Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'neata!

O si o , poate vine primavara!

Cum sunt bolnaviorii? Multa sanatate!

Saddie, si noi am incercat ceapa . Mi se parea ca o saptamana a mirosit dupa. Ma gandeam ca s-a imbibat in tapet.
Dupa faza cu ceapa am incercat si aromoterapie cu eucalipt si levantica. La noi a facut treaba mai buna decat ceapa.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Noi suntem bine .
Crisu', cum mai e Vladut?
Restul bolnaviorilor?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Eladea, cum a decurs experimentul cu boabele?

Mergi la inceput

Bumblebee, deci V. nu se dezminte... cucuiul, sa treaca repede.
Ii place noul design al camerei lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamici!

ce fac bolnaviorii? sper ca sunteti mai bine...n-am avut timp sa citesc...

sa va zic de noi, dupa experimentul de ieri...
Eric - aseara am pus niste apa cu cateva picaturi de eucalipt pe calorifer, am taiat o ceapa mare in doua, i-am lipit leocoplast cu bobite de hrisca pe degetel, facut putina presopunctura pana la limita suportabilului...cocnluzia: a dormit mai bine, respiratie mai usoara, muci mai putini, tuse putina...acu e mai bine...sa vedem cum evoluam..

Filip - a inceput tusea cu secretii azi noapte, ceva muci...dar acu, ziua sunt bine amandoi...scoatem doar mucii, mai rar insa...n-a avut asa multi ca si Eric, care ieri m-a exasperat de cat a suflat nasul... am consumat 2 cutii de servetele...

oricum, continuam si azi experimentul...ca vorba aia, cu o flaore nu se face primavara...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, fetele! Va pup cu drag! Suntem mai bine, nu a mai facut febra. Muci are, dar nu prea ies. Zinnatul nu ii place, de abia i l-am dat. Si scum de teama, nu mai deschide gura la nimic! Albastru de metil- nu ma lasa sa ii pun, asa ca ii dau tantum verde in loc, pt rosu in gat. DAR, nu mi/a dat dr asta nimic probiotic!!! Io stiu ca se da pe per tratamentului cu antibiotic. Mi/a cumparat soacra- cum ii dau??? Un plic pe zi, pana terminsm antibioticul? Mersi mult de ajutor. Ioi, nu stiu cum s-au descurcat parintii nostri. Eu fara voi nu ma descurcam nicicum.

Denisa, iti multumesc mult, mult de tot de ajutorul tau cu homeopatele! Esti o draguta!

Pls nu ma uitati cu raspunsul legat de probiotice si cu raspunsul la intrebarea de ieri- curmale, smochine- le dau direct, sau tb si astea lasate in pat( pt cele care ati dat-de Michelle stiu sigur).

Multumesc inca o data de sfaturi, de ganduri bune, de ajutor. Sunteti cele mai minunate mamici!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am Uitat sa va zic ca am pus si eu azi noapte ceapa taiata cu noi in cameraz. Mie nu mi s-a parut ca miroase asa rau. Poate si de ce am nasul infundat.

Cu raceala- parca is mai rau, tusesc oribil, cu tot cu aerosolii cu acc-am trecut pe acc tablete. Nasul cuuurge, ochii curg. Numai sa nu tuseasca v, ca tare rau e. Dr a zis ca va tusi, dupa cum l-a ascultat... Sper sa se fi inselat

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, eu probioticele le-am dat de 3 ori pe zi, indiferent de cand ii dadeam antibioticul.
Deci ce urmeaza dupa muci la tine? Eu sunt in faza cu multi muci, dar de tusit nu mai tusesc...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Azi noapte pe la 12 i-am luat temp, evident ca s -a trezit, a inceput plansul. L-am luat in brate, doar in body, si a facut pisu pe mine, de mi-a udat si maieul si chilotii. Nu l-am putut pune jos, sa ma schimb ca urla, nu vroia nici la vasi, nu vroia nici pe pat sa il imbrac, dragul de el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ioi Paula, nu stiu ce urmeaza, ca parca nu se mai termina nici mucii, nici tusea. Batem pasul pe loc...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput