escroci

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vreau si eu bilet ptr NY cu 120 de euro, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stai ca te sun pe romtelefon.
Trebuie sa raspunzi la un chestionar scurt (e usor) contine doar 5 intrebari insa pentru a intra in posesia premiului de 50.000 de euro si 30.000 $USD va trebui sa depui o garantie de buna credinta in valoare de 1.000 euro la adresa.... dar in fine totul pe telefon...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Maiiii, vad ca s-au mai modernizat si escrocii astia... Imi aduc aminte de marile inselatorii ale anilor '90: alba-neagra, "metoda Maradona" (nu stiu exact ce prespunea, ma amuza numele), Caritas-ul

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SKUMPYYYY spune:

sa va dau vesti exceptionale,escrocii au fost prinsi,era o retea f mare(care din puscarie suna,culmea),cei care ridicau banii erau din galati,tecuci,braila,etc.A vazut unchiul meu la stiri si ne-a sunat :D
trebuie sa vad diseara.Alta chestie:se tineau de om pana acesta dadea tot ce are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acuma mai trebuie sa recuperezi ce le-ai dat...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY
sa va dau vesti exceptionale,escrocii au fost prinsi,era o retea f mare (care din puscarie suna,culmea),cei care ridicau banii erau din galati,tecuci,braila,etc.A vazut unchiul meu la stiri si ne-a sunat :D
trebuie sa vad diseara.Alta chestie:se tineau de om pana acesta dadea tot ce are...

Cum se tineau de om daca se tineau cu mainile de gratii? Banuiesc ca tot asa cum se tineau pauzele dupa puncte si virgule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY

sa va dau vesti exceptionale,escrocii au fost prinsi,era o retea f mare(care din puscarie suna,culmea),cei care ridicau banii erau din galati,tecuci,braila,etc.A vazut unchiul meu la stiri si ne-a sunat :D

Da cum pisici,il hipnotiza pe om..Eu nu pot sa imi inchipui sa se tina unu de mine la telefon si eu sa ii dau tot ce am Ar trebui sa fiu naiva tare,fara nici un apropo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Ce mai hahaiala aici... ca-n curtea scolii.

Nothing is worth doing unless the consequences may be serious. --G.B.Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

Nu ma pot abtine :

Scumpyyy, spui ca au inceput sa te intereseze baietii. Sa ne tii si pe noi la curent, cred ca in curand sunt mari sanse sa aflam care sunt ultimele tendinte in materie de escrocherii de agatat/convins fete naive, gen "dezbraca-te, ca nu-ti fac nimic" (sata cred ca e depasita, dar cine stie, poate chiar te convinge ca are intentii "onorabile"). Btw, sper ca nu crezi si in "pitici fantastici" (era un banc )...

Acum la modul serios, desi mi se pare cusuta rau cu ata alba povestea ta: esti in mare pericol pentru ca esti o persoana naiva si necoapta, dar care crede contrariul despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

vreau si eu bilet ptr NY cu 120 de euro, va rog

sa-ti pui pofta'n cui. de banii astia te parasuteaza din avion drept in mijlocul oceanului. bine, de acolo nu mai e mult, ajungi inot la NY.
cred ca stii de gluma

Mergi la inceput