escroci

escroci | Autor: SKUMPYYYY

Link direct la acest mesaj

buna seara!
am gasit din intamplare un subiect de asta-vara aici,legat de escroci.Vreau sa ma alatur si eu cu niste discutii si pareri,pt ca si eu am patit-o rau,rau de tot,acum cateva saptamani.Am 15 ani jumate
Am fost sunata pe fix de la unul care zicea ca este angajat romtelefon si ca am castigat un premiu de 270 milioane lei vechi+un i-phone 4s
PS:ma scuzati daca nu ati inteles mare lucru din ce am povestit,dar nu am timp sa scriu atent,incat sa se inteleaga mare lucru...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY

PS:ma scuzati daca nu ati inteles mare lucru din ce am povestit,dar nu am timp sa scriu atent,incat sa se inteleaga mare lucru...

hai ca mi-am inceput ziua rizind!!!!!Rizind...nu zimbind!!!!

Dar va rog sa participatzi la discutzii,da?????

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daaa...participam. Am o problema - nu ma pot opri din ras. Scuze! Incerc totusi si revin imediat ce reusesc sa imi sterg ochii.

SKUMPYYYY cu cine semeni? Cu mama sau cu tata?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

partea buna e ca sunt sanatoasa

Asa e!
Succes in recuperarea banilor!

Mergi la inceput

Citat:
partea buna e ca sunt sanatoasa

Unde?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Auzi, tot la "Romtelefon" lucra si Daniel Buzdugan pe vremea cand facea farsele acelea de pomina .
Dumnezeuleeeeee, unde esti tuuuuu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

voi credeti ca e reala faza...?
ca mie imi suna a user din ala definit cu t_ _ _ l

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Scumpy, ce numar de telefon ai, ca am si eu un premiu pentru tine.

Mergi la inceput

Mai radem si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Declaratia e pe 15 ani jumate!Intrebarea e cat e abaterea !Cu plus sau cu minus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

varianta 1 : userul e un pui de troll. end of story.

varianta 2 : daca povestea e adevarata : parinti, nu mai lasati la indemana copiilor bani, carduri, bjuterii sau obiecte de valoare. si invatati-i sa nu dea curs unor solicitari de acest gen, indiferent de modul in care sunt anuntati ca au castigat ceva fara sa participe macar.

poate nu ar fi rau ca in scoli si licee sa li se explice elevilor genul acesta de intamplari, sa li se spuna ca escrocii nu au scrupule si ca cei naivi/nestiutori pica foarte usor in plasa lor.

cunosc si eu o familie in care unul dintre copii, neavand bani in casa/buzunar pentru nu-s ce ciocolata sau meniu de la McD, a umblat unde stia ca parintii tin niste valuta, a luat 100 euro si i-a schimbat, sa aiba cu ce sa-si cumpere ce dorea...

Mergi la inceput