Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170518&whichpage=10

Ma rog, fetele nu au parut prea revoltate si poate ca de aia n-au prea reactionat. Eu insa sunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Am incercat sa citesc si eu ce ati scris, n-am terminat.

Eu chiar sunt revoltata. Am crezut ca vor sa inlocuiasca zilele alea 10 de evenimente speciale de pericultura cu o luna... in care sa stea acasa impreuna cu mama....

Referitor la cele 42 zile de postnatal, ele nu s-au suprapus niciodata cu zilele de cic. Perioada de cic se calculeaza pana implineste copilul 1 an sau 2, nu un an de la data la care intram in cic. Si indemnizatia de cic se calculeaza cu veniturile pe ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului, nu inainte de intrarea in cic.42 sunt oricum minim obligatoriu dupa nastere, in total sunt 126 pe care ti le poti lua cum doresti. Dc muncesti pana in ziua in care nasti, si le iei pe toate dupa, tot la implinirea varstei de 1/ 2 ani a lui bebe te intorci.

Continui cu cititul, dc s-a mai scris ce am zis, scuze din nou :)

20 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Si, eu Balanta, sunt putin confuza.Astept sa se linisteasca putin apele,ptr. ca eu nu vreau concediu.Tocmai asta este, ca in situatia asta as intra fortat si atunci nu as avea drept de semnatura. Ce fac cu biroul?imi pierd clientii?Chiar nu am idee.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ada, nu este obligatoriu sa iei acea luna. Insa fie ca o iei, fie ca nu, concediul sotului devine mai scurt cu o luna.
Nici sotul meu nu o va lua; nu ne convine financiar, plus ca are un job de unde nu poate lipsi o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,nuam facut amnio cu anestezie,pentru ca anestezia era practic o injectie in plus in burta si chiar nu doare si nu ai de ce sa ceri.
La fel ca Fleur am inchis ochii si am stat nemiscata.apoi mi-a povestit sotul cum a fost.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata!
Carmen, nu se suprapun intr-adevar, cic incepe cand se termina postnatalul. Ideea era ca nu sunt doi ani de cand se termina postnatalul si pana implineste copilul 2 ani, asa cum ai spus si tu. ca asta era preocuparea initiala, ca se reduce cic-ul si de aici cu cele 42 de zile min, ceea ce nu e cazul.

Eu astept bona, am zi plina, asa ca va doresc o zi frumoasa!
Las si un latte macchiato aburind si niste briose gustoase

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetele.
Vreau si eu parola de la picasa sa va vad..va rog.
pop

Beatrice 16 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Ada, nu mai fi stresata de amnio. Din ce povestesc fetele, sigur o sa fie bine. Si luna respectiva...nu e obligatoriu sa o iei. Doar sotul se va intoarce mai repede, dar presupun ca nu e o problema atat de mare. Parca ziceai ca te ajuta soacra.
Balanta, si eu sunt revoltata, dar am decis ca nu mai are rost sa ma agit. Probabil si noi, ca multe alte familii, vom renunta la luna respectiva pentru ca nu ne convine financiar. E o tampenie din multe puncte de vedere.... Ar fi fost frumos sa stea si tatal o luna acasa, dar fara ca asta sa interfereze cu concediul mamei. Sper sa nu mai modifice astia nimic pana nastem noi.
Va doresc la toate spor la treaba si o zi usoara.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumim Bumbita de latte si briose, chiar mi-ar prinde bine. Va doresc la toate o zi usoara.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata, fetele.
Kimmy si eu am terminat de renovat livingul si bucataria si sunt disperata de cat praf este. La mine vine soarca-mea sa imi fac curatenie , ca eu obosesc prea repede si in plus greata a revenit in forta.

Aruba, gandeste pozitiv sigur va fi bine.

Ada, curaj.

Eu am gasit ieri bucataria perfecta si, bineinteles, mi-am cumparat-o. Am facut o ditamai gaura in buget dar poate imi vine cheful de bucatareala si nu mai stau cu toate intinse ca la nebuni.
A...si mi-am luat si fier de calcat ca pe cel vechi mi l-a stricat consortul in incercarea lui de a calca.

Mergi la inceput