Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 6

tanti spune:
Frumosi delfinasi si mamici avem
Cris2010 de care lapte de capra ii dai? pasteurizat sau din cel de la dozator crud
Alice asa frumos povestesti de comorile tale

adrianaBuc spune:
neata si de la noi
as vrea sa incep si eu sa ii dau lapte de capra Rebecai. Ceva sugestii?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012

bumblebee spune:
V de ieri e iar cu febra
. Cocktailul de buline de la homeopat de data asta nu ne-a mai salvat, ca a sarit de 39, asa ca aseara pe la 22 i-am dat si o doza de ibalgin, dar peste noapte nu a mai facut febra mare, in schimb s-a foit de n-am pus geana pe geana.
Nu are niciun simptom, inca.. Parca a tusit de vreo 2 ori, dar nu ma pot pronunta inca. Probabil voi merge pe Extract de Coacaz Negru si Extract de Lemn Cainesc, asta daca incepe tusea si daca devine productiva, trecem si la Extract de Calin/Carpen (astea ajuta si la refacerea tesutului bronsic).
Bunica a mai facut o criza sambata seara si una aseara. Sambata imprumutasem o masina si am plecat de la cumetrie la spital, aseara n schimb nu am mai avut, plus ca V era deja pe val cu febra
. Dupa un CT se pare ca e de natura neurologica, dar la noi medicii nu stau de vorba cu pacientii, asa ca azi merge la neurolog.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

adrianaBuc spune:
of bumble, dar ce des face febra! un pupicel pentru tine si flacau.

histamina spune:
neata,
sanatate delfinasilor bolnaviori!
la ora 23.30 a adormit, dupa ce ne-a epuizat.
si-a luat omul o paine intreaga in brate, a fugit cu ea in dormitor, si s-a apucat sa pape tacticos!i-am facut poza,ca era delicios, cum, in fundulet stand, painea era mai inalta ca el,dar el, nu si nu, nu se lasa, combatea cu spor!

bumblebee spune:
Adriana, totusi homeopata spunea ca e bine ca face febra, deoarece organismul lui lupta. Acum pe mine ma dispera febra peste 39, 39.5.
Nu stiu ce sa zic, ciudat este ca i-a scazut febra imediat. Lui pana acum nu ii scadea fara impachetari si antiermice la 4 ore.
Azi nu mai iesim afara si vedem..
Ma pun si eu cu insistentele, vrem sa vedem puiul mic!! Si pe RB, ca ne e dor de ea!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

adrianaBuc spune:
spre rusinea mea nu prea am poze facute, ca aparatul foto e dus si face 3 poze si se blocheaza . Promit ca ma ocup azi sa incarc cele cateva poze pe care le am.

Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici
In Bucuresti se anunta 8 grade pe week-end, poate s-o mai topi si muntii de zapada de prin oras un pic.
Multumesc fetelor de incurajari. Paula, aici m-ai nimerit. Mi-as dori tot fetita daca e sa fie. Nici baiat nu refuzam, numai sa fie
.
Bumbleebee, multa sanatate la puiut.
Un si pentru Raul. Poate doar dintisorul e de vina.
Crispro, multa sanatate!
Lapte de capra iau de la real, cel nemtesc, ecologic. Alceva nu am gasit. Nu stiam ca se gaseste si lapte de capra la dozator. Pe unde ar fi dozatoare cu lapte de capra???.
Vreau sa incerc si cu lapte de soia, dar trebuie sa ma aprovizionez cu cele trebuincioase, ca cel din comert gata preparat are si zahar, chiar si cel bio.

michelle1981 spune:
Bumble - of, iar bolnaviori.. Sanatate multa multa
Crissy - cum mai e Bea?
Bianca nu a plans dupa mine nici ieri la gradi, nici azi, se joaca frumos cu copiii. Azi cica dansa cu un baietel, e vecin cu noi, deci se stiau.
In schimb au schimbat firma de careting de ieri si sunt tare nemultumita cu meniul, nu mi se pare potrivit deloc pt un an jumate-doi, ci mai degraba dupa 3 ani :(
Azi imi faceam mustrari de constiinta ce mi-a trebuit sa o inscriu? nu puteam sa o tin acasa in continuare si sa ii dau eu papa bun of of
BTZ - la voi cum e?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

histamina spune:
michelle,nu rasucesc rana pe cutit, dar meniul este dezechilibrat cu totul.
prea multi carbohidrati de proasta calitate, daca strumf are probleme cu constipatia,nu e ok.
apoi dulciuriel sunt cele din comert, macar le dadeau numai fructe.
ceaiul acela pe care il primesc e din acela cu E-uri cat cuprinde sau e din cel bun?
la faza cu meniul,eu am aranjat sa ii aduc de acasa.
mi se pare prematur sa introduci mezeluri,caci muschiuletul acela e ultra eurizat.
bun,eu stiu ca orice meniu are nevoie la cresa/gradi/scoli de avizul unui nutritionist.
poti intreba acesta lucru.
parerea mea.