat
Sa vedem pe timpul zilei cum e....
Daca pe prospectul siropului de paracetamol nu scrie cat e valabil il tin pana scrie ca expira ?Am un sirop desfacut odata cand avea 2 luni si dupa tinut intr-o camera unde nu e sursa de caldura.
Am resusit sa dorm de la 1 la 2 si de la 2/30 la 4.eeee!
faza misto e ca la 8 vine mesterul la centrala
cami_antonia spune:
delia am venit sa caut ce ai scris
vad ca esti treaza
aveti grija de voi
vezi sa nu ai tu viroza si sa ii fi dat si ei daca tu ai asa simptome
offffffffff
eu cand aud de febra peste 39 ma inspaimant
da am zis ca eu sunt f panicoasa la febre
ca antonia la peste 38 cu 5 in fund e legumica
offfffffffff
lasa ca vor creste ei
sanatate multa surioara
si foloseste batista bebelusului cu incredere
eu fara ea cred ca mai faceam bronhopneumonii de n ori cu antonia
sunt bebici care nu au treburi mari cu mucii
da pe noi chiar ne-au chinuit nu gluma
ailed_dota spune:
am folosit batista dar n-a scos mare lucru... desi am dat cu apa de mare inainte....
Andra la 39 cu 6 in ureche era mai moale dar oki, Maria la aceeasi febra la pojarel era leguma, o duceam pe bratze.
Sarumana de grija Cami!
Happiness_4_us spune:
Ailed, eu stiu sigur ca la Nurofen foloseam parca maxim 2-3 luni de la deschidere, panadol pana terminam cutia iar Ibalgin e valabil 6 luni de la deschidere.
Da, despre Infarix vorbesc, eu le- am facut numai vaccinuri Glaxo, le platesc separat cand merg la circa, iar Synflorix este similar cu Prevenar, ptr boli pneumococice, otite etc.
La noi scade febra cel mai bine cu supozitor, ca se dizolva imediat, comparativ cu siropul care mai curge si pe langa gurita daca nu vrea sa- l ia.
Tin pumnii sa fie mai bine azi!
madutza, ma repet, pune mana cand se insanatosesc copiii, si fa Prevenar sau Synflorix. Ai sa vezi diferenta la raceli , nu mai spun de pneumonii, otite. Eu, sa bat in lemn, nu stiu ce- i aia otita. Ca nu au facut din cauza vaccinului sau ca sunt eu mai protectoare si- i " infofolesc" si- i feresc de frig, curent, intrat in contact cu copii bolnavi, atat cat pot, nu stiu. Dar sigur si vaccinurile ajuta, desi eu nu sunt pro vaccinare. Rapelurile de acum vor fi ultimele pe care le va face Maria si gata.
Cami, sanatate finutei. Cum se mai simte? Convulsiile febrile apar la csterea brusca a temperaturii, deci si la 38 daca a crescut brusc. Nu e musai sa faca febra 40 ca sa faca o convulsie, asta e faza nasoala. eu cand apare febra la vreunul din ei, intru in transa si nu se mai poate discuta cu mine, si prefer sa pun antitermic si daca in juma de ora nu scade cu macar 0,1 sa vad eu ca se duce clar in scadere febra, administrez jumatate de supozitor de novocalmin, asta preventiv iar daca nu am in casa, picaturi de algocalmin, 1 pic / kg corp, citire de la medic, dar intotdeauna am pus mai putine picaturi decat greutatea copilului. Asta tot preventiv. Eu am mai spus ca e traumatizant sa vezi o convulsie febrila care seamana cu o convulsie de epilepsie.
Sanatate multa!
Postul Pastelui incepe de luni, nu?
Asta ca eu asa stiam si m- a indus in eroare cumnata ca a inceput de luni acum si ma ofticam ca am uitat. Sper sa fie ca mine.
Am baut cafeaua si astept sa se trezeasca Andrei sa plecam la treaba. Iar o sa fiu in transa azi.
La multi ani de Dragobete! Sa fiti fericite si iubite!