Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 11

Victo spune:
ilinca, azi chipurile sunt un pic mai bine, nu am avut accese asa urate de tuse ca asta noapte. am luat f mult ipeca si homeogene. eu continui sa cred ca acc e pt tuse productiva- chiar aseara am vazt si reclama si asa zicea :).
adriana, eu zic ca e prea micuta Mara (ca si ceilalti delfinasi, de altfel) pt cresa, in conditiile in care esti acasa. oricum, e un plus faptul ca ai bona. trebuie doar sa lasi din asteptarile tale , sa o intelegi muuuult mai mult, sa incerci sa nu te mai enervezi. (zic si eu, sa te incurajez, stiu ca e usor sa dai sfaturi, greu sa le aplici).
hm..din cate vad, dupa O ZI de colectivitate, delfinasii nostri se pun pe bolit- no, ganditi-va ca asa va fi si la cresa, de regula. (mai sunt si copii, dar mai rar, care nu prea se imbolnavesc in primul an de colectivitate).
mihai e cu kk moale, urat mirositor. sper sa nu vina si febra sau alte minuni.

michelle1981 spune:
Neata
S-a trezit Bianca la 6.30 pt LP si nu am mai adormit, ea insa da.
Sanatate multa si refacere grabnica tuturor bolnaviorilor
Cu gradi, o sa vedem cum evolueaza lucrurile, oricum am platit doar pana la sfarsitul lunii febr, in martie vom fi plecati in Italia si o tin acasa de pe 1 martie ca sa nu ia vreun virusel.
O sa vedem de pe 19 martie care va fi situatia..
O zi frumoasa tuturor!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

crispro spune:
Neata!
La multi ani cu un pic de intarziere pt blondinul Thomas de MihaGina. Am uitat ieri... Iti doresc sa cresti sanatos, cuminte si voios, in familia ta frumoasa! Sper ca ati avut o zi reusita!
Eu tot cu tuse, muci, v a dormit rau azi noapte, a plans si a marait la fiecare 20 min. E asa moluc, blegut, dragul de el.
Sa-l ajutam pe Alex

laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Dam cafeluta..fiecare cum doreste :)
Laura de
Cristian Alexandru 10.08.2010

ooana spune:
Neata dragelor
sa aveti o zi frumoasa, va pup
sanatate multa micutilor bolnavi si mamicilor!
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() ![]() ![]() Cristina cu ![]() |
La multi ani si de la noi!!!
Laura

ochidut spune:
Buuuun, se pare ca a fost si MI a virusilor A furat-o si Larisa, aseara a facut putina febra iar noaptea a dormit f prost, cu scanceli si plansete, nu putea respira dar nici nu ii curgea nasul. Febra s-a mentinut pana in 38 deocamdata, sper sa nu creasca. I-am dat sinupret si azi de dimineata a inceput sa curga si nasul, ca sa il putem aspira. Sper sa ne limitam la astea, desi mi se parea deja si ragusita.
Pe mine ma doare in gat si imi curge nasul...
Acum vedem care delfinasi au cea mai buna imunitate. ii testam
de Larisa Ioana 24.06.2010

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Acum vedem care delfinasi au cea mai buna imunitate ![]() ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |

chiar am vrut sa intreb cine mai e in regula pentru ca vad ca rand pe rand se racesc toti

noi deocamdata suntem bine
Raisa si ea, ca ne-am vazut ieri...
LMA Thomas

LMA Antonia

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

crissy77 spune:
Sanatate bolnaviorilor. Si eu am 2 mucoase pe langa mine. Cea mica de 2 nopti nici nu doarme
lauri_ca, activitati pe care le mai facem noi: crafts (eu ii decupez si pun lipici, ea lipeste unde (NU) trebuie), rasfoim carti (nu are rabdare sa-i citesc asa ca refolmulez 3-4 cuvinte/poza; vreau sa incep sa aplic metoda fill in the blank, deocamdata merge la cantecele cu gesticulatii), agatam carlige de o coperta cartonata, imitam activitati zilnice (pe noi, papusi), facem gimnastica (mers pe varfuri, invartit, mainile ridicate), dansam, ascundem obiecte, papusa prinde viata (danseaza, se spala, se piaptama), mazgalim.