--> --> -->

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

apropo de raceala - terapeutul la care merg si care se ocupa si de terapia cu seminte si cromoterapie, mi-a spus ca atunci cand apare raceala/tusea/durerile de gat/urechi se pun seminte de hrisca pe buricul degetelului mare, respectiv pana unde se indoaie degetul sau si mai jos daca apar pb cu gatul/laringe/trahee...se lipesc cu leocoplast si se tin cat mai mult, ideal 24 de ore, dupa care se schimba semintele cu altele..dar la copii se pun preferabil de seara pana dimineata, ca mai mult nu vor ei sa stea cu leocoplastul pe deget...

eu acu testez pe Eric, sa vad daca apar ceva schimbari...

ref la Bronhovaxom, mie mi-a spus medicul ca acest vaccin se recomanda copiilor cu raceli/infectii respiratorii frecvente, cu complicatii...nu oricarui copil...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, asa era si Raul, nu i-a scazut febra cu nimic, dar de azi noapte nu a mai facut. El nu a avut mucisori verzi, dar a avut fff multi. Cand stranuta se umplea de muci pe haine.
Are si un pic de rosu in gat, dar ce ma enerveaza pe mine, ca refuza sa manance.
Nici noi nu am luat nimic pt imunitate.
Raisa are imunitatea beton, la cat a stat bot in bot cu Raul, ma mir ca a scapat pana acum...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Oana exact asta vroiam si eu sa le intreb pe fete.Deci cine nu e bolnav?doar Matei?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

tu sa intri pe FB ca ti-am trimis un mesaj

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas
.... dar daca tot faci sondaj, sa iasa corect

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

18+

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fete, va rog ajutati-ma! Are V 39.5. ce fac??? ii dau novocalmin? o juma de supo sau cum???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

1/2 supozitor de novocalmin la 8 ore, daca revine temperatura se mai da la 4 ore nurofen sau panadol doza intreaga, eu te-as sfatui sa ii dai acum nurofen sau panadol si sa pastrezi supozitorul pentru somnul de noapte, adica sa ii dai inaite de culcare supozitorul scade si tine mai bine peste noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, eu nu i-am dat, dar pediatra l-a trecut pe reteta si acolo asa scria 1/2 de supozitor de 3 ori pe zi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

auziti..virus virus, da vad ca e cu diverse manifestari. stefan deocamdata nu are nimic, iar mihai nu are muci, nici tuse, el face kk muult si moale.

eu insa de statul ala jos pe gresie m-am cam infrigurat, sincera sa fiu...

cristina, eu i-as da intai nurofen. scade febra mai repede decat panadolul. iar daca nu functioneaza, apoi novolcamin, diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Nici noi n-am luat nimic de imunitate. Am avut noroc ca de prin septembrie nu am mai avut nici un muc nimic.

Voi va plangeti de muci curgatori, eu ma oftic ca ai Medeei stau in gat, desi ii dau Sinupret de azi dimineata. Fentosan virusu' asta. . La pranz mi-a dormit in brate ca la orizontala tusea incontinuu.

Gatul nu cred s-o doara ca de mancat, mananca bine. (culmea!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

cristina si eu stiu tot cum zic fetele. baga acum un siropel ceva si daca pana la culcare nu cedeaza pui atunci supozitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fete, va rog ajutati-ma! Are V 39.5. ce fac??? ii dau novocalmin? o juma de supo sau cum???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

noi cand am avut infectia urinara am luat un supozitor intreg...nu cobora temperatura cu panadol sau nurofen decat pentru 1 ora si apoi iar urca la 39 cu 6

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput