Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 15

eladea2005 spune:
salutare fete!
deci facem concurs de raceala? bun, ne inscriem si noi... de ieri...a inceput Eric ieri dimi (nu l-am dus la gradi, a fost 2 zile doar)...de azi noapte am auzit ceva mucisori si la Filip...eu inca ma tin tare...
avem doar muci...deocamdata...Eric sufla nasul des des des... tuseste putin...
Filip are ceva mucisori, dar nu de speriat...el oricum pare mai rezistent decat Eric.
si ca intreba Oana...lui Filip nu i-am dat niciun tratament pt imunizare...Eric in schimb ia colostru cu probiotice, multivitam si minerale care cica ar intari si sistemul imunitar...
PS - nu stiu daca raceala noastra e luata de la MI sau de la gradi...
acu bag la amandoi Imunogrip junior, oscillo, picaturi din samburi de grapefruit, Maxitrol in nas (Eric)...
sanatate tuturor!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Cris2010 spune:
La multi ani, Ainotna!!! Multa sanatate si dericire iti doresc!!!

carla_2008 spune:
Oana exact asta vroiam si eu sa le intreb pe fete.Deci cine nu e bolnav?doar Matei?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar

Cris2010 spune:
Ce de bolnaviori, si mici si mari. Multa sanatate!
tanti, in nici un caz nu-i dau lapte nefiert lui SN. Am un dozator de lapte la Kaufland, sa vad daca are si lapte de capra.
Ochidut, tare faina masuta de activitati. SN nu pare inca pasionata de desen, ei ii place mai mult sa stea pe scaunel. Noi avem olita in forma de scaunel si ne ridicam de pe ea tot timpul cu scandal, ca ea ar sta toata ziua pe olita. Rasfoieste carti, construieste...
Apropo de desen, avem covorasul acela de desenat cu apa... SN trage tacticoasa cateva linii pe el si daca o intrebi ce a desenat invariabil zice Ham-ham (catel). Ii spun sa deseneze si o pisica, mai trage cateva linii si zice Miau, dupa care m-a pune pe mine sa ma desenez si s-o desenez

Cris2010 spune:
Ilinca ce frumos adoarme Victor. E baiat mare de-acum.
deja l-ai mutat in pat de junior? La cat de zbuciumat doame SN, nu stiu cand facem si noi pasul asta.
Si in continuare doarme foarte prost. Noapte asta am avut treziri fara numar, fara numar si toate cu plansete.

lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee![]() ![]() Sanatate, bucurii si noroc! Sper sa primesti urarile, chiar si mai tarziu! ![]() ![]() ![]() Sanatate, fericire, impliniri si noroc! ![]() Alina ![]() ![]() Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
La Radu al meu te referi? Multumesc, dar el e nascut pe 11 sept.

Anca, la multi ani si multa sanatate si fericire!

bumblebee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lauri_ca
La Radu al meu te referi? Multumesc, dar el e nascut pe 11 sept. ![]() Anca, la multi ani si multa sanatate si fericire! mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

bumblebee spune:
A cazut plodenstein de pe coltarul din bucatarie si a dat cu tifla de gresie. Ce cucui urat are!! Mi s-a facut rau cand am vazut.. Nu a plans f mult, mai tare l-am chinuit eu cu gheata si arnica..
Daca voi mai avea 1 neuron functional dupa ce-or creste princhindeii, poate mi-oi aduce aminte sa dau o berula
.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

ramonavlas spune:
Nici noi nu avem nimic, niciun semn de raceala.
Oana, noi am luat Bronchovacsom, stiai, dar daca tot faci sondaj, sa iasa corect
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 18+

crispro spune:
Fetele, cum se dau smochinele sau curmalele la copii? asa cum sunt??? sau si astea tb puse in apa inainte? habar nu am...
Of, V e cu muci, are 38-38.5, nu ii scade. I-am dat dimi Panadol si la amiaza Nurofen- nimic. deja mucii se inverzesc... Probabil ca merg maine la un pediatru, sa vad daca are si rosu in gat.
Sa-l ajutam pe Alex