escroci

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Recomandare: nu mai furniza informatii personale nici celor din jurul tau si in nici un caz pe internet. Deja eu stiu multe si daca am rabdarea o sa mai spui si mai multe inclusiv date financiare cine cat castiga cum procedeaza cu banii si asa mai departe. Pe scurt nu fi gura sparta.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SKUMPYYYY spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Recomandare: nu mai furniza informatii personale nici celor din jurul tau si in nici un caz pe internet. Deja eu stiu multe si daca am rabdarea o sa mai spui si mai multe inclusiv date financiare cine cat castiga cum procedeaza cu banii si asa mai departe. Pe scurt nu fi gura sparta.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

ai dreptate,DAR aici sunt anonim,SO nu stie nimeni cine sunt sau ar putea afla cei ce le au cu calculatorul,dar nu stiu ce sanse sunt.

Mergi la inceput

Asa crezi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Cinshpe ani jumate...cat inseamna asta, clasa a 8-a, a 9-a?... Haida-de, mi se pare facatura povestea asta! Si chiar de-o fi adevarat, inseamna ca s-a petrecut de curand tare, iar fatuca din poveste, in loc sa fie inchisa in turnul de fildes, ca sa nu ruineze de tot imparatia lu' mamica si taticu', vanzandu-le( sau facand cadou vreunului plebeu imbracat in straie de print de prin vecini...) si urma de bordei cu care au ramas, intra pe net si hop si da-i si spune cum i-ai facut tu oameni pe altii si i-ai nenorocit pe ai tai!

Ce zic parintii de treaba asta, te mai tin in casa? sau ai fost educata in spirit ap-ist, desi spui ca ai crescut mai mult singura, si se investeste-n fundul tau sa ajungi departe??...

Ce spune politia, s-a deschis o ancheta? Pe ce nume ai trimis banii prin posta, western union sau ce-o fi fost? Ia mai infloreste nitel povestea initiala ( nu ca n-ar fi fost ea si-asa destul de inflorita cu chestii gen romtelefon-romtelecom- de care, btw, ma mir ca ai stiut sa le pui pe ambele in aceeasi postare- si NY, bilete de-avion si minuni cu stelute de-artificii), daca tot te(ne, dupa caz) plictsesti.

A, mai sunt curioasa cum ai ajuns taman pe DC, cautai informatii despre cresterea copiilor?? asa precoce cum esti, banuiesc ca era vorba de autoeducatie in search-ul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM
nu ca n-ar fi fost ea si-asa destul de inflorita cu chestii gen romtelefon-romtelecom- de care, btw, ma mir ca ai stiut sa le pui pe ambele in aceeasi postare-

romtelefonul este un telefon la care vorbeste un rom. De regula tzepar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Subectu asta e pe bune?Pentru ca eu mor de ras
Ceea ce nu inteleg este cum a reusit domnisoara de 15 ani sa intre pe acest forum? Iar intentiile ei sunt laudabile.Multumim ca ne ai avertizat in legatura cu acesti excroci si ca ne ai povestit atat de detaliat despre excursiile tale si gentuta de 250 de euro.Sunt curioasa de ce are nevoie o fata de 15 ani de o geanta de 250 de euro??????Si cum de pleaca ea singurica tocmai in ny ???
Am ras azi deci multumesc autoareai pentru ca ne a impartasit din experientele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pai cum mai nikol de ce poseta de 250 euro, tu nu auzi ca zise mama ca ii trebe musai poseta de fitze nu o saracie, ca ea e fata isteata. parol.
moama povestea asta ma duce cu gandul la dl goe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Ma bucur ca exista mame care isi rasfata odraslele cu posete de 250 de euro la 15 ani.Eu ma rugam sa nu mi se rupa ghiozdanu ca merg cu punga la scoala si deh eram si eu clasa a 8 a si eram plina de fitze pe atunci

Mergi la inceput

Daca nu existau escroci de genul celor de azi ghinion!

Mergi la inceput