Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Helalau (vorba lui Bumblebee)

Doarme puiul meu de trei ore, e tare cuminte mai nou Trebuie sa-l laud ca nu se intalneste cu asta prea des: asa de frumos ne culcam la pranz, eu il pun in patutul lui de junior, il invelesc, ii dau doua carti "sa citeasca" si ies din camera. Azi a durat ceva pana a adormit, dar statea asa cuminte, mai auzeam cum "citea" cate un "oac" si "ham-ham"

Fug ca s-a trezit si ma striga insistent...revin

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, mie Victor asa mi s-a parut de cuminte!!! Zambeste mereu, sociabil , scump. Si atatea cuvinte stie- zapada, biscuiti, inchis, usa, etc. Si pe Mihai a lui Victo l-am auzit zicand "busu"- autobuz! Cate stiu puiutii astia! Mihai seamana bine cu Victo, asa blondin e! Si Medeea tare scumpa, cateodata serioasa, studioasa, si apoi iti trage un zmabet de te topesti. Filip, un dulce si el! Ma distra cum era el necajit intr-o seara si zicea "mama, tzitzi", dragul de el! Eric un blandut si un zambaret, foarte sociabil si curios. Stefan si el cuminte, a mancat frumos singurel, s-a jucat cu masinutele- repede s-a integrat. Matei (ziceam si pe FB) are un par asa de des si de fain, ca nu imi venea sa cred, fata de cat de moale e parul lui Vlad. Al lui Matei e de baietel frumos!Are si Matei o viteza la mers, valeeeu... Larisa- o domnisoara bestiala, cu ochii mari, albastri, te topesti. Foarte linistita si cuminte! Raul- o dulceata! Si el e cuminte de numa, se joaca frumos cu jucariile, nu deranjeaza pe nimeni! Raisa- ce scumpa e si ea! Foarte activa, energica, vorbareata, zambareata!

Toti copiii au fost grozavi, s-au jucat frumos, au alergat de colo-colo, au verificat boxele si usile hanului... No, ca si pruncii... si toti vroiau sa intre la bucatarie...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Ca tot vorbeati de constipatie....La noi fenomenul sta in felul urmator si nu stiu daca este normal: in cele mai multe zile face kk destul de des, aproape dupa fiecare masa. E destul de tare si de mic. Oare asta sa fie tot un soi de constipatie? Caci ma gandeam ca la varsta asta nu ar trebui sa mai faca asa de des.

Iar ieri i-am dat de dimineata goji blenduit cu alte fructe la micul dejun. Pe la 6 seara l-am si gasit in kk. Oare se elimina asa de repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro, foarte bine ai descris copilasii...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am luat virusul. Ma dor ochii de mor, oasele, tusesc, inca nu am muci...
Stam amandoi in pat si miorlaim...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Roxana, stiu ca zicea Bambi mai demult ca a inghitit copilul ei o cruciulita dimineata si seara a gasit-o in kk. Deci se poate si asa repede. La noi dureaza o zi pana apare in kk papica de dinainte.

Paula, no, imi pare rau ca si tu esti bolnava.. Stiu cum e. Offf, mai am cateva zile si sper sa treaca.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mi-e somn de mor. am tusit juma de noapte..:(

adriana..oofff..n-as mai vrea sa trec prin vara-toamna lui 2010. Doamne, atat mi s-a parut de greu totul! Stefan super sacait, plangacios si intors pe dos..eu nestiind ce si cum sa mai reactionez la el..sotu..se refugiase in calculatoarele lui..mihai plangacios si sugea des des..dormea f putin in pat..nedormita cu lunile..noaptea eram de serviciu..ziua gateste..spala, curatenie..SINGURA. bine ca a trecut!

dar, sa stii ca acum suntem bine :) cam un an a durat "dezastrul" la noi.
sfatul meu e sa incerci din rasputeri sa nu te inversunezi pe Rebeca. daca nu mai poti, du-te in alta camera, iesi doar cu cea mica afara..sau trimite-o pe ea afara cu bona. gaseste o solutie. eu am urlat mult la stefan, l-am pedepsit mult si acum imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Off si vlad a racit, ii curg mucii si i-a crescut un pic temp(38). Sper sa nu tuseasca, ca rau mai e cu tusea asta.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

cris ce frumos ai descris delfinasii Pup pe Vlad si pe voi toti sa treaca mucisorii. Si al meu a inceput sa stranute si sa-i curga nasul dupa ce s-a trezit dupa-masa. No asta e, ce sa facem, a trece cumva.

Paula sa va faceti bine!
Bumblebee cum e Victoras? Sanatate multa si bunicii, Doamne da sa se gaseasca odata cauza crizelor.
O imbratisam tare si pe Bea de Crissy, ca prea da dintr-una intr-alta!
Victo nu te mai chinui cu tusea seaca, si eu m-am incapatanat si am dus-o asa o saptamana, a fost groaznic, iar apoi cu ACC-ul s-a schimbat situatia in 12 ore. Ti-am scris tratamentul meu ieri.
Sper ca n-am uitat niciun bolnavior

Cris2010 sa dea Dumnezeu sa vina BB2 cat mai repede. Ce ma bucur de voi ca ati scapat usor de suzeta. Bravo!

Michelle e particulara gradi unde merge Bianca? Ma intreb si eu de ce oare directoarea nu si-a dus copilul acolo? Eu sa-l pot lua pe-al meu la servici cu mine n-as sta pe ganduri o secunda

Adriana multa putere mami, te-au incurajat fetele care au trecut prin asta ca va trece, trebuie insa timp si rabdare.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, te inteleg perfect! Au fost tare grele primele 2 saptamani acasa, apoi s-a ljnistit mara. Acum vad ca a inceput sa il pocneasca pe frasu cand e la marius in brate. Cand e la mine il pupa si il mangaie iar seara ii facem baie impreuna, freaca la el bine bine.
Cu gradinita poate sa nu functioneze. Imi amintesc ca varmiu urla cand il ducea la gradi. Zicea ca de ce pe el il duce si pe sorasa nu. O vedea ca pe o pedeapsa..

Mergi la inceput