Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Dragele mele, am intrat sa va servesc cu cate o portie dubla de tort, fiecare sa-si aleaga felul , daca tot e virtual . Noi am mancat deja de ciocolata

Multumesc mult pentru urari!

Sasha a plans in continuu de azi dimineata, acum l-a culcat mama (el doarme pe la 1-2 de obicei...) si a adormit imediat.

Imi pare rau ca sunt atatia puiuti bolnavi si atatea mamici bolnave. Insanatosire grabnica!

Mai intru, trebuie sa ma joc cu B acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, nu e buna ideea pt noi. Adica pe Raul abia reusesc sa-l fac sa bea 10 picaturi, nu am cum sa-l fac sa bea un paharel.
Alina, si daca i le lipesti cu leucoplast ce e? In prima faza incearca sa-l obisnuiesti cu caciulita in cap 1, 2 sapt, pana uita de urechi...

Mai fetele, se presupune ca toti copii de la MI 2, au luat acelasi virus. De ce perioada de incubatie e diferita? De ce factori depinde...Adica, eu stiu ca Raul daca intra in contact cu cineva bolnav, in 2 zile are primul simptom. In schimb, la nepotica mea, dureaza 4 zile pana la primul simptom...Perioada de incubatie nu ar tb sa fie aceeasi?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, eu ii dau cate 25 de pic, le pun intr-o lingura mare de supa, le las acolo 10 min, apoi pun apa cat sa umplu lingura, si ii dau cu lingurita mica ( de 3 ori).

Ainotna, La multi ani!Multa sanatate, multe bucurii si impliniri zi de zi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Crissy, nu e buna ideea pt noi. Adica pe Raul abia reusesc sa-l fac sa bea 10 picaturi, nu am cum sa-l fac sa bea un paharel.
Alina, si daca i le lipesti cu leucoplast ce e? In prima faza incearca sa-l obisnuiesti cu caciulita in cap 1, 2 sapt, pana uita de urechi...

Mai fetele, se presupune ca toti copii de la MI 2, au luat acelasi virus. De ce perioada de incubatie e diferita? De ce factori depinde...Adica, eu stiu ca Raul daca intra in contact cu cineva bolnav, in 2 zile are primul simptom. In schimb, la nepotica mea, dureaza 4 zile pana la primul simptom...Perioada de incubatie nu ar tb sa fie aceeasi?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

De caciulita am trecut deja, nu a fost impresionat decat o saptamana, dup-aia si le scotea si asa ramaneau 'suspendate' .
Ma gandeam ca e cam aiurea cu leucoplast, arata naspa rau, de parca e pedepsit si banuiesc ca doare cand il scoti..

Perioada de incubatie a unui virus difera ( a celuias virus) in principiu din cauza sistemului imunitar.

Tu cum mai esti?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Histamina ai avut dereptate, a facut alergie de la Debridat, avea gaze la burtica si dr.a zis sa-i dam.

Mergi la inceput

Acu am alta nedumerire,poate ma ajuta cineva, cum se numeste analiza pentru paraziti, am trimis sotul la Synevo cu 3 recipiente si alea de la receptie nu stiu ce analiza sa faca, dr. a zis coproparazitologic dar nu raspunde la tel.ca are consultatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Crissy eu ma asteptam la reactii mai rele din partea ei asa ca inca stau bine cu nervii :) sanatate fetelor

Sanatate tuturor bolnavilor, si mari si mici

Anca, la multi ani!! sa ai parte de tot ce iti doresti!
Ai ajuns la cta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cred ca am dormit prea mult azinoapte (9 ore aproape, cu pauze de masa) ca mi-e un soooomn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

matusa, e coproparazitologic.
Uite explicatii chiar pe siteul lor: http://www.synevo.ro/examen-coproparazitologic/

Mergi la inceput

Merci crissy pana la urama s-a rezovlat, dar n-au luat decat un recipient . Noi am mai facut asa si a iesit negativa analiza, acum vroiam din 3 in 3 zile. Nu s-a inteles sotul cu ele.

Mergi la inceput