Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Jumatate de supozitor ca sa ii scada. Daca tot nu scade cu jumatate, si nic cu impachetari i-o poti da si pe cealalta. in schimb eu nu i-am mai dat apoi la nici un interval. Am dat in continuare la un anumit interval 4 sau 8 panadaol sau nurofen

noi am luat mai demult imunogrip, dar nu pot zice ca a fost chiar o cura......ca tot uitam si am zis ca nu e necesar

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', impachetarile sunt sfinte! Eu ca sa nu-l stresez prea tare, ii lasam o bluza pe el si o ridicam la burta si ii puneam 2 fete de perna mici, una in fata de la burta in jos, una in spate de l fund in jos. Ideea e ca de la burta in fata si funduc in spate, sa nu ii pui in jurul pieptului. Apa trebuie sa fie calaie-calduta, sa nu fie diferenta mare fata de temperatura lui.
De antiremice, au spus fetele, eu i-as da Nurofen acum si Novocalmin i-as da daca in 20-30 de minute nu ii scade.
Daca ai Belladona 30 CH prin casa, poti sa ii dai. Stiu ca ajuta la febra mare, protejeaza cumva..

Sanatate multa, puiuti mici!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu nu le-am dat in iarna asta nimic de imunitate. de fapt lui mihai nu i-am dat niciodata nimic. tot caut solutii sa stea cu cineva acasa pana in iulie cand intram noi in concediu, sa amanam cresa ppana in septembrie si implicit racelile in octombrie :)

a facut azi vreo 8-9 kki..am si uitat numarul exact. i-am dat si niste bilute de podophylium..sper sa functioneze.
ii place sa le crantane asa si plange ca mai vrea :)

eu sunt bine cu tusea, ipeca a functionat de data asta.

remedii homeopate pt febra eu personal nu am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multumesc mult tuturor de raspunsuri. Panadol si nurofen nu i-au scazut deloc febra, i-am dat dimineata si la amiaza, fara rezultat. Am citit capturile lui crissy deslre imoachetari- avea 39.6- dupa 3 impachetari nu a scazut deloc!! Am sunat med de fam, a zis ca e mare febra, ea maine numai de la ora 15 e si sa mergem la urgenta. Am mers- i-au dat injectie cu algocalmin, i-a scazut putin, i-am mai facut acasa impachetari. Cica e plin plin de puroi in gat, a zis ca se mira ca poate inghiti. Vlad oricum a mancat f bine azi. L-a palpat la gat, cica se simt umflaturi de numa. A zis ca va tusi, dupa cum il aude. Ne-a dat zinnat, ceva pic de nas, albastru de metil. A zis sa nu ma astept sa treaca repede febra, sa il verific la noapte si sa ii dau novocalmin daca e cazul. Nu va zic cum m/am simtit cand am vazut cum arde, si cum statea ca o leguma in bratele mele... Si ma striga, suparat "mama, mama". Ioiiii!

Multumesc inca o data de informatii, de ganduri bune!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Eladeea, astep cu interes rezultatul experimentului cu hrisca

Larisa deja s-a trezit de 2 ori ca nu poate respira

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

io-s supararta rau.am pus pe FB de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Deci ceapa taiata vad ca-i de baza la tuse De la noua jumate s-a trezit de doua ori din cauza acceselor de tuse si i-am pus iar ceapa si vad ca nu mai zice nici pas.

Maine dimineata iar lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crispro,maine merg dupa remedii. Sper ca pe maine il primesc si pe ch30,ca ch9 a ajuns deja ieri.
il pupam dulce pe Vladut!ti-au spus fetele bine,eu nu prea pot da sfaturi ca noi nu am fost bolnavi decat cate o raceala usoara asa,tratata naturist .Febra doar pana la 38,8 au avut,tratata si aia cu homeopate ,iar in ultima instanta pe noapte dat un nurofen sa nu risc ceva.

pupam toti deflinasii virusati.In conditiile astea imi pare bine ca nu i-am dus sa mi se viruseze si ai mei,ca altfel mor de ciuda cand vad pozele ce frumosi sunt impreuna

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

io-s supararta rau.am pus pe FB de ce.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

of draga Nicole,capul sus,Doamne ajuta sa isi gaseasca sotul repede ceva job promitator.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Va dau .
Eu sunt plina de muci, dar Raul e mult mai bine.
Cristina, cum e Vladut? ZMai are febra?
Si Larisa, Medeea, Victor, Mihai, Stefan, Eric, Filip, Victor, Bea, Elise? Sper ca nu am uitat delfinasi bolnavi...dar din cauza mucilor, nu mai pot gandi limpede...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput