Piersicute de iulie august (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Kimmy spune:
Buna seara fetelor!
Am terminat in sfarsit baia,arata ca in revista,sunt foarte multumita ...doar ca...e dezastru in casa,tone de praf!
Colac peste pupaza de 3 zile e bolnava fetita mea,tot cu febra mare,azi din pacate i s-a prescris antibiotic ca abia inghite ce amigdale mari are
Am vazut ca tot ziceti ce papati bun,ei bine,eu azi am facut supica de pui de casa,si o tarta delicioasa de afine!yum yum
Imi trimiteti va rog frumos si mie parola de pe picasa?Sa vedeti ce burtoi aaaaaam!
Aruba,sunt sigura ca totul o sa fie bine cu bebelina.Tin pumnii,sa gasesti loc la dr!
_
Mamica mandra 15+
Povestea noastra
adarev spune:
DDar, tu aca mai citesc mult de amniocenteza, cred ca innebunesc. M-a luat o frica....Interesant, nu de rezultat ci de procedura in sine. Kimmy,sanatate la fetita. Fleur, nu te-a durut?Tu ai facut cu anestezie? Dar, tu Daconst?
Ada
adarev spune:
Fetelor, scuze.Am vrut sa scriu ca daca mai citesc mult,,,,,,,,dar, a iesit altceva. Nu sunt la laptopul meu si imi sare tastatura.
Ada
Fleurdelise spune:
Kimmy, ai si tu parola in pm.
Ada, nici sa nu te gandesti ca doare... nu doare aproape deloc, simti mai mult o apasare, asa, in burtica. Te va palpa un pic la inceput sa fixeze exact locul intepaturii. Singura ta grija sa fie sa stai cat mai nemiscata pentru ca acul sa nu devieze. Nu-i deloc greu, te gandesti cat de important e pt bebe, si atat. Nu e nevoie de nici o anestezie, e ca atunci cand iti ia sange din vena, nu iti face nici o anestezie atunci, nu? Stai tu linistita si nu te stresa pentru procedura in sine, e prea experimentat dr. ca sa nu iasa cum trebuie. E ceva de rutina pentru el, in sensul bun desigur. Oricum se desfasoara sub monitorizare ecografica, vezi si tu totul pe ecran.
Eu din momentul in care a aparut dr. cu acul, nu prea m-am mai uitat, am inchis ochii, dar m-am uitat din nou dupa si era ok. Dormea bb de n-avea treaba, nici macar nu s-a trezit. Poate tu ai mai mult sange rece ca mine si stai cu ochii pe ecran tot timpul. Totul va fi bine, vei vedea, inclusiv, si mai ales, rezultatul!
21 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Viairo spune:
Ada, citeste asta http://ozzy.ro/2010/05/amniocenteza-din-rai-in-iad-si-inapoi-la-lumina/ poate iti da curaj... la fete a fost bine, sigur va fi bine si la tine.
Carmen_80 spune:
Mai fetelor, voi ati citit/ auzit de modificarea asta legislativa?
ART. 11
Dreptul la concediul pentru cre#351;terea copilului stabilit potrivit prevederilor art. 2 alin. (1) se acord#259; pe baz#259; netransferabil#259; persoanelor ai c#259;ror copii se nasc începând cu data de 1 martie 2012, precum #351;i celor aflate în situa#355;iile prev#259;zute la art. 8 alin. (2), începând cu aceast#259; dat#259;, în situa#355;ia în care ambele persoane din familia respectiv#259; îndeplinesc condi#355;iile de acordare a acestuia, dup#259; cum urmeaz#259;:
a) cel pu#355;in o lun#259; din perioada total#259; a concediului de cre#351;tere a copilului este alocat#259; uneia dintre persoanele care nu a solicitat acest drept;
b) în situa#355;ia în care persoana prev#259;zut#259; la lit. a) nu solicit#259; dreptul la concediul care îi revine, cel#259;lalt p#259;rinte nu poate beneficia de dreptul la concediu în locul acesteia. (OUG 111/ 2010)
Ce intelegeti voi de-aici? Eu inteleg ca pentru cele care isi iau concediu de crestere copil pana la un an, este obligatoriu ca si tatii sa stea o luna acasa, perioada pentru care li se calculeaza indemnizatia pe baza veniturilor lor. Adica ce fac? Stau eu cu bebe 3 luni, o luna ma intorc la servici si intra tatal iar din luna 5 reintru eu in crestere copil? Mi se pare o tampenie crasa. Voi ce stiti?
20 sapt +