--> --> -->

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Paula, acelasi virus se manifesta diferit la copii diferiti, cu tot tacamul, simptome, severitate, perioada de incubatie. Ai mei cand au fost raciti amandoi (intotdeauna, adica) au avut alte simptome, de severitate nu mai zic, depinde de sistemul imunitar, cum a zis si Alina. Sanatate!

Mergi la inceput

Crispro, Alice
Da, sunt la Constanta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

matusa, e coproparazitologic.
Uite explicatii chiar pe siteul lor: http://www.synevo.ro/examen-coproparazitologic/

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Pt coproparazitologic iti trebuie un singur recipient. Adica poti sa-i faci analiza de 3 ori, dar nu recoltezi in acelasi timp, ci la un anumit interval.
Eu asa stiu.
Poate ti-a dat si de giardia si coprocultura?

Edit: acum am vazut si eu ca s-a lamurit situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani, Thomas!
La multi ani, ainotna!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

la multi ani si de la noi

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Anca la multi ani fericiti

Clar si de noi s-a lipit virusul. De ieri tuseste in somn de la muci. De azi dimineata ii dau sinupret ca sa curga mucii dar inca nimic. Se tot aud in gat undeva. Azi noapte i-am taiat o ceapa si i-am pus-o in camera. Nu stiu daca de la ea sau nu dar nu prea a tusit.
In schimb pute de trazneste. Dimineata am crezut ca dau la rate cand am intrat la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Sunt mai vesela , mai optimista...ca doar a trecut ce era mai greu.acum avem planuri mari, din nou :D

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Doamne ajuta

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am adormit si eu copilul, dar stau langa el, ca tot la 10 min se trezeste din cauza tusei- se ineaca de fapt cu mucii. Muci care is haaat departe, ca nu ii vad, nu ii pot aspira. Am bagat si o tura de aerosoli, mai bagam una diseara. Off, ce nu imi plac racelile! Si ce satula is de frig si iarna!!! Abia astept +10 grade, sa ies mai cu drag afara.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie
Clar si de noi s-a lipit virusul.

offf imi pare rau

am fost in pauza de masa si afara e un aer de primavara

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

curiozitate personala:)
cati dintre delfinasii raciti care au fost la MI 2 au facut un tratament pentru intarirea imunitatii...fie homeopat...fie bronchovaxom?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vlad a luat Imunice, o luna. Si tocmai ce ma laudam ca nu a mai racit din octombrie.dar in cazul nostru e clar, Vlad a luat de la mine raceala. Tot sper ca nu e sensibil si ca nu ar fi avut nimic daca nu eram eu racita.

S-a trezit dupa o juma de ora, ca am tusit eu tare, s-a speriat si a tras o tura de plans. E treaz de 10 min si nu cred ca mai adoarme...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput