Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Michelle, poti sa o lasi la program normal, pana la 12 si ii dai sa pape acasa. Cu micul dejun e mai complicat daca e pofticioasa o sa pape chiar daca i-ai dat si tu acasa ceva. La cresa micul dejun se serveste destul de tarziu, pe la 08:30 ca sa vina toti copii.

Lapte de capra au si la mega image, pasteurizat. Eu sincer nu prea am incredere in cel la dozator, ultima data cand am luat era lungit cu apa, se simtea la gust, in plus nu stiu cat de des e curatat.

Mergi la inceput

Voi cum va mai jucati cu copii? Mie Stefi mi se pare asa de plictisita, nu se joaca decat cu un bebelus pe care il plimba , il inveleste, ii da sa pape, il pupa, in rest nici o jucarie nu o mai atrage. Eu nu stiu cum sa ma joc cu ea, uta nu vrea decat vreo 10 sec, nici alte jocuri cu manutele(ala-bala etc), tumba face doar de vreo 2 ori si gata, pe carti se uita cu interes dar s-a cam plictisit si de ele. M-a innebunit in schimb cu calc., plange sa ii pun "i-a-i-a-o mu-mu", dar nu o data de 2 ori, ci la nesfarsit, daca-l inchid e tragedie mare.
Abia astept primavara sa iesim la joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Vad ca nu suntem singurii raciti, sa treaca.
Noi suntem toti 3 virusati,Ducu a facut febra 39,5 peste noapte cu tot nurofenul si paracetamolul, i-am dat un novocalmin ca ardea rau. Are rosu in gat si curg mucii garla. Partea proasta ca s-au umflat ochisorii. A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am fost la dr. Ea zice ca e viral, pana vineri suntem pe tratament simptomatic, si daca e cazul, de vineri, luam antibiotice.
Au inceput si mucii, si febra, de azi noapte. Raul chiar nu facea febra la raceli, a facut 38,5. Dar nu scade cu nimic. Asa ma enerveaza, ca nu stiu cum sa ma comport cu febra.
Pediatra mi-a zis sa-i dau ibalgin la 8 ore si intre paracetamol, daca e cazul. In orice caz, mi-a zis sa nu o las sa treaca de 38,5 ( daca trece- sa pun novocalmin). Mi-a spus ca intre 1 an jumate si 5 ani, se pot face usor, de la febra, convulsii febrile, si urmarile acestora pot fi chiar f grave.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,va scriam ca strumf are muci.
bun, am curatat si taiat o ceapa pe jumatate si am pus-o in camera peste noapte.efectul a fost ca si-a imbunatatit strumf starea, nu i-a mai curs nasul asa rau, din ce in ce mai putin,si nu a facut febra.
partea rea:miroas eimposibil, imi venea sa dorm pe hol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am vb cu directoarea si a spus ca s-a sesiszat deja, dar saptamana asta nu mai pot schimba, ramane pe cealalta.
Ma mir cum a putut sa aprobe asa un meniu, ca doar si ea are copil de aproape 2 ani (pe care il tine acasa cu bona)
Asta spune f multe. La noi la cresa, asistenta sefa are ambii copii acolo, in grupe diferite.
Despre meniu....u zic nimc, la noi nu au fost niciodata din astea. Dar cresa nu are bucatarie proprie? E de la catering?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

17+

Mergi la inceput

Matusa, cred ca ochisorii s-au umflat tot de la raceala, nurofenul si paracetamolul sunt si antiimflamatoare, cred ca ajuta.
Cand mi-a facut Stefi febra mare i-am dat alternativ la 4 ore nurofen si paracetamol + impachetari si sosetele cu otet, iar cand a facut 40.2 i-am dat algocalmin 9 picaturi(1 picatura/kg), dr. mi-a zis ca e mai bine decat novocalmin, pt. ca dozezi cantitatea exact pe greutatea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Vazut poze de la MI !!!!! Ffff faine ! Bravo pt organizare!

Michelle , imi pare rau ca se intampla asa cu meniul la gradi.... Doamne ajuta sa fie doar o scapare si sa se poata reveni la un meniu mai sanatos pe viitor!

Noi suntem in cautare de gradi si am gasit una care e super ca si pozitie, am vazut doar poze si mi se pare destul de ok dar ce nu-mi place e ca au mancare de la catering ... Ramane sa ma interesez de meniu la fata locului si voi lua o hotarare!

Histamina, si noi ne confruntam cu constipatia. Desi luam colostrum, extract de merisor, meniu adecvat, apa destula acum... degeaba incepusem sa -l pun pe reductor, am renuntat ca si asa e stresat cand ii vine sa faca. Zilele astea voi incerca si reteta Cristelei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

lauri_ca multumesc,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

palomina, incearca si STIMULANCE.

matusa, ochisori umflati suna a reactie alergica.vezi ce medicament i-ai dat nou,desi nu-i regula.poti face alergie si la a 50 a administrare.
manutele cum sunt?respiratia?are bubite? nu-i musai sa le aiba pe toate.

Mergi la inceput