Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare.
Deci ati ajuns si voi pe la casele voastre!!!
Paula, si pe mine ma omoara facutul bagajelor si desfacutul. Si suntem si noi tot plecati...Dar nu-i nimic, asta sa fie cea mai mare pb.

Deci septembrie MI3? F bine, daca stim din timp poate ne strangem multe, multe. Si sper sa vina si toata Moldova, daca ramane Bucovina...

Ati vazut ce pasiune exista intre Raul si Raisa? Chiar glumeam azi cu Ramona, inca un pic si ne fac copii astia bunici...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Am vazut pozele,asa ciuda mi-e ca nu ni s-a aratat sa venim...
data viitoare facem orice sa fie ok si sa ne vedem(revedem cu unele)

Dar cum de a ajuns Belu pe la voi?cum a aflat de MI?I-am vazut pe Luisa cred si Yanis in pozele Paulei?zic bine?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, iau hexoralette n pt durerea de gat. Cica e bun, dar tot ma doare groaznic. Mai iau homeovox, e bun pt raguseala- mi-a revenit juma de voce si modafen- pt raceala si febra. Acum il culc pe v, l-am imbaiat si sper sa doarma.
Paula a vb cu Belu, a trecut sambata pe acolo- eu am prins-o putin, ca eram la zoo. Atunci coborasem la masa si am vazut/o, dar a plecat ( daca a vazut ca ne pregateam sa mancam) si a zis ca mai trece dupa masa, dar nu a mai venit. Nu amapucat decat sa ne salutam, sa ma uit o sec la Yannis, ca v nu avea stare. Nu stiu Paula daca a apucat sa vb ceva cu ea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, erau Yanis si Luisa. Eu am apucat sa vb un pic cu ea. Arata tare bine, e o slabanoaga. Yanis , asa cum ati vazut in poze e un frumos si un copil tare vesel. Face kk la olita, danseaza mult, se intelege bine cu surioarele lui, inca suge. Mult si des noaptea, Elena zicea ca inca se trezeste la 2 ore pt titi. Ea inca nu a inceput munca, desi au chemat-o din martie, dar a reusit sa mai prelungeasca concediu. Fetele merg amandoua la scoala, Luisei ii place mult.
A spus ca incearca sa intre mai des, dar nu are timp nici sa sufle, e doar ea cu copii acasa, sotul ei e la munca pana seara. Dar dupa ce incepe munca, speram sa o vedem mai des.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Gagicile din bucuresti cum ati ajuns? Am fost acum pe seara pana la tancabesti si e o ceata..
Am vazut pozele
Vladi parca e mai blondut.
Ochidut rade in toate pozele ca de obicei
Niste frumosi si frumoase am vazut acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

nu ma satur sa ma uit la delfinasi....Sunt atat de frumosi......

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Ce delfinasi frumosi(si ce au mai crescut),bineinteles si mamicile pe masura.Ma bucur ca v-ati distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Hop si eu!

A fost super, super la Sibiu! Asa de tare ma bucur ca am putut merge! Am cunoscut o gashca de mamici faine de tot si copilasi pe masura . Noi am ajuns ultimii vineri si a fost asa un sentiment frumos cand am intrat si-am vazut toate mamicile si toti piticii, parca-i stiam dintotdeauna. Abia astept sa ne vedem iar!!!
Am ceva somn de recuperat ca am stat in prima seara la povesti pana la unu noaptea iar sambata ne-a prins ora 3 dimineata la povesti.

alina, alice . Io' tocmai ce-mi admiram burtoaca pe care-am afisat-o mandra in mai toate pozele

Din pacate eu n-am decat vreo 10 poze ca mi-a decedat aparatul foto si nu m-a dus capul macar sa fac cu telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare gagici!!!

am vazut pozele de la MI ce mamici si delfinasi frumosi!!!

sper din suflet sa pot ajunge si eu la urmatoarea intalnire, dar de va fi in sept cu siguranta nu se va putea ...

Saddie cat de bine se vad in poze kg date jos bravo inca o data !!

pe Ochidut am observat-o si eu toata un zambet!!! i se vede pe chip bucuria de a fi cu atatea mamici dragi alaturi

Victo ce reactie a avut sotiorul cand s-a vazut inconjurat de atatia copiluti?? parca nu stia ca va fi o MI sau gresesc ?

Crispro ti-am admirat si silueta si parul esti superba !!!

Paula cum te mai simti? nu am putut sa nu vad ca erai putin ingandurata in poze

am mai bantuit pe net putin dar nu gasesc nimic de facut...fug si eu langa sot care doarme de 2 ore deja

nbuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Paula acum am citit pe FB ca ati vb voi cu ea inainte. Pacat ca nu ne mai scrie pe DC.

Pufescu eu iar te stresez cu intrebarile. Legat de fulgii de ovaz,secara,ii pot macina in rasnita si sa ii adaug la laptele vegetal fara sa ii fierb?sa ii folosesc in loc de cerealele instant pt copii?

Am uitat a va spun ce frumosi sunt delfinasii!!!!si mamicile normal.
PS:s-a uitat Calin asa cu jind la toate pozele(era tare curios) si zice:noah am pierdut ceva?da,vad ca a fost nebunie,noah las ca mergem data viitoare!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput