Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13

ainotna spune:
Dragele mele, am intrat sa va servesc cu cate o portie dubla de tort, fiecare sa-si aleaga felul , daca tot e virtual . Noi am mancat deja de ciocolata
Multumesc mult pentru urari!
Sasha a plans in continuu de azi dimineata, acum l-a culcat mama (el doarme pe la 1-2 de obicei...) si a adormit imediat.
Imi pare rau ca sunt atatia puiuti bolnavi si atatea mamici bolnave. Insanatosire grabnica!
Mai intru, trebuie sa ma joc cu B acum.

paula_m spune:
Crissy, nu e buna ideea pt noi. Adica pe Raul abia reusesc sa-l fac sa bea 10 picaturi, nu am cum sa-l fac sa bea un paharel.
Alina, si daca i le lipesti cu leucoplast ce e? In prima faza incearca sa-l obisnuiesti cu caciulita in cap 1, 2 sapt, pana uita de urechi...
Mai fetele, se presupune ca toti copii de la MI 2, au luat acelasi virus. De ce perioada de incubatie e diferita? De ce factori depinde...Adica, eu stiu ca Raul daca intra in contact cu cineva bolnav, in 2 zile are primul simptom. In schimb, la nepotica mea, dureaza 4 zile pana la primul simptom...Perioada de incubatie nu ar tb sa fie aceeasi?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

crispro spune:
Paula, eu ii dau cate 25 de pic, le pun intr-o lingura mare de supa, le las acolo 10 min, apoi pun apa cat sa umplu lingura, si ii dau cu lingurita mica ( de 3 ori).
Ainotna, La multi ani!
Multa sanatate, multe bucurii si impliniri zi de zi!
Sa-l ajutam pe Alex

bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Crissy, nu e buna ideea pt noi. Adica pe Raul abia reusesc sa-l fac sa bea 10 picaturi, nu am cum sa-l fac sa bea un paharel. ![]() Alina, si daca i le lipesti cu leucoplast ce e? In prima faza incearca sa-l obisnuiesti cu caciulita in cap 1, 2 sapt, pana uita de urechi... Mai fetele, se presupune ca toti copii de la MI 2, au luat acelasi virus. De ce perioada de incubatie e diferita? De ce factori depinde...Adica, eu stiu ca Raul daca intra in contact cu cineva bolnav, in 2 zile are primul simptom. In schimb, la nepotica mea, dureaza 4 zile pana la primul simptom...Perioada de incubatie nu ar tb sa fie aceeasi? Paula, mamica ![]() Am implinit un anisor!!! MI 2 |
De caciulita am trecut deja, nu a fost impresionat decat o saptamana, dup-aia si le scotea si asa ramaneau 'suspendate'

Ma gandeam ca e cam aiurea cu leucoplast, arata naspa rau, de parca e pedepsit si banuiesc ca doare cand il scoti..
Perioada de incubatie a unui virus difera ( a celuias virus) in principiu din cauza sistemului imunitar.
Tu cum mai esti?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

matusa77 spune:
Histamina ai avut dereptate, a facut alergie de la Debridat, avea gaze la burtica si dr.a zis sa-i dam.

matusa77 spune:
Acu am alta nedumerire,poate ma ajuta cineva, cum se numeste analiza pentru paraziti, am trimis sotul la Synevo cu 3 recipiente si alea de la receptie nu stiu ce analiza sa faca, dr. a zis coproparazitologic dar nu raspunde la tel.ca are consultatii.

Alice_Elena spune:
Crissy eu ma asteptam la reactii mai rele din partea ei asa ca inca stau bine cu nervii :) sanatate fetelor
Sanatate tuturor bolnavilor, si mari si mici
Anca, la multi ani!! sa ai parte de tot ce iti doresti!
Ai ajuns la cta?

Alice_Elena spune:
Cred ca am dormit prea mult azinoapte (9 ore aproape, cu pauze de masa) ca mi-e un soooomn

crissy77 spune:
matusa, e coproparazitologic.
Uite explicatii chiar pe siteul lor: http://www.synevo.ro/examen-coproparazitologic/

matusa77 spune:
Merci crissy pana la urama s-a rezovlat, dar n-au luat decat un recipient . Noi am mai facut asa si a iesit negativa analiza, acum vroiam din 3 in 3 zile. Nu s-a inteles sotul cu ele.