Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
crissy77 spune:
histamina (si puiutz), intrebam zilele trecute daca ati facut proba de digestie? Cum i-ai dat sa manance 3 zile inainte de recoltare? Cum ai recoltat (noi nu avem olita
)
adriana, 
laurika, te simt mai vesela
Alice, a avut si Elise o perioada de gelozie, dar la bunica'sa (trebuia sa o lase pe B jos si sa se joace cu ea).
bumble, ai cazut si tu in butoi
?
laurika1982 spune:
Sunt mai vesela , mai optimista...ca doar a trecut ce era mai greu.acum avem planuri mari, din nou :D
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
bumblebee spune:
Crissy
, va citeam si asta micu' ma tragea de mana sa merg cu el, dar m-a speriat bata, asa ca vin repede sa fac o tura de forum, cateva flotari si plec
.

Nu sunt in butoi, dar piscotul ma trage de mana si incepe cu urlete daca nu plec de la laptop. V nu a mai facut febra, nu a aparut niciun muc, nu tuse, nu nik
. Eu parol ca nu mai inteleg nimic. De fapt ieri a avut 3 scaune f apoase si cu un miros diferit. Nici V nu digera tot ce papa, dar cand e virusat.
Nu stiu ce sa mai fac cu urechile lui! Tac'su tot asa desperado era cu trasul de urechi, ajunsese soacra-mea sa i le lipeasca cu leucoplast.
Mi se parea f brutala metoda, dar sincer, mai are putin si-si ia zborul, il face pe Dumbo gelos
. Cu caciulita pe cap la culcare nu am reusit, pt ca in scurt timp isi scotea urechile si il gaseam cu ele scoase, evident clapauge
. Aveti vreun sfat?
Michelle, ieri m-a strans in spate cand am vazut meniul. Eu nu sunt de acord cu 2 feluri de mancare la masa, mi se pare prea mare aglomeratia in stomacel, dar micul dejun, ce de semipreparate. Ufff, f greu, pe de alta parte, multi parinti considera asta ca fiind sanatos si poate ca trag si personalul de maneca sa bage acolo, ceva carne si dimineata. Eu mor incet cand vad atata carne. Lipsa totala de creativitate si de educatie nutritionala si culinara.. Dar cred ca asta si din cauza ca prea putini parinti cer si vor un meniu mai adecvat. Probabil asa mananca si acasa..
Tu cum se mai simti?
Ieri ma uitam la un concurs, aici, pe DC, cu retete sanatoase pt copii, orice, numai nu pt copii..
Sanatate multa delfinasilor bolnaviori!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
bumblebee spune:
La multi ani, Radu de Laurica! 
Sanatate, bucurii si noroc!
Sper sa primesti urarile, chiar si mai tarziu!![]()
La multi ani, mami Anca! 
Sanatate, fericire, impliniri si noroc! 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
paula_m spune:
Neata
Raul merge spre bine. Azi noapte a dormit nesperat de bine. Nu mai prea tuseste si mucii ies doar cand stranuta. Nici febra nu a mai avut. Oare atat sa fie? Dar in schimb a facut kk cam moale. Doar o data. Eu ma gandesc ca e din cauza siropelelor. Sper...
O intrebare. I-am dat ieri tinctura de propolis. Fara sa o gust eu inainte.
Cand l-am vazut ca plange dupa 10 picaturi de tinctura, am gustat si eu. Mi-a fost amortit gatul si gura 5 minute.
Voi cum dati tincturile?
La multi ani Anca!!!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ramonavlas spune:
Neatza!
Azi noapte am visat ca sunt cu 2 copilasi si am hotarat sa ma odihnesc cat mai pot.
Cand am deschis ochii, la 8.30 si am vazut ce frumos e afara, am inceput sa fac planuri pt ziua in curs, ce odihna. Asa ca acum am mancat cereale cu iaurt si ma duc in piata. In vara, in fiecare we mergeam pe jos in piata, imi e atat de dor. Imi place de mor sa merg in piata!
PS Raisa "inca" nu are nimic, nu tuse, nu muci, nu febra. Sper ca am scapat.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
18+
ochidut spune:
noi am trecut de 38,3 rectal
si cica e cam mataita, nu a vrut nici sa manance bine.
dar stiu ca bona o alinta si mai exagereaza cand e bolnava
, zice ca se vede pe fata ei....si cand ajung eu acasa topaie de numa...ce moleseala
de Larisa Ioana 24.06.2010
crissy77 spune:
Paula, tincturile contin alcool, picaturile se pun intr-un pahar cu apa, se lasa vreo 15 min sa se mai evapore alcoolul si apoi se administreaza (asa am citit).
bumble, hmmm am pierdut mesajul unde ziceai de urechiuse
... Se trage de ele? In joaca? Poate il deranjeaza ceva (eu stiu, o coaja, vreun dop). Chiar nu-mi imaginez nicio solutie pt voi, nu-l vad pe nazdravan sa stea cu o bandana peste ele sau cu mainile ocupate cu altceva. Lasa-i parul lung 
, sa nu le mai gaseasca asa repede
. Distrasul atentiei? "Bate palma" cand vezi ca e tentat.
bumblebee spune:
A avut si 'pletute', nu l-au impresionat. De deranjat sigur nu-l degranjeaza nimic, problema asta tine de inainte sa implineasca 1 an. Am fost de atatea ori la medic cu el. Pediatra imi spunea sa fiu relax, ca-i trece si ca nu i se clapaugesc urechile decat in masura in care e genetic
, ceea ce e o mare vrajeala. Asa cum degetul se deformeaza de la supt, asa si urechea se deformeaza, avand cartilagiile moi. Dupa ce l-am tuns ne-am speriat de farfuriile lui
. Am incercat cu distrasul atentiei, nu prea tine. Problema cea mai mare e ca la somn il apuca trasul temeinic. Cum se trezeste, cum se apuca de ureche. Eu chiar daca doarme toata noaptea (atunci cand o face) doar nu doarme nemiscat, se mai foieste, poc trage de ureche si ramane cu ea asa, in mana. I-sm dat un urs sa-l traga de urechi atunci cand ii este somn, tot degeaba. Nu stiu ce sa fac si sper sa nu ajunga copchilu' meu cu urechile lipte cu leucoplast 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Doamne-ajuta