Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
neata mamici!
ati ajuns toate cu bine acasa?
denisa, pacat ca n-ati venit, mi-ar fi placut sa ne cunoastem...si sa stii ca drumul a fost super bun, curat, am venit fara pb....data viitoare nu mai scapi asa usor, da?
si celelalte mamici care n-au fost sunt asteptate cu mare drag...
saddie, care burta, mami? ca arati fe-no-me-nal.. iar de Medeea m-am indragostit... la fel si de Larisa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
pufescu spune:
felicitari pt intalnire, venim si noi data viitoare :).
denisa, da, se rasnesc fulgii si se dau nefierti.Sa ii lasi la inmuiat 15-30 min (dupa ce ii rasnesti) ca sa se omogenizeze textura. Eu ii pun in bomboanele de seminte, ca cereale ii dau dimineata grau incoltit,sau hrisca,quinoa incoltita. Cu exceptia laptelui/iaurtului de soia micul dejun e crudivor la noi. Azi de ex cand s-a trezit o jumatate de mar, dupa vreo 20 min grau incoltit, stafide,nuci inmuiate puse pe farfurie si le mananca el cu manuta,o jumatate de lingurita de seminte de canepa date cu lingurita.Alaturi iaurt de soia din pahar(jumate e pe body...:) ).Incerc sa desfiintez biberonul,aseara a fost prima incercare.
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Sa va fie de bine intalnirea, poate la vara ne urnim si noi din loc..cand se mai elibereaza domnu sot de munca de duminica:((.
Dam si noi o cafeluta, eu ma duc sa savurez restul de poze ( de la Cris si Eladeea).
Revenim ceva mai tarziu.
PS:am avut un weekend greu, mi-a ros cainele cizmele purtate o singura data, am pierdut cardul samabata cel mai probabil si abia aseara am observat, de fapt sotul a observat, am rupt incuietoarea de la usa de la scari...aseara eram un pachet de nervi.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
Mai aveti niste copii superbi, si toate aratati super, deja mi-e rusine de mine..
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
vin cu completari la impresii MI...
am fost placut surprinsa sa vad ca si Eric s-a simtit bine, s-a jucat cu oamenii mari... cu Marius, cu Paul, cu Cristina, cu Ilinca, a fost sociabil, n-a avut nicio treaba, era foarte in largul lui, desi ma asteptam sa fie exact invers...
Cristina, Paula, cum stati cu gatul?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
Ce de copilasi frumosi am vazut. Nici mamicile nu sunt mai prejos. Pacat ca nu i-am vazut in realitate.
Apropo de MI3, septembrie e departeee, poate reusim prin mai, inceputul lui iunie, cum zicea si Racusor, binenteles daca va fi disponibilitate in delfinariu.
Chiar, Crispro, si mie mi se pare ca Vladut e din ce in ce mai blondut.
Paula, superbe pozele de pe sanie.
Saddie, felicitari pt kg pierdute.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Coteasca, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!! Multumim de tratatie!
adrianaBuc spune:
neata
pentru septembrie ne inscriem si noi la MI.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Cris2010 spune:
O calda si aromata pentru cine are nevoie
Victo, Crispro, sunteti mai bine?
Histamina, voi cum sunteti? Si-a revenit Sebi?
Crissy, voi? Mai esti in butoi?