Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Michelle, intradevar n-arata bine deloc meniul ala.

Fetelor, are cineva sau a vazut masutele astea pentru copii? Ma intereseaza cat de calitative sunt.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Cris2010 din Auchan am luat eu de la dozator,si din auzite se zice sa il dai laptele nefiert(cel de capra),ca prin fierbere se distrug toate calitatile lui,eu cand am luat l-am fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, da-i MD acasa. Noua gustarea de ora 16 ne-o da acasa (consta in chestii dulci ambalate sau iaurturi)
B e bine cu kk, deja nu mai papa de regim; abia azi mi-au trimis si rez la copro, neg. In schimb ii curge nasul de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bumble, se pare ca stau mai bine decat tine la capitolul somn. Am norocul ca adorm repede la loc, asa ca poate sa ma trezeasca si de 10 ori :)

Am si lapte daca vreti la cafea :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Cafeaua am baut-o deja :).
Am fost afara si cand l-am intrebat daca vrea in casa...dadea din cap ca nu :))).si evident cand l-am bagat on casa s-a tavalit pe jos, urlete, se tinea de ghete, apoi de geaca :))).i-am dat sa manance si acum se joaca.astept ora 3 sa-l bag la somn, ca se pare ca aia e orra cea mai buna de nani.
Alice:bine ca-s cumintei copilasii, bine, cred ca si tu esti foarte linistita de fel.

Va pupam

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Va salut si eu- tot racita, incepe sa curga si nasul. A racit si sotul. Sper sa fie ok v.

Masuta si scaun- si eu vreau sa ii cumpar, mi se pare utila la varsta asta pt diferite activitati. Desi initial am zis ca fac activitatile in scaunul de masa- dar e mai ok pt el sa poata pleca si reveni cand doreste.

Bumblebee, sanatate multa puiului!

Michelle, nu arata bine meniul- snitel, ochiuri, napolitane la un an jumate... Nu ai cum sa ii duci de acasa?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Off, Crissy, dati din una-n alta. Multa sanatate!

Si la noi, cand a inceput sa i se desfunde nasul, a inceput sa tuseasca. Pana acum doar un pic dimineata.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Poftiti la cafeluta de amiaza, ca mie tot mi-e somn.

Cris si eu contemplez masutele alea de la Craciun. Mi se par f. frumoase dar cam ieftine si mi-e sa nu fie slaba calitatea. Daca iti faci curaj sa-mi spui si mie cum sunt.

Bumblebee ufff iar cu febra... sa treaca repede.

michelle nu te lasa cu mancare de acasa? Sau macar sa le ceri nu-i dea unele dintre alimente. Totusi muschiulet, branza topita, prajeli, mi se pare cam mult pt. varsta asa mica.

crispro insanatosire grabnica mami, poate n-o ia si Vladut

Noi de sambata de la MI tot incercam sa fentam o raceala, are ceva, ceva mucuti dar nu curge doar fornaita, febra sau altceva nu. Ii dau oscillo si ser in nas deocamdata. Poate scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

sanatate delfinasilor bolnavi si mamicilor si taticilor raciti, si pt bunica de bumblee

Michelle, nu e treaba buna cu meniul ala Macar micul dejun sa il dai acasa.....oricum si la celelalte mese te cam ia cu durere de cap....nu stiu ce sa zic

Cris2010, nu stiu de masuta aia, dar depinde cat de mult ii place sa petreaca timp desenand sau stand la masuta. daca vrei doar asa sa incerci ea una ieftina, dar daca ii place mult am o recomandare. Larisa era pasionata, cum gasea un scaunel undeva in vizita se lipea de el si desena mereu. Asa ca de Craciun i-am luat o masa cu scaun de pe amazon care dupa ce am comandat-o mi s-a parut ff scumpa si ii tot ziceam lui P ca ce o fi fost in capul meu; la fel cand am venit, am zis ca e o bucata de plastic cu cateva sertare si ca am dat multi bani. Dar si-a dovedit utilitatea pe deplin la noi, Larisa se duce de multe ori pe zi acolo iar masa are multe spatii de depozitare atata pentru creioane (sertare) cat si pentru carti si are si o tablita rabatabila pe care poti sa ii prinzi foi. Asa ca nu sta nimic insirat prin camera. Noi folosim tablita lasata ca sa deseneze pe carti si cu ea ridicata ca sa mazgaleasca foi. se cheama "Step2 Flip and Doodle Easel Desk" cred ca o mai gasesti pe amazon.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am vb cu directoarea si a spus ca s-a sesiszat deja, dar saptamana asta nu mai pot schimba, ramane pe cealalta.
Ma mir cum a putut sa aprobe asa un meniu, ca doar si ea are copil de aproape 2 ani (pe care il tine acasa cu bona)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput